Lucifer LightBringer
Well-known member
לפי לייבניץ' העו"ד, כן.
צריך להיות עו"ד בשביל לטעון טענה כזו...
צריך להיות עו"ד בשביל לטעון טענה כזו...
העולם הריק הוא העולם הכי טוב.כן, זה הטוב ביותר בעולמות האפשריים.
העולם הזה נותן את האפשרות לקיום מירב הממשות מירב הטוב .
האמת שאת צודקת, זה הטוב שבעולמות...כן, זה הטוב ביותר בעולמות האפשריים.
העולם הזה נותן את האפשרות לקיום מירב הממשות מירב הטוב .
יש ואין מתקיימים בו-זמנית ולכן בפועל מבטלים זה את זה – פרדוקס?העולם הריק הוא העולם הכי טוב.
אם מאמינים להוקינג, הטוב והרע משתווים במאזן האנרגיה, כך שהעולם הזה שקול לעולם הריק מבחינת מאזן אנרגיה=0...
אבל נשאלת השאלה, איך מעולם ריק נוצר עולם לא ריק?
מה ה-Quantum Gangsters אומרים?
פטרוזיליה וירטואלית פגשה קבב רומני אמיתי, עד שהם נעלמו והתאיינו בריק השקרי של הפיסיקאים...
Nothing means Nothing!!!!יש ואין מתקיימים בו-זמנית ולכן בפועל מבטלים זה את זה – פרדוקס?
מה אם הייתה דרך לנצל 100% מהמוח?
למה היינו מסוגלים?
אנחנו המפתח לכל – האין והיש בו זמנית.
חחח...Nothing means Nothing!!!!
Not Something!!!
היה גם קליפ על טלפתיה ממה שאני זוכר...
יש את הספר הזה של יובל לוריא שאני קורא הפעם מההתחלה עד הסוף. (בפעם הקודמת שקראתי התחלתי מההתחלה עם החלק על טולסטוי וסיימתי עם קצת סארטר בחלק השלישי של הספר. (לספר נקרא:"בעקבות משמעות החיים")).מה אתה חושב על הדברים שקיימים,
אם המהות שלהם מונחת
מחוץ לסדר ולשייכות של המוחשות?
מסקרן אותי לדעת איך אתה "תופס" את זה?
מהמשקל שלי... 138 ק"ג על 1.82 מטר... נראה אותך מנסה לשבת על כסא שהוא לא כסא למנהלים ליותר משעה...בוקר טוב!
לכאורה יש סוף לכל...אכן החומר מתכלה - רק לחומר.
להוויה אין התחלה ואין סוף.
בבודהיזם ה"אני" מבטא את האגו.
ההפך מאגו ענווה?
מהיכן נובע הכאב? עצור והעמק בשאלה בבקשה.
היקום כולו רצוף אהבה!
כאב זה חלק אינטגרלי מהחיים.רפואה שלמה!
אם כואב צריך מתוך מודעות לפעול?
רקאומרת
גם בעולם שלנו יש לכל אחד את העולם האישי שלו- במשפחה, בעבודה, עם חברים ובשאר המקומות שהוא נוכח בהם. רצוי להגיע לאיזון בין העולמות האלה, ככל שאפשר.זה הטוב ביותר בעולמות?
צודק.גם בעולם שלנו יש לכל אחד את העולם האישי שלו- במשפחה, בעבודה, עם חברים ובשאר המקומות שהוא נוכח בהם. רצוי להגיע לאיזון בין העולמות האלה, ככל שאפשר.
Copyright©1996-2021,Tapuz Media Ltd. Forum software by XenForo® © 2010-2020 XenForo Ltd.