זה הזמן לבקשות מאלוהינו ישוע

lion 7

New member
זה הזמן לבקשות מאלוהינו ישוע

/tapuzforum/images/Emo113.gifהיום נודע לי שחברי הטוב סובל מבעיה רצינית בברך ,מה שהבנתי שצריך להחליפה במלאכותית ! יש חשש גדול שהשניה גם , נפל ליבי כאשר שמעתי את זה ושאלתי אלוהים למה? למה הקדוש זה דוקא ? , אני בריא והוא לא ,למה? מה עשה ? אלוהים אני מתחנן בפניך שיהיה נס .. זלגו הדמעות כאשר שמעתי את הבשורה המרה , האח היקר זה תמיד מוכן לכל עזרה מצידי ומכל אדם , אין כמוהו , חברי הטוב ביותר שהיה ויהיה , פשוט אין מלים אתפעל עם זה , היום ישוע הצלת אותי מפגיעה ממכונות עובדות , השטן תיאר לי כיצד המכונה של משקל 2 טונות תיפול ותטחן אותי וכל מיני מלחמות מהאויב המר , ישוע תודה שהזכרת לי לא לנסות את אלוהים ,חיינו הם מאתך והם יחזרו לך ,למד אותנו להיות רגישים עם כולם עם הזולת , ואת הצלב (אתה יודע איזה צלב אני נושא שלפעמים אני צורח מעול זה המון שנים) למד אותי לשתוק בכדי שאתה תתהלל עם עבדך , זה הזמן לתפילה לקשר איתך , אנו מתפלאים השבוע מכמות האנשים ששמים קץ לחייהם ,ודוקא אלה שצריכים להיות המראה שלך בעולם ,ודוקא מסימים את חייהם בצורה טרגדית , אליך נרים תפילה שתנחם את המשפחות השכולות ותהיה אתה אלילם היחיד ולא כל מיני פילוסופיות שאנו מלמדים בכדי לשרוד.

lion 7

New member
צודק בהחלט

אולם אנו מאמינים כי הרוע זה לא מאלוהים אלא מהאויב השטן. אלוהים מתיר לצעדים כאלה בחיינו , מבחנים עד גבול הסיבולת שהוא נותן בכדי שנלמד לעבור אותם בהצלחה ומשם נלמד עוד שיעור בחיינו הרוחניים . אנו מודים לאלוהים שנתן לנו בריאות וזה באמת חומר למחשבה , אחרים סובלים מכל מיני נכות , ישוע יודע שדרכם הוא מתהלל יותר מאדם בריא , הוא הפרח שאנו נושמים הוא הרפואה השלמה שאני מקוה שחברי לא יאבד את הקשר עם ישוע בגלל סיטואציה כזו , לפני 5 6 שנים בערך ירדתי לעבודה שאני שמח עם ישוע ופתאום קיבלתי את הבשורה המרה על רצח קרובי המלאכים בידי בן בליעל , מאז לא הלכתי לכנסיה , היה מחזה קשה שבין ידיך המלאך וכבר מת ואני מנסה מישוע להחזיר את נשמתו ,אני יודע שהוא ליד ישוע כרגע , אבל גם זו לא סיבה שנעניש את ישוע ועצמנו באי הליכה לכנסיה , ישוע יברך אתכם אמין.

ליון ידידי היקר,רק תרשה לי להעיר ולהאיר../images/Emo9.gif

ב"ה אני מצטט את דבריך:הרוע זה לא מאלוהים,אלא מהאויב-השטן.. אני מבקש רק לציין פסוק מספר ישעיהו,פרק מ"ה(45),פסוק ז'(7):יוצר אור ובורא חושך,עושה שלום ובורא רע,אני ה' עושה כל אלה. אז בוודאי שכשברא ה'-צדיק בכל דרכיו וחסיד בכל מעשיו,ולכן בתהילים,פרק ח',פסוק ו':ותחסרהו מעט מאלוהים,ולכן את האדם שברא בצלמו-כדמותו אני מניח שידע שתהיינה פאשלות,קרי חטאים,ולכן אחת מתכנותיו של ה' יתברך היא:ארך אפיים,קרי סבלנות לחוטאים עד שישובו בתשובה שלמה. נאמר על ה' שהוא אל רחום וחנון ומרבה לסלוח,רב חסד ואמת. נאמר על אבינו שבשמים גם: והוא רחום,יכפר עוון ולא ישחית,והרבה להשיב אפו ולא יעיר כל חמתו. האל מתואר בתהיליםמזמור י"ח(18),פסוק ל"א(31):האל תמים דרכו,ומכאן נגזר גם מתהילים,מזמור י"ט,פסוק ח:תורת ה' תמימה ומשיבת נפש. אסכם את הדבר עלינו לגבור על הרע בטוב,וגם זה מתהילים,מזמור ל"ד(34),פס',י"ד(14):סור מרע ועשה טוב,בקש שלום ורדפהו. ובמשלי ג,פס' י"ז-י"ח:דרכיה דרכי נועם וכל נתיבותיה שלום. עץ חיים היא למחזיקים בה ותומכיה מאושר אז לכו לבתי הכנסיות,שכן איך אמר הנביא ישעיהו,פרק נ"ו(56),פסוק ז':כי ביתי בית תפילה יקרא לכל העמים. חנוכה שמח שיהיה לכולנו-אמן!

למעלה