זה ההבדל בין ביבי לבנט

Harrington

Well-known member
מנהל
תמונה שאומרת הכל
אכן בחרת היטב "מתוך עשרות אלפי פרטים" כדברי השקרן המרחן חסר ההגיון (כהגדרתו כל הנ"ל כמובן, למען הסר ספק) שהגיב לפני. שתי תמונות שמייצגות היטב את ההבדל בין שני האישים הללו, מכל הבחינות.

Henry0

Well-known member
אכן בחרת היטב "מתוך עשרות אלפי פרטים" כדברי השקרן המרחן חסר ההגיון (כהגדרתו כל הנ"ל כמובן, למען הסר ספק) שהגיב לפני. שתי תמונות שמייצגות היטב את ההבדל בין שני האישים הללו, מכל הבחינות.
מרחן בלתי נילאה

כדי למרוח את השטויות,
עליך לעשות מבחן סטאטיסטי,
כדי להוכיח שהתמונות הללו מייצגות באופן סטאטיסטי מובהק.

בשלב זה ההוכחה היחידה שהתמונות הללו מייצגות
זה את הטימטום והשקרנות שלכם.

Harrington

Well-known member
מנהל
מרחן בלתי נילאה
ידוע הנרי. בכל זאת אוהבים אותך. לעולם אל תשכח זאת.
כדי למרוח את השטויות,
עליך לעשות מבחן סטאטיסטי,
כדי להוכיח שהתמונות הללו מייצגות באופן סטאטיסטי מובהק.
תעשה איזה מבחן שחשקה נפשך לעשות. אני מסתפק בתגובתי למעלה. אם וכאשר נפשך תשנה את גישתה ויחשוק לה להתייחס עניינית לדברים, אשמח לשמוע. אולי אפילו, רחמנא לצלן, לקיים דיון ענייני ל"ע טט'ט. עד אז, שחק עם עצמך יקירי, בדיוק כפי שאתה מורגל כל כך טוב.
בשלב זה ההוכחה היחידה שהתמונות הללו מייצגות
זה את הטימטום והשקרנות שלכם.
כאמור קודם. בינתיים דמיין שלקלל הרבה ולצווח חזק מעלים מפני קוראיך את העובדה שאינך מסוגל להתייחס עניינית. זה לגמרי עובד, האמן לי ;-).

Henry0

Well-known member
ידוע הנרי. בכל זאת אוהבים אותך. לעולם אל תשכח זאת.

תעשה איזה מבחן שחשקה נפשך לעשות. אני מסתפק בתגובתי למעלה. אם וכאשר נפשך תשנה את גישתה ויחשוק לה להתייחס עניינית לדברים, אשמח לשמוע. אולי אפילו, רחמנא לצלן, לקיים דיון ענייני ל"ע טט'ט. עד אז, שחק עם עצמך יקירי, בדיוק כפי שאתה מורגל כל כך טוב.

כאמור קודם. בינתיים דמיין שלקלל הרבה ולצווח חזק מעלים מפני קוראיך את העובדה שאינך מסוגל להתייחס עניינית. זה לגמרי עובד, האמן לי ;-).
מרחן בלתי נילאה

ככך שהמרחן אידיוט יותר,
כך המריחות שלו מטומטמות יותר.

למעלה