זה הזמן להיות ביחד!!

זה הזמן להיות ביחד!!

היום ב-19:00 נארח Live בפורום נישואין במשבר את הד"ר רבקה וחן נרדי, שיענו לשאלות הגולשים וייעצו להם בנושא זוגיות במשבר. רבקה וחן נרדי מעבירים סדנא בנושא זה במסגרת "להיות ביחד" ד"ר חן נרדי בעל תארי .B.A. M.A בעבודה סוציאלית, דוקטור לעבודה סוציאלית מטפל ומנחה קבוצות גברים. שירת בצה"ל 22 שנה ופרש בשנת 1992 בדרגת סגן-אלוף. שירת בתפקידי פיקוד, ביניהם, מפקד בסיס טירונים. כקצין בריאות נפש בכיר טיפל והנחה קבוצות לטיפול בנפגעי הלם קרב, יעץ למפקדים בנושא ההתמודדות עם לחצים וטראומות. עם שחרורו מהצבא הצטרף כשותף למכון "דיאלוג" שהוקם ומנוהל על ידי ד"ר רבקה נרדי, רעייתו. יחד עם רבקה פיתח חן את "המודל הדולפיני" - מודל המבוסס על שימוש הומוריסטי בדימויים מעולם החי, והמסייע להתמודדות עם ה"סרדינים" ו"הכרישים" שבחיינו. ב 1993 הקים עם חבריו לדרך את "התנועה לגבריות חדשה". זוהי תנועה חברתית התנדבותית הדוגלת בשוויון בין המינים הפועלת בתחומים הבאים: פריסת רשת בטחון לגברים בעת פרידה ובמצבי מצוקה, מניעת אלימות, חיזוק הקשר בין אבות לילדיהם, וטיפוח מודל של גבריות חדשה המבוססת על איזון דינמי בין הגברי והנשי באישיותו של הגבר. ד"ר רבקה נרדי בעלת תואר דוקטור בפילוסופיה עם התמחות בפסיכולוגיה חברתית מנהלת ומקימת מכון "דיאלוג" (1990), כותבת, מרצה, מנחה ופסיכותרפיסטית אישית וזוגית. נמנית עם אנשי המקצוע המובילים בישראל בתחום פיתוח מיומנויות אישיות וניהוליות-מנהיגותיות בקרב נשים. בין תחומי התמחותה העיקריית: החזרת עקרות בית לעולם העבודה, הפסיכולוגיה של האשה, אסרטיביות בעולם האישי, המקצועי והפוליטי, שיטות להתמודדות במצבי לחץ, התמודדות עם המתח בין קריירה ומשפחה, אמצע החיים, זוגיות - יחסי נשים גברים, שיפור השרות והתמודדות עם שינויים בעולם האישי והמקצועי. משנת 200 ואילך פעולת רבקה, בהתנדבות, כיו"ר משותפת של תנועת ש.י.ן - שוויון ייצוג לנשים.

ברודי

New member
בלאחס נצל"ש- מי אחראי למחדל הזה?

זה מישו מכאן נכון? אגב שאלה אחרי זה היתה על ארס מזינה.. צרוף מקרים? או שאולי... חשוד בהחלט!

*neta*

New member
מה זה 2 שאלות שלא נענו..../images/Emo2.gif !

ובהחלט משעשע, זה באמת מישהו מפה?

*neta*

New member
סיימה את חייה...

ומה זה יוצאות לך כל הזמן שאלות כאלו? רק אני נתקעת עם שמו הפרטי של מונה ?

ברודי

New member
אוקי עליתי על הזינאי שעושה את זה!!!

ירדן... את על הכוונת... מרגש יו נואו!!

gabrielle

New member
רגע רגע רגע../images/Emo6.gif

כל השאלות האלה הן אמיתיות?! כי בחיים לא נתקלתי בשאלות האלה!!!

ברודי

New member
../images/Emo12.gif אני נפגעתי!!

אוטנתי לגמרי נווו!!! הייתי לגמרי בשוק עם כל השאלות הזינאיות!! אולי לקחת הכספת אחרת כי יש שמה אלף סוגי כספות הכספת מונדיאל, כספת קולנוע וכ"ו.. אני שיחקתי בכספת טלויזיה.! בחייאת שזה אמיתי!!

THEchosen1

New member
חחחח

אז רגע זה מהמשחק הכספת במחשב ?? כי בטלוויזיה רק היה קטע אני זוכרת ששאלו מי ה"סיידקיק" של זינה .. קיצר .. היום היה לי יום מזה מרגששששש ... קמתי ב9 ושומו שמים התחלתי ללמוד למגן במחשבים שיש לי מחר , עכשיו רבע לשמונה , עשיתי רק שתי הפסקות וזאת השנייה שלי אני קצת לחוצה מהמגן הראשון שלי , אני בטוחה שאחריו אני יתרגל כבר ..
אז אני זזה
ומה שמבטא הרבה יותר את ההרגשה שלי זה בדיוק האייקון הירוק *נראה כאילו הולך להקיא*
וזהו ... אז אימל'ה ולילה טוב אני הולכת לשקוע בפסקל

ברודי

New member
יששש עוד מגמיסטית מחשבים.!

גם אני פסקל. יש בגרות עוד מעט...!!

THEchosen1

New member
כן אה... איזה כיףף

מישהי שמבינה אותי פה... בהצלחה לנו !! היה לכם כבר מגן ?

gabrielle

New member
בהצלחה ממי../images/Emo24.gif

היה לי את היום הכי גרוע שהיה לי בחיים. נכשלתי טסט 1 אני שונאת את הטסטר חושב הוא במלחמת ויטנאם מזנק לי על ההגה כאילו מה עשיתי... אידיוט- שימות. * עצבנית * * עצובה * * כועסת * * דמעות בעיניים + מבט של רצח *

shiri_b

New member
לא נורא!! יהיה בסדר!../images/Emo13.gif פעם הבאה

תבואי לטסט עם השרשרת של הצ'קראם והסייס, את תראי איך פתאום את תעברי

gabrielle

New member
באתי עם השרשרת של הצרקאם

על הצוואר.. בתוך החולצה, קרוב ללב. היא נתלשה ממני אחר כך ברגע של עצבים... כרגע אני חושבת איך להדביק אותה בחזרה

למעלה