זה היה ביתי

זה היה ביתי

בסופו של דבר, מגיעים למסקנה שיותר גרוע לא יכול להיות. לדעתי אגב זה הפיתרון לכל הצרות של החברה הישראלית, אבל עד שאני יהיה ראש ממשלה זה לא כזה רלוונטי. על מה אנחנו נופלים פה? פרופורציות. מבלי לפגוע בענקית הניתוחים הפלסטיים, זה מה שחסר. למה אני מתכוון? קחו לרגע, אישה. לצורך העניין היא בת 21, השתחררה, כל החיים לפניה, לכאורה צריכה להיות האישה הכי מאושרת בעולם. אבל היא לא. לצורך העניין אני אוסיף שמשקלה הוא 52. משקל לא גדול. לכל הדעות, אפילו קולע להגדרה של כוסית. אבל מה? היא לא מאושרת. מה שכרגע מבדיל בינה לבין אושר וחיים יותר טובים, הם אותם 4 ק"ג. אז אמנם זה תחום שאסור לזכרים לדבר עליו - משקל. בכל זאת בואו נתעמק בזה. אותה בחורה, חוץ מאותם 4 ק"ג אומרת שיש בגוף שלה כל מני דברים אחרים שבגלל היא אפילו לא מסוגלת להסתכל במראה. בתור מי שבחן אותה, שהרי ידוע שזה מה שכל גבר עושה, שהוא פוגש מישהי, להסתכל לה על העניים ולהגיד "היי דנה, אני משה, מזג אויר מעניין הא?". אז אמנם זה לא ככה וכל מה שאנחנו עושים זה לבדוק אם החזיה נפתחת מקדימה או מאחורה.... מבלי לסטות מהנושא, הנקודה היא שהרבה גברים הסתכלו עליה, והרבה הגיעו למסקנה החד-משמעית: מדובר במישהי מאד יפה, "כוסית", מקסימה חמודה ובעצם חלומות של כמעט כל גבר. נמשיך, לצורך העניין המצב הוא שהיא לא מסוגלת לתת לחיים שלה משהו אופטימי. והיא גם פשוט לא מבינה שמה שאומרים עליה הוא נכון. היא נעולה על זה שהיא מכוערת וכו'. הדבר הזה הוא לא רק ספציפי אליה. זאת בעיה ידועה. החוסר בפרופורציות!!! מה? מה עם אותה שמנת על, ששוקלת מעל 95? ומה עם אותה שטוחת חזה שלא מבינה איך מישהי יכולה לבכות כי החזה שלה לא משהו, ומה עכשיו עם אותו ילד בסומליה שאין לו מה לאכול, מה עם אותם מסכנים בדרום מזרח אסיה, שאמנם היה להם הרבה מה לשתות אבל עכשיו הם ללא קורת גג ואוכל? לדעתי אסור לנו להתבכיין על עצמנו יותר מדי. יש דברים יותר גרועים. להפך! אנחנו כן צריכים לקטר, לקלל, לקנא ולהזיל דמעה, אבל 5 דקות אחר כך, להגיד שזה היה יכול להיות יותר גרוע. ותודה לאל (ולש"ס) שאלה הם הצרות שלנו. כי הרי, ברגע שאנחנו עושים את זה, אנחנו גם משלימים עם המצב שלנו. מבינים שהוא יכל להיות יותר גרוע, וגם עכשיו המוח יותר פנוי בלמצוא פתרון טוב לעבר עתיד ורוד יותר. האישה שעכשיו תבין, שאו קיי, אז היא תפתח בתוכנית אימונים ותרד את ה5 קילו, והחייל שיבין שאוקיי, עכשיו הוא בטירונות, אבל הוא יעבור אותה ויהיה לוחם. יש מלאן דוגמאות. אני חושב שבשלב מסוים אם נעשה את זה, נוכל אפילו לפנה (מתנחלים?) מספיק משאבים ואנרגיות לעזור לאחרים. לעזור לאחרים - לאלה שבאמת זקוקים לעזרה הזאת. לאגודות שעושות עבודת קודש בלגמול ילדים מסמים, אוטיזם, התעללויות, בתי תמחוי ועוד... בואו נכניס לכולנו פרופורציות. מספיק שבן אדם יקום בבוקר ויגיד שיכל להיות יותר גרוע, או שנזכיר את זה אחד לשני במהלך היום. בסופו של דבר גם צוחקים מזה. הבת שכרגע במחזור, עם כאבי ראש ובטן עצומים, שהמישהו שהיא יצאה איתו לא מחזיר טלפון כבר שבוע, ושכרגע יש סוף של סרט רומנטי בטלויזיה, מה יכול להיות יותר גרוע מזה? ברגע שהיא תמצא משהו יותר גרוע (למשל שהיא בהריון!), או שחבר שלה הומו (או שניהם ביחד!), היא תבין את זה, תתן חיוך ואחרי 5 שניות תמשיך לבכות. הנקודה שלי היא מובנת. מה עכשיו? ליישם? איך עושים את זה, אני שם בפלאפון שלי שאני מדליק אותו את המשפט: "תמיד יכול להיות יותר גרוע
", אני דואג להגיד את זה לעצמי בכל פעם שאני זוחל מתחת לטנק, או שאני רואה זוג מתנשק, וכו'. מבין שכרגע מצבי הוא מסוים ושאני צריך לשפר אותו וזה מה שאני עושה ומנסה לעשות. תבינו שמה שאתם עכשיו בגיל הזה, 18 והלאה, זה משהו שיהיה לכם עכשיו וזהו. עוד 10 שנים אתם תתגעגעו לשנים האלה על מה שלא עשיתם או על המצבי רוח שהייתם בהם. למרות שהכל חרא, צריכים להיות אופטימיים. זהו, אמרתי מה שיש לי על הלב, ספונטני משהו. מוזמנים להגיב, ועד אז שימו את זה היה ביתי בווינאמפ שלכם בריפיט, התוצאות מרתקות. שיהיה לכם יום טוב עמרי

בשלולית

New member
אמא!! קראתי הכל!!!!

קודם כל... אתה כותב יפה!!! מאיפה זה בא לך??? לקחתי לתשומת ליבי... ולצערי אין לי הודעת פתיחה בפלאפון הזול שיש לי... אבל אתה כל כך צודק!!! ואל תדאג.. יבוא יום שתפסיק לזחול מתחת לטנק... וגם היום שבו תמצא לך מישהי משלך!! ריגשת....

כמה נכון ויפה !!!

טוב תסלחו לי אבל אני חייבת לשלוח קישור של ההודעה לכמה מחברותיי הטובות ... מדהים .. כתיבה מדהימה וכל כך נכונה

מה אתה רוצה....

הזמנו פסיכולוג או שנדמה לי....... כמה זיבולי שכל בבת אחת...... אתה לא מבין שאתה לא כמו הילד בסומליה..... כל אחד שונה וחי בתנאים שונים...... עם אופי שונה..... קיצר עזוב אין לי כח לזיין תשכל כמו שאתה עושה...

מי מרושע....

איזה מרושע.... אני ממש מתוק...... קיצר אם תחשבי קצת מעבר לזיבולי מח.... מעבר לזה שהוא רשם הרבה... והרבה זיבולי שכל מתחת לעטיפה יפה.... זה לא נכון....... כי את לא כמו הילד בסומליה..... ומה קשור שאם קרה לי משהו לא טוב..... אז יכל לקרות יותר גרוע.... אז מצד שני אם זכיתי ב4 מליון בטוטו אני יבכה שלא זכיתי ב12... כאילו מה הקטע..... כל החיים לחשוב ולחשוב..... תן לנו לחיות קצת.... לכל אחד יש אופי שונה וסביבה שונה והוא אוהב ושונא ומתרגש וחושב דברים שונים ולכן לא כל מה שטוב לאחד טוב לשני ולהיפך.... קיצר נו אתה באמת צריך פסיכולוג....... אם אתה רוצה אני ידבר עם איזה אחת אצלנו שמסיימת השנה ללמוד פסיכולוגיה אם אתה מוכן שהיא תתלמד עליך... בגלל שהיא צעירה היא גם לא תיקח לך הרבה....

Zoharrr

New member
Ho god....

מה הקשר לזיוני שכל??? זה שהוא קצת יותר עמוק ממך אומר שהוא מזיין את השכל? קשה לךעם זה שהבנאדם עמוק וחכם וחושב על דברים קצת יותר חשובים מלא יודעת מה...שחקני כדורגל לדוגמא....? אל תזלזל בו. זכותך לא להסכים איתו אבל זה לא יפה ולא נחמד להגיד שמה שהוא אומר זה זיבולי שכל בעטיפה יפה...

טוב אני מצטער...

אז אני יגיד שאני לא מסכים עם המאמר...... ולפי דעתי הכל שטויות...... זה ניסוח יותר מכובד.....?? אבל בכל זאת אם עדיין הוא ירצה פעם עזרה נפשית..... חחחח סתם אני צוחק אבל אני בחיים לא יבין את כל אלה המשוררים וכל אלה עם הבלה בלה... הבנתם כבר מה התכוונתי...

כמובן שיהיה אחד שמבין יותר מכולם

וימצא מה ואיפה לא נכון...עזבו אותו, לא אליו אני רוצה להפנות את התגובה
אינתי עמרי(?) - כתיבה מעולה, לדעתי כדאי לכולם\לכל מי שקורא כאן לאמץ משם כמה דברים ובאמת להתחיל לייישם
לא יודע מה עם השאר, אבל לי הוא העלה חתיכת חיוך על הפרצוף :) :) :)

seeyou

New member
אינתי עמרי? אני מכיר את זה מקורס

ליחסי אנוש של דיין קארנגי!

seeyou

New member
אולי אין לך תשכל כמה כח יש לזיין

זאת גם אפשרת אז תצא ליער ,תפגוש חברים-טרזן

Kingeh

New member
יפה לך להיות אופטימי

אבל כל בן אדם מתמודד עם בעיות בצורה שונה. יש אופטימים ויש פסימיים. כל אחד ודרכו. הטבע האנושי הוא לשאוף להיות טוב יותר, מצליח יותר, חכם יותר, יפה יותר, רזה יותר, חטוב יותר וכו`. יש כאלו שמקטרים על זה שהם שוקלים 52 קילו ויש כאלה שמקטרים שהם שוקלים 152 קילו. אתה יכול להגיד למישהו מהם שהוא מגזים? הוא מביט בעצמו והוא לא אוהב את מה שהוא רואה. זכותו. אם כבר שינוי, אז שכולם יהיו מאושרים עם מה שיש להם וזהו.

hero D

New member
אתם מדברים על דייט גרוע?

חחחחחחחח יש לי אחלה סיפור (סיפור אמיתי, בחיי!!! לא נגענו!) באחד מהלילות שנסעתי עם חברות לבלות היינו תקועות באמצע פקק.... הקיצר התחיל איתי איזה בן חמוד לאלה (אגב זה היה לפני שנים - אני כבר לא ממש בקטע של בנים יותר...חחח). הוא התחיל איתי בהערות על האוטו שנסעתי בו (וולבו), ואני חייכתי והתכוונתי להמשיך הלאה אבל הוא רצה את הטלפון שלי אז נתתי לו. לא האמנתי שהוא באמת יתקשר ולא ממש הזיז לי. הקיצר הבחור התקשר וכל השיחה שלנו הוא מכניס שאלות על האוטו ככה בהפוכה - כמה סמ"ק ואיך ככה ואיך הוא ככה. לא התייחסתי - אתם יודעים מה זה בחורים ומכוניות....חחחח. הגיע הדייט, יצרנו להרצליה. אני באתי עם האוטו שלי והוא עם שלו ונפגשו ליד החוף שם. החנתי את האוטו שלי ונכנסנו אל שלו. עוד לא נסענו משם, המשכנו לדבר והכל, והבחור פשוט לא מפסיק לשאול אותי על האוטו. באיזשהו שלב קיבלתי קריזה ואמרתי לו בצחוק:"תגיד, אתה רוצה לצאת איתי או עם האוטו"? והבחור גיחך קצת ואמר לי:" תאמת? יצאתי איתך בגלל האוטו". עכשיו תבינו - אני בחורה שנראית טוב, אני מושכת את רוב הגברים ואז בתקופה ההיא עוד נראיתי גם יותר סטרייטית. אמרתי לו:"ידעתי שאתה לא ממש חכם, אבל לא ידעתי שאתה כזה נעל. לפחות היית מושך קצת את הערב הזה ואולי היה יוצא לך משהו ממנו, אפילו ללילה אחד. מה תגיד עכשיו לחברים שלך? הבחורה עם הוולבו זרקה אותי על העשר דקות הראשונות שהכרתי אותה?"...צחקתי לו בפנים, יצאתי מהאוטו ונסעתי חזרה הביתה.... סתום או לא סתום?

שחרור זה לקטר

לקטר זה בעצם להשתחרר קצת (מה שיקרה פחות או יותר עוד שנה וחצי אבל לא נכנס לזה עכשיו). בכל מקרה אני לא אומר שאסור לקטר ומי שיבכה על מר גורלו צריך להרגיש אשם בכך שהוא מרעיב את הילד בסומליה. הרי בסופו של דבר בשביל מה יש חברים (או סרטים רומנטיים בתוספת לבן אנד ג'ריס)?! בשביל זה. חשוב לקטר, חשוב לבכות וחשוב לקנא ולא יודע מה. אבל חשוב לא לעשות מזה סוף העולם. שמי שיביט בעצמו במראה ולא יאהב את מה שרואה שיבין אבל שיש לו מה לשפר, אבל באותה מידה היה יכול לו יותר גרוע. חשוב גם, שיהיו חברים שיתמכו ויעזרו. אולי ככה בלי קשר, ההתאבדויות לא יהיו גורם המוות מספר אחת בקרב חיילי צה"ל... אבל סתם נקודה למחשבה? ובקשר לג'וקר מלמעלה, טוב, הוא צודק, דל פיירו הוא באמת תותח. יום טוב, עמרי

למעלה