זה היה יום הנישואין הכי כיפי שהיה

אתי@

New member
זה היה יום הנישואין הכי כיפי שהיה

לנו
נו טוב, זו לא חוכמה
רק רציתי לספר שהיה צימר מדהים שצופה לנוף עוצר נשימה, היה שקט ושלווה ואוירה רומנטית להפליא... היה פשוט נפלא

fila

New member
אז כבר הגעתם הביתה../images/Emo82.gif

אני מאוד שמחה שנהניתם!
ומאחלת לכם עוד אינסוף ימי נישואים מוצלחים כאלה
שלך

אתי@

New member
תודה ../images/Emo9.gif הלוואי וכל חיינו

נוכל להיות מאושרים כמו שהיינו בסוף-שבוע הזה. חזרנו באמת יותר מוקדם מהצפוי, אחרי שהתאכזבנו לגלות שבראש פינה יש מדרחוב של בדיוק 10 דקות. וכמובן שכמו כל ישראלי מצוי - לא התאפקנו וישבנו ב"שוקולד-קפה". היה מעולה, אבל נראה לי שאחרי מה שאכלתי ושתיתי שם, אני לא אוכל שוקולד לפחות חודשיים...

kisses

New member
אתי אני מאוד שמחה לשמוע שנהנתם

ואני באמת מאחלת לכם מכל הלב שיתגשמו כל משאלותייך דרך אגב יש תמונות? נשמח לראות

ניקול3

New member
../images/Emo6.gifכיף לשמוע שנהניתם כל כך ../images/Emo99.gif

מאחלת לכם עוד הרבה ימי נישואין מאושרים ורומנטיים, ושבכלל כל יום יהיה כמו יום נישואין

הילית*

New member
איזה כייף !

שתנצרו את הכייף הזה לעוד הרבה זמן (ותגידי לרונן שיום הנישואין הבא עליו
) מזל טוב !

שמופית

New member
נכון מקסים שם ? ../images/Emo99.gif

נכנסתם לבית של עדי ועמוס ? אז איפה טיילתם ? ואיפה אכלתם ? ולמה את חותמת "פאטצ´ולי" ? זה שם של שמן

אתי@

New member
תודה חברים ../images/Emo24.gif

כמו שאמרת שמופית - היה קשה מאוד לעזוב את הנוף המשגע ואת האוירה הרגועה ביום שישי טיילנו בראש הנקרה ובפארק גורן. חוץ מזה עשינו טיול עם האוטו בנופים המהממים שקרובים לגבול עם לבנון. רונן מכיר את האזור היטב משירותו הצבאי (לא, הוא לא שירת באזור), כך שהוא לקח אותי לראות את כל היופי שעוד ניתן לראות מאז הנסיגה מלבנון. בשבת טיילנו בראש פינה. וחוץ מטיולים, התפנקנו לנו באמבטיות ארוכות, ובצפייה בנוף המשגע שנשקף מהמרפסת של הצימר. לקחנו בקבוק יין, ישבנו במרפסת וצפינו בשקיעה
עד שתקפו אותנו גדוד נמלים
מבחינת אוכל - מעבר לארוחת הבוקר הנפלאה (וואו איזה ריבת פסיפלורה מדהימה!), אכלנו רק ארוחות ערב. בערב הראשון אכלנו בשיפודיה בשלומי שנקראת "התקווה". בערב השני אכלנו ב"אסתושה", והיה מאוד נחמד. האוירה נחמדה, והאוכל טעים. היה סבבה. בשבת בצהרים ישבנו ב"שוקולד-קפה" בראש פינה, שהוא בית קפה בסגנון של הסרט "שוקולד". ובקשר לפאטצ´ולי
זה לא שם של שמן, זה סוג של וניל. פשוט בקופסה עם כל הפינוקים שהכנתי לרונן , היו המון דברים בריח/טעם וניל - נרות, קטורת, סירופ לתיבול הקפה, וקצף אמבט בריח וניל פאטצ´ולי. מרוב כל הוניל שהיה לנו רונן התחיל לקרוא לי פאטצ´ולי, והוא אפילו ביקש ממני להוסיף את זה לחתימה

להיט !!!

נשמע ממש מאי שם איך עבדה ההפתעה??? למרות שהוא גילה שהיא קיימת ??? איך הגיב רונן על הכל ???

אתי@

New member
למרות שהוא ידע שמשהו הולך להיות

לא היה לו מושג מה, כך שהוא היה מאוד מופתע. כמובן שהוא מאוד שמח, כי הוא כבר כ"כ רצה לנסוע לחופש... לא היה לו מושג לאיזה מקום מהמם הוא נוסע, והוא ממש שמח להגיע למקום כ"כ יפה בלי לצפות בכלל

fila

New member
../images/Emo9.gifלפי התאורים המדהימים שלך

אני מתחילה לחשוב שאני גרה באזור גן עדן... והאמת , אף פעם לא חשבתי על זה ככה!

daldan

New member
הי fila גם אני מהאזור ../images/Emo8.gif

נהריינית... (האמת די טרייה באזור) במקור אני עוד יותר צפונית מזה...
- מאצבע הגליל נשמע נפלא הסופ"ש שעשיתם. שיפודי התקווה בשלומי עושים בשר ממש טעים, ו"שוקולד קפה" מיוחד נורא (רק שבאמת אח"כ אי אפשר לראות יותר שוקולד) אז שיהיה לכם יום נישואין מאושר, נשמע שגם היה כך

fila

New member
נו אז סוף סוף....

הצפון על המפה! בסוף יהיה מפגש גם אצלנו

למעלה