היגיון של שקרן חסר כל היגיון.תמונה שאומרת הכל
אכן בחרת היטב "מתוך עשרות אלפי פרטים" כדברי השקרן המרחן חסר ההגיון (כהגדרתו כל הנ"ל כמובן, למען הסר ספק) שהגיב לפני. שתי תמונות שמייצגות היטב את ההבדל בין שני האישים הללו, מכל הבחינות.תמונה שאומרת הכל
מרחן בלתי נילאהאכן בחרת היטב "מתוך עשרות אלפי פרטים" כדברי השקרן המרחן חסר ההגיון (כהגדרתו כל הנ"ל כמובן, למען הסר ספק) שהגיב לפני. שתי תמונות שמייצגות היטב את ההבדל בין שני האישים הללו, מכל הבחינות.
ידוע הנרי. בכל זאת אוהבים אותך. לעולם אל תשכח זאת.מרחן בלתי נילאה
תעשה איזה מבחן שחשקה נפשך לעשות. אני מסתפק בתגובתי למעלה. אם וכאשר נפשך תשנה את גישתה ויחשוק לה להתייחס עניינית לדברים, אשמח לשמוע. אולי אפילו, רחמנא לצלן, לקיים דיון ענייני ל"ע טט'ט. עד אז, שחק עם עצמך יקירי, בדיוק כפי שאתה מורגל כל כך טוב.כדי למרוח את השטויות,
עליך לעשות מבחן סטאטיסטי,
כדי להוכיח שהתמונות הללו מייצגות באופן סטאטיסטי מובהק.
כאמור קודם. בינתיים דמיין שלקלל הרבה ולצווח חזק מעלים מפני קוראיך את העובדה שאינך מסוגל להתייחס עניינית. זה לגמרי עובד, האמן לי .בשלב זה ההוכחה היחידה שהתמונות הללו מייצגות
זה את הטימטום והשקרנות שלכם.
מרחן בלתי נילאהידוע הנרי. בכל זאת אוהבים אותך. לעולם אל תשכח זאת.
תעשה איזה מבחן שחשקה נפשך לעשות. אני מסתפק בתגובתי למעלה. אם וכאשר נפשך תשנה את גישתה ויחשוק לה להתייחס עניינית לדברים, אשמח לשמוע. אולי אפילו, רחמנא לצלן, לקיים דיון ענייני ל"ע טט'ט. עד אז, שחק עם עצמך יקירי, בדיוק כפי שאתה מורגל כל כך טוב.
כאמור קודם. בינתיים דמיין שלקלל הרבה ולצווח חזק מעלים מפני קוראיך את העובדה שאינך מסוגל להתייחס עניינית. זה לגמרי עובד, האמן לי .
אכן, אתה צודק כמובן. אבל זאת לא סיבה להוכיח זאת שוב ושוב הנרי יקר.מרחן בלתי נילאה
ככך שהמרחן אידיוט יותר,
כך המריחות שלו מטומטמות יותר.
תמונה שאומרת הכל
לדעתי אין צורך להביא הוכחות,
הבאתי רק תמונותלדעתי אין צורך להביא הוכחות,
שמאראבו והרינגטון הם סתם שקרנים,
שבחוסר הגיונם אינם מבינים ששקרים מטומטמים ניתפסים מהר.
לא עשה איתם קואליציה
Copyright©1996-2021,Tapuz Media Ltd. Forum software by XenForo® © 2010-2020 XenForo Ltd.