זה היה מגעיל ...

זה היה מגעיל ...

יש גבול למשימות! רק לאכול דברים דוחים ומגעילים ? זה מה שנשאר? לא חשבו על איזו תחרות אחרת ? פשוט רציתי להקיא. לשתות תכולה של קיבה? עין של שור? עד איפה יגיעו ? זה היה מגעיל ובכלל לא בקטגוריה של תחרות איכס.

מה רצית שיעשו? משימה פיזית?

ככה היה כוחות שווים בין ויקה לעומר. באמת, מספיק להיות יפי נפש, זו התחרות ואין מה לעשות.

פנומן 72

New member
אני מבין שפעם ראשונה בחיים את רואה הישרדות

הישרדות זה לא רק משימות של עמידה על הקורה וזריקת אננסים. הישרדות זה בפירוש גם אכילת דברים לא קונבנציונליים, ואם היית רואה עונה אחת מעשרות העונות שהיו כבר בארה"ב היית רואה מה הם אוכלים שם ומתפלצת... זה מזכיר לי שבעונה השניה בארה"ב היתה איזה חמודה אחת (http://www.cbs.com/primetime/survivor2/survivors/kimmi_b.html), שהיתה צמחונית אידיאולוגית וסרבה לאכול בעלי חיים. היא אפילו היתה הגורם לכך שהשבט שלה הפסיד בתחרות חסינות כי היא סירבה לאכול איזה חתיכת בשר מגעילה וחיה. הייתי בטוח שיעיפו אותה בגלל זה אבל הם דווקא לקחו את זה בסבבה. היא הועפה אחרי שרבה עם השבט בנוגע לתרנגולת שהיתה להם - היא כמובן התנגדה שישחטו אותה ואז נאלצו להיפטר מהבלונדה לא לפני שנפטרו מהתרנגולת לקול מחאותיה ודמעותיה...

פנומן 72

New member
מאותה הסיבה שמביאים אנשים שלא יודעים לשחות

אבל כן, גם אני תהיתי ארוכות מדוע לקחו מישהי שהיא צמחונית באידיאולוגיה שלה למשחק שבו אכילת בע"ח היא צורך ממשי כדי לנצח בתחרות אם לא בשביל לשרוד. מצד שני אפשר לשאול את השאלה הזו לגבי כל דבר - למה מביאים קשישים שלא יכולים לטפס לגבהים, למה מביאים מישהו שלא יודע לשחות ועוד. אין למה - המיונים לא עוסקים רק באנשים שיכולים לשרוד בוודאות אלא דווקא כאלה שיהיה להם קשה יותר. זה כל הענין.

Jen74

New member
../images/Emo3.gif צודק

לגבי קשישים שלא יכולים לטפס לגבהים, אם אתה רומז על טינה, אז רק לציין ולהזכיר שחוץ מטינה היו עוד כמה שהתקשו ואני ממש לא חושבת שזה קשור לגיל אלא ליכולת פיזית ויש אנשים בגיל של טינה שיכולים להתמודד עם הקשיים הפיזיים האלה טוב מאוד. לגבי מאיה שלא ידעה לשחות לפני התוכנית והתאמנה במיוחד, אז באמת כל הכבוד לה שהתאמנה לקראת המשחק אבל זה ממש סכנת נפשות ואני לא חושבת שזה אחראי מצד ההפקה לתת למישהו/י שלמד לשחות בחודש ימים לצאת להרפתקאה כזאת כשברור להם בהפקה שמרבית התוכנית היא בשחייה ושהייה במים.

falson

New member
איפה האחריות של המישתתפים?הם לא יודעים לאן הם

הולכים. אני לא חושב שהם עד כדי כך סתומים וחושבים באמת שבמשך חודשיים על האי בסוג כזה של מישחק הם יוכלו במיסעדות גורמה ויסתובבו בין דוכני שאוורמה

AntilopA2

New member
גם אני טבעונית אידיאולוגית

וזאת בדיוק הסיבה שלא הייתי הולכת לדבר כזה (חוץ מזה-באמת שהייתי מתה:)) היא לא היתה צריכה לבוא מלכתחילה. (מה היא אכלה?)

פנומן 72

New member
היא אכלה הכל חוץ מבעלי חיים

תחשבי לבד מה יש להם בקריביים: קוקוסים, אננסים, אורז ... אגב, כמה שאני זוכר מהעונות הראשונות, היו להם הרבה משימות פרס שהיו ארוחות שחיתות, שאפילו אני שיש לי את זה במרחק יריקה מהבית הייתי מרייר עליהן. אנחנו עוד לא זכינו לראות את זה (ארוחת ערב שבת ופרס התפריט זה לא זה )...

cover121

New member
אני מחכה..

למכירות הפומביות שתמיד מספקות את המנות הכי מפתיעות ומעוררות תאבון

Confide In Adam

New member
השבט שלה דווקא זכה באותה תחרות חסינות..

היא בסוף כן אכלה את התולעת מול טינה שלא הצליחה. אז הם זכו. :) והיא באמת היתה חמודה, אהבתי אותה..

למעלה