זה הזמן להצטרף למרכז לחקר עבמי"ם

UnderTown

New member
אתר המרכז לחקר עבמי"ם

(לmajestic12) האתר, ממש, ממש מעצבן. פשוט קשה לנווט בין התפריטים, האנימציות והתמונות מפריעות לגלישה, העיצוב מכוער ולא אינטיליגנטי, והכל נורא לא נוח, במיוחד עם מחשב ישן ועלוב כמו שלי. לא יותר פשוט פשוט לשים רקע חד-גווני ואינטיליגנטי, רצף של קטגוריות, מאמרים ושטויות, ולתת פשוט לנווט בצורה נוחה?? אני לא יכול ממש להסביר, זה פשוט נראה נורא מבלבל ומציק. נראה יותר כמו אתר של בני 12 שמתלהבים מחייזרים, ולא כמו אתר של אנשים מבוגרים ואינטיליגנטים וחכמים, שרק רוצים לחלוק מידע בצורה הכי פשוטה ונוחה. אולי תשקלו עיצוב מחדש, משהו יותר מינימלי, אני אהיה מוכן לעזור.

כריסטין

New member
אתר מחקר עב"מים נוסף ישראלי ?

חשבתי שיש רק אתר מחקר אחד לחקר עב"מים אבל קיימים שני אתרים עם השם "מחקר הישראלי לעב"מים" אז מי המקורי ומי השני ? מחקר לחקר עב"מים ישראלי 1 כאן מחקר לחקר עב"מים ישראלי 2 ופה

כריסטין

New member
יש לי רעיון...........

אולי כל אחד ואחת יכינו סקיצה של האתר עם העיצוב החדש ונבחר את הכי מוצלח

Majestic12

New member
האתר השני אינו פעיל יותר

היה נסיון להקים גוף נוסף לפני מספר שנים, אך זה לא יצא אל הפועל, מסיבות השמורות עם המקימים.

gozlan8

New member
תרשו לי למחות

א. חשוב במיוחד התוכן, העיצוב ממש מישני ב. אחד האתרים הכי מאורגנים מבחינת חלוקת חומר וגלישה. ג. כפי שאמרת, הבעיה נעוצה יותר במחשב ולא באתר עצמו.... יהודית

כריסטין

New member
תרשי לי גם למחות...

נכון שחשוב התוכן אבל עיצוב לוקח גם חלק בחשבון , העיצוב אם לא ידעת זה מה שמושך את קהל הגולשים ואם העיצוב לא מושך עין ולא מסודר אז הגולשים פשוט בורחים .. ברור שלבנות אתר זה דבר דיי קשה וצריך המון זמן פנוי ולא נשכח שכל העבודה נעשית בהתנדבות ללא תשלום . אבל הכוונה שלנו שלהפך אנחנו אוהבים את האתר ורוצים לראות את הבית יותר מטופח ויותר נוח לגלישה זה הכל .

Majestic12

New member
אתר המרכז

א. מתוכנן שינוי בעיצוב בחודשים הקרובים. ב. אם לא נוח לך, אתה תמיד מוזמן לבנות אתר משלך.

Majestic12

New member
ועוד משהו

האתר לא נועד לבני 12 ולילדים, שכל מה שמעניין אותם זה שטויות קופצניות ועיצובים צבעוניים עם הרבה סרטוני פלאש...את זה אני משאיר לך לבנות. האתר נועד למטרה מקצועית בלבד, וכשכזה הוא משרת נאמנה את המרכז לחקר עבמי"ם. מאד קל לבוא ולבקר עבודה, בשעה שאין לך שום מושג ולו הקלוש ביותר, כמה זמן לוקח לעצב ולבנות אתר, וכמובן שלא לדבר על העובדה שמדובר באתר המתעדכן כל הזמן בידיעות מהעולם (בזמן אמת) - והכל בהתנדבות.... במקום לדבר כל כך הרבה, אתה יכול פשוט לבנות אתר...כל כך פשוט...

gozlan8

New member
under town

מאתמול בצהריים ועד עכשיו אני עוקבת וקוראת לסירוגין את כל העידכונים האחרונים באתר וזרועותיו. תחשוב איזו כמות חומר עצומה למיין ולסווג, על חשבון זמנם החופשי של המתנדבים ומנהלי האתר, זאת ללא משאבים חיצוניים. ??????? יהודית

Darakan

New member
אין קשר

באמת כל הכבוד למי שמעדכן, אבל העיצוב באמת חייב עדכון רציני, ובעיקרו: 1. הורדת הרקע של הכוכבים למשהו חד-גווני. 2. החלפת הצבעים ה-"זועקים" של הטקסט למשהו יותר נורמלי (כולל פונטים). 3. התאמה ל-Firefox אולי? ;] באמת שאלו עצות פשוטות ולא "אנטי".

UnderTown

New member
מה שמצחיק זה..

שאני הצעתי עיצוב מינימלי, שהוא הכי קל לעשיה (צבעים חד גוניים, בלי אנימציות וכו'), ואתם הלכתם על עיצוב לא מינימלי, זתומרת יותר קשה לעשיה. אני לא אבנה אתר, אבל אני בהחלט יכול להציע לך כמה רקעים, ועיצוב יותר אינטיגליגנטי, אם תהיה מעוניין.

goldsoft

New member
נכנסתי לאתר ואתה צודק ב-100%

אתר עם תכנים טובים אבל עם עיצוב של אתר לילדים, מלא נצנצים שקופצים ומעצבנים את העין, הצבעים מחרידים, צריך שם שיפוץ יסודי עם צבעים נעימים ולהוריד את כל הפירוטכניקה שרק מזיקה

Majestic12

New member
זה הזמן להצטרף למרכז לחקר עבמי"ם

זה הזמן להצטרף למרכז לחקר עבמי"ם ו/או לחדש את המנוי השנתי. דמי חברות שנתיים - 100 ש"ח בלבד. פרטים באתר המרכז: www.ufoisrael.org

Majestic12

New member
מה זה נותן...

אתה מוזמן להיכנס לאתר המרכז, ולקבל שם תשובה מלאה על השאלה.

מה אתה מקבל - מתוך אתר המרכז../images/Emo153.gif

מידי שלושה חודשים, "מרכז ישראלי לחקר עב"מים" שולח לחבריו את הביטאון, שבו הם יכולים להתעדכן במידע חדש שנאסף מהארץ ומהעולם. הביטאון נכתב ע"י מיטב חוקרי העב"מים בארץ ונערך ע"י אבי גרייף. לחברי המרכז יש אפשרות לפרסם כתבות או לדווח מעל דפי הביטאון על עב"מים שראו ועל כל מקרה אחר שקשור לתופעת העב"מים והחוצנים. בביטאונים תמצאו: רצף תצפיות עב"מים בשמי הארץ. סיקור מקרים מיוחדים. ניתוח סרטים. כתבות מיוחדות. תמונות צבע איכותיות. דוגמאות לביטאוני המרכז "מרכז ישראלי לחקר עב"מים" מקיים כנסים ארציים פעמיים בשנה (בהתאם להצטברות חומר מתאים, חברי המרכז מוזמנים לכנסים אלו ומקבלים בהם מידע חדש מהארץ ומהעולם בדרכים מגוונות ועשירות: הרצאות צילומי סטילס עדויות אישיות סרטי וידאו

למעלה