זה הזמן להתלונן על מזרון היוגה שלכם

talitakumi

New member
זה הזמן להתלונן על מזרון היוגה שלכם

שלום, אני מעצבת מזרון ליוגה ומדיטציה. אשמח לקבל אינפורמציה מכם לגבי המזרון שלכם והשימוש בו: מה נוח לכם יותר מה פחות, מה מפריע לכם בזמן הישיבה על המזרון, ובשימוש בו, בסחיבה שלו, בפתיחה ובסגירה, מה הייתם משפרים, רעיונות והצעות לשיפור מזרונכם הרגישו חופשי להתלונן עליו, זה הזמן והמקום תודה רבה מקרב לב!!!!

tzurtzur

New member
הדבר היחיד

שמפריע לי ,זה שהוא מתבלה באיזורים של ידיים ורגליים (איזורים שברוב האסאנות מונחות עליהם או הרגליים או הידיים). יש חיספוס קילופי שכזה. חוץ מזה אני מרוצה מאד מהמזרון. דרך אגב יש לי MAT סיליקוני שחור.

talitakumi

New member
מיקום הידיים והרגליים

משום שאינני באה מתחום היוגה (ועמכם הסליחה) אשמח אם תצרפי שרטוט של המיקומים הנ"ל תודה!!!!

yogagirl

New member
ממממ....מזרן .....הייתי רוצה...

הייתי רוצה שהמזרן יהיה קצת יותר רחב מהסטאנדרט - סטיקי- ושיהיה מעניין -עם אופי ...במיוחד ליוגינים שנמצאים עם המזרן שלהם כמו אינפוזיה לוריד ...שיהיו עליו הדפסים שנותנים השראה או סתם יגרמו לנו להעלות חיוך בכל פעם שנעלה לכלב מביט מטה ...איזה בודהה קטן צוחק או משהו בסגנון ... וגם להדביק עליו איזה פיסת בד עם מקום לכתוב את השם כי יש סטודיואים שבהם אפשר להשאיר את המזרן למי שמגיע באופו קבוע כך שלא יתבלבלו במזרנים האישיים ... ושיהיו בצבעים ססגוניים אולי בהשראת צבעי הצאקרות ...שיהיה בהצלחה רוית טל

pranayama

New member
בעניין יותר רחב מהסטנדרט.......

ברור שמזרון רחב זה הרבה יותר נוח חוץ מזה שיש אנשים עם כתפיים רחבות שממש זקוקים לזה (בכלב מביט אחורה כפות הידיים חלקית מחוץ למזרון) אבל......מבחינת יצור המוני זה לא כל כך מסחרי מכיוון שזה מכווץ את המקומות בסטודיו (הסטודיו פיזית יוכל להכיל פחות אנשים),אני לא הייתי רוכשת מזרונים כאלה לסטודיו עצמו,אולי לעצמי באופן אישי.. קיים גודל סטנדרטי למזרון וישנן הרבה סיבות לכך ביניהן ליצור תבנית מסויימת כדי שהתלמיד יבצע את האסאנות בצורה מדוייקת יותר,שזה מאד חשוב בשלבים הראשוניים.כשהשטח גדול יש יותר מקום לטעויות ולחוסר איזון,מה גם שזה עשוי ליצור בלבול בין תלמידים שיש להם מזרנים בעלי רוחב שונה. החומר ממנו עשוי המזרון חשוב ביותר לטעמי,הסטיקיות שלו,כדאי שיהיה קל ככל שניתן כל עוד זה לא פוגם באיכות שלו. בנוסף היה נחמד לו היה מיוצר מחומרים אקולוגיים (שלא מתפוררים).

צלליתה

New member
בענין החומר

שבנוסף לסטיקיות יהיה עשוי מאיזה חומר נושם שלא שומר בתוכו זכרונות של ריח נאמר ע"י מי שמשתמשת במזרנים של הסטודיו

talitakumi

New member
עוד כמה שאלות

מהו גודל סטנדרטי איפוא אני יכולה לראות מזרון כזה ומה מחירו? האם בד יכול להיות תחליף לחומר המתפורר, לדעתך? מהו מושג הסטיקיות? תודה

talitakumi

New member
מדבקת שם

נשמע לי רעיון פרקטי מאוד, תודה. אשמח אם תפרטי אלו סמלים/צורות/הדפסים משמשים בתחום זה תודה!!!!

yogagirl

New member
יכול לעזור לפרוייקט שלך

הייתי מציעה לך ללכת ליוגה סטודיו ולראות מזרן לחוש את המגע שלו ולבדוק את מידותיו תוכלי גם באותה מידה לראות סוגיי מזרן שונים של אנשים וזה יכול להוביל אותך למסקנות טובות יותר לגביי הרעיון שלך ומה את בדיוק רוצה לעשות...בהצלחה...

talitakumi

New member
שוב אני....

ומהם צבעי הצאקרות? (סליחה על בורותי בנושא, אני לא מהתחום...) תודה

צלליתה

New member
במאה השנים האחרונות

מקובל לשייך לכל צאקרה צבע על פי הסדר שבספקטרום. כאשר כל צאקרה מתיחסת לתדר אור אחר, והתדרים משמשים גם לריפוי. הצאקרה התחתונה אדומה והעליונה סגולה או לבנה. (לבן מכיל את כל הצבעים). מי שהציע שיטה זו (ויסלח לי שכחתי את שמו) השווה בין הצאקרות לצבעי הקשת. בכתובים קדומים יותר יש התיחסות אחרת לגמרי לצבעים. בדרך כלל לכל צאקרה מייחסים קבוצת צבעים, לא צבע בודד.

anatina

New member
בעניין המזרון

כמה דברים: חשוב שהוא יהיה סטיקי- נדבק לרצפה חשוב שהוא יוכל להתגלגל בקלות. לי תמיד יש בעיה שהוא מתגלגל לי עקום, לא יודעת אם יש דרך לפתור את זה בעיצוב המזרון הייתי שמחה אם הוא היה קצת יותר עבה מהסטנדרט המקובל הרעיון שהוצע פה להוסיף לו אופי הוא מעולה לדעתי, רק צריך להיזהר שלא יהיה מקושקש מדי כי זה יכול להפריע לריכוז בזמן השיעור ראיתי מזרון שהפינות שלו עגולות קצת- זה מאד נחמד לדעתי, מונע את ההתקפלות של הפינות בזמן השיעור ועוד משהו- אם היה אפשר להוסיף לו סוגר ורצועה (משהו כמו לשק שינה שכזה) ולמנוע את הצורף לרכוש תיק בנוסף, זה היה יכול להיות ממש ממש מגניב. אם אכן יצא לך מזרון בייצור מסחרי ובמחיר סביר, את מוזמנת ליצור איתי קשר לגבי מכירתו בסטודיו שלי. ענת, "דארמה יוגה" www.darmayoga.co.il

למעלה