זה הזמן לעבור להליכה ברגל או לעלות על אופניים

קלייטון.ש

Well-known member
אני קורא על המגבלות החדשות על מספר הנוסעים באוטובוס, וחייב להגיד שגם 30 נוסעים באוטובוס נראה לי ממש הרבה. אלה 30 אנשים נוספים שיכולים לשלוח אותך לשבועיים בידוד. אם גם ידביקו אותך בקורונה, מילא. לפחות יהיה מוצדק. אבל רוב הסיכויים שזה יהיה סתם אז בשביל מה.
אני לא אוהב אופניים, הדרך עוברת מהר מדי עליהם, אבל מבין שלא לכולם יש סבלנות להשקיע שעות בצליחת דרך שאפשר לצלוח ברבע שעה, וברור שלא כולם חושבים כמוני שהדרך חשובה ולא המטרה.
אבל את הקורקינטים האלה שזרוקים בזמן האחרון בכל פינה - ואני לא יודע אם מישהו השאיר את הכלי שלו רגע ולא פוחד שיגנבו לו, או שזה המיזמים האלה שזורקים מאה אלף כלים לרחוב - את הקורקינטים אני בכלל לא מבין. נראה לי כלי מסוכן לאללה. לא חושב שהייתי שורד על הכלי הזה יותר מכמה מאות מטרים.

שיח סלימאן

Well-known member
מנהל
אני קורא על המגבלות החדשות על מספר הנוסעים באוטובוס, וחייב להגיד שגם 30 נוסעים באוטובוס נראה לי ממש הרבה. אלה 30 אנשים נוספים שיכולים לשלוח אותך לשבועיים בידוד. אם גם ידביקו אותך בקורונה, מילא. לפחות יהיה מוצדק. אבל רוב הסיכויים שזה יהיה סתם אז בשביל מה.
אני לא אוהב אופניים, הדרך עוברת מהר מדי עליהם, אבל מבין שלא לכולם יש סבלנות להשקיע שעות בצליחת דרך שאפשר לצלוח ברבע שעה, וברור שלא כולם חושבים כמוני שהדרך חשובה ולא המטרה.
אבל את הקורקינטים האלה שזרוקים בזמן האחרון בכל פינה - ואני לא יודע אם מישהו השאיר את הכלי שלו רגע ולא פוחד שיגנבו לו, או שזה המיזמים האלה שזורקים מאה אלף כלים לרחוב - את הקורקינטים אני בכלל לא מבין. נראה לי כלי מסוכן לאללה. לא חושב שהייתי שורד על הכלי הזה יותר מכמה מאות מטרים.
אני חושב שזה הזמן לעבור לדוד גלגלי (ממונע כמובן)
לפני כחודש הייתי צריך לבקר במקום נחמד שנקרא משרדי פקיד השומה חיפה. מאחר והקורונה כבר הייתה בעיצומה נסעתי עם רכבי אותו החניתי בחניון בית המשפט שצמוד לקרית הממשלה בחיפה.
הטיפול לקח בערך דקה וחצי כלומר בכניסה הודיע לי המאבטח שהיום הם לא עובדים למרות שבאתר האינטרנט של הרשות היה מצויין אחרת והטיפול בתשלום לקח כעשר דקות כי מכונות התשלום נמצאות במפלס אחר ובמרחק לא קטן וגם הוראות ההגעה אליהן לא משהו.

עכשיו הגיע הקטע הקשה, בסביבות השעה רבע לשלוש לקח לי 26 דקות תמימות להגיע מקומה מינוס 2 בחניון ליציאה לכביש שלפני הבניין, לא עוד !!!

שבוע לאחר מכן עשיתי שוב את המסלול, הפעם עם המטרונית, נוח מאד ומהיר וכללי המרחק והמסכות נשמרו אבל כיום לא נראה לי שאחזור על זה.

במידה והמצב יימשך לא מן הנמנע שאחזור לחלום ישן שלי לשוב ולרכב על דו גלגלי. אני חושב על כלי בינוני, אולי דוד שימושי שיאפשר גם נסיעות בין עירוניות בינוניות.

יוסי ר1

Active member
מאז החלה הקורונה אני לא נוסע בתחבורה ציבורית.
מגיע עם הרגב לאן שצריך, ואם אי אפשר עד למקום, אז הולך ברגל.
אופניים אני מאוד אוהב. לא שרוכב הרבה לאחרונה, אבל הייתה תקופה שדיוושתי לעבודה הלוך ושוב, וגם טיולים ארוכים בשטח.
בתקופת הסגר היה הכי כיף - יכולתי לצאת עם הכלבים לסיבוב, בלי רצועות. יש לי חמישה כלבים, והם לא מאולפים לסובלנות בדרכים - כלומר אם אני יוצא איתם לטייל במקום שיש אנשים וכלבים אחרים, אני חייב רצועה טובה.
בסגר הקורונה היינו לבד בשטח.

ובזמן האחרון, אני מתענג על טיולים רגליים עם הנכדה (חודשיים וחצי). לוקח מנשא, וחורשים את היערות. תענוג אמיתי.

למעלה