זה היא התחילה...

• פותח הנושא mr-j
  • פורסם בתאריך

mr-j

New member
זה היא התחילה...

לאחר הודעתה הפמיניסטית משהו של DT מעניין לפתוח שרשור מי ומה: אז אם בא לכם שרשרו שנדע מי מסתובב פה גיל דגם פזם ומין (כמה שיותר-סתם)

mr-j

New member
אני מתחיל:

גיל: -28 דגם: פיז'ו ויוהסיטי-50 שנת 2000 מין: ז פז"ם: 0 -רק לאחרונה שדרגתי את הפחוניה לדו"ג

Titanium

New member
אני ממשיך:

גיל: 36, הקסגון 250 01' מין: כמה שיותר פז"מ: 13 שנים על אופנועים, 3 על ההקסגון.

כר דשא

New member
ממשיך...

רוכב על ווספה 150 88 בעלות על הנייר: XT600, CH250 (נגנבו) גם על אופני kona hahanna 20 שנות וותק מין:ז גיל: חסוי חבר במסדר הבוכנה האובלית

Valud

New member
אני יכול להשתתף../images/Emo35.gif

גיל: 16 דגם: טייפון שחור פזם: חודש רישיון חוקי ו3 שנים בלי רישיון מין: ז חולם על KTM 50

harabecw

New member
אין באופנועים אז אני מצטרף ../images/Emo3.gif

גיל: 19 דגם: הונדה CB250 (יוחלף בקרוב! יש!!!) פזם: אהה...חודש...שנה ניסיון על משאית (שברולט אסטרו) מין: כן, בבקשה

gavnuk

New member
גם אני כאן...

גיל: 22 דגם: פז'ו XS206 ( בקרוב יוחלף לקטנוע ) פז"מ: 4 שנים מין: בכל מיני צורות והרבה.

Skid McMarks™

New member
בוא נעשה עסקה...

אני אקנה קטנוע ואחליף אותו בתמורה לביג'ו שלך. הולך? (לא, אני עוד לא מחליפה את האופנוע, אבל שתהיה גם פחית לימים כמו היום)

Skid McMarks™

New member
אתה יודע, אתה לא חייב להגיב לכ-ל

הודעה שלי. די, נמאס.
לך תחפש חברים או משהו. עם כזה אופי לא פלא שהכינוי שלך הוא "בדידות לנצח".

ixmix

New member
והX

גיל: 27. דגם: טייפון 125, טייפון 50, GS. פזם: 10. מין: מצא מין את קיילי מינו.

כRובי

New member
נראה לי שהוא כתב היסטוריה דו"גית

בכל מקרה - אני מחזיק 2 במקביל..
כRובי זכר בן 27 מחזיק בסופר דיוק 125 וק.ט.מ סופרמוטו 640.

ixmix

New member
כרגע 3 במקביל.

הGS משמש בד"כ, הטייפון אצל אחי, אבל הוא שלי ואני לוקח כשצריך (אם אין כוח לGS בעיר), ה125 נרכש יחד עם חבר זה עתה, ונמצא בהליך שיפוצים בגראז' הביתי של החבר. בהסטוריה - עוד קטנוע או שניים

Titanium

New member
החלום שלי זה אח כזה, אבל עם דוקאטי

אני אוכל לרכב על הדוקאטי שלו בסוף שבוע, ובתמורה אני אקפיץ אותו עם ההקסגון כל פעם בחזרה מהמוסך.

Tolki

New member
קצת עלי

גיל: 18 דגם: Aprilia SR LC פז"מ: שנה מין: זכר יצא רשמי משהו לא ? כמו טופס במשרד הפנים

למעלה