זה הולך איתי לכל מקום

זה הולך איתי לכל מקום

שלום לכולם כפי שאתם יודעים יש לי ליקוויי למידה ועוד כל מיני צרות אחרות. כיום רוב הדברים בסדר ואני כמו כולם (אם יש דבר כזה) אבל בכל זאת יש לי כל הזמן תזכורת שאני לא כמו כולם וזה נורא מתסכל. 12 שנים בבית ספר התמודדתי עם ליקווי הלמידה וכל השאר וזה לא היה קל, עכשיו בצבא חשבתי שזה לא יפריע לי הרי אני לא לומדת יותר! אבל מסתבר שזה כן מפריע לא מאוד אבל קיימת תזכורת תמידית. וזה מתסכל , מתי אני אהיה כמו כולם? כנראה שאף פעם לא. ואולי זה השיעור שאני צריכה ללמוד . אני לא כמו כולם וכל בעיותי לא נעלמו, הן תמיד יהיו שם איתי וצריך ללמוד לחיות איתם, ולמצוא את הדרך שהן לא יפריעו לי יותר מידי ולקבל את עמצי כמו שאני, כי זאת אני וכך אני אהיה כל החיים. ואסור לוותר , צריך לעשות כל מה שרוצים גם אם זה קשה ולוקח כפול זמן. זהו זה סתם רציתי לשפוך את הלב. שיהיה לכם יום כתום :) ליאור

t@gel

New member
מזל טוב על הודעה נבחרת H-)

סליחה שרק הלילה הבחנתי בה... תודה על גילוי לב מדהים... :) תגל

dor43

New member
ליאור זה לא לא הולך איתך...

אתה לוקח את זה. חשוב ``לקבל את עמצי כמו שאני`` מי זה האני - האני זה הרבה יותר מי לקוי למידה יש גם חלקים חזקים אני בטוח ואותם צריך לחפש קצת יותר קשה מיכל אחד אחר. דור43

ליאור? את לא כמו כולם.

אבל... מצד שני, מי כן? את מיוחדת. ואף - יחודית. נכון, במקרים רבים, אנו, לקויי הלמידה צריכים להשקיע הרבה יותר, מאדם המקביל לנו במצבנו, אבל... אם אני, ואדם אחר, אשר אינו לקוי למידה, נמצאים באותו מצב, או באותה רמה, והוא השקיע פחות - אז אולי זה אומר, שיש לי יכולת להשקיע יותר? וזה - יתרון שיש לך עליו. יתרון עצום. שיבוא, עם הזמן, לעזרך. גם אם לא רואים מיד, מתי שהוא, הניסיון שצברת, בהתגברות על בעיות, יעזור לך בחיים. ולגבי הצבא, אם זה קשה, אז צריך, לדעתי לפחות, לנהוג כמו בית הספר.. לקרוא, להקשיב, לראות, ולהשתמש במה שאת יודעת הכי טוב, וכך, להצליח לחפות על החסרונות. טוב, זה יצא די מסובך, אני מקווה שהבמת למה התכוונתי, כי אני כבר לא.. ובכל מקרה? ברוכה הבאה לפורום, וחג פסח שמח וכשר...

למעלה