זה היה נראה לי מספיק חשוב

o v e r c a s t

New member
זה היה נראה לי מספיק חשוב

בשביל לפתוח הודעה חדשה. אם זה הפריע למישהי אני מצטערת. היום פורסם בראש1 המכתב "נקמת הסנטר הענק" שאני מסכימה לגמרי עם מה שהיה כתוב בו! מה שאני ממש לא מסכימה איתו היה תגובת המערכת!! אז החלטתי לקחת יוזמה ולכתוב מכתב תגובה, רציתי שתקראו אותו לפני ותגיבו אני רק מזהירה מראש שהוא מאוד בוטה ואני גם רוצה להשאיר אותו כזה! והמכתב: רציתי להגיב בקשר למכתב "נקמת הסנטר הענק" שפורסם בתאריך 26/10/05 ועל תגובת המערכת. במכתב ביקשה ממכם מעריצה, בשם כל המעריצות, להפסיק ביחס שלכם כלפי הסנטר של טום והסבירה לכם כי יחס זה מעליב ופוגע בכל המעריצות. היא הוסיפה שטום הוא בנאדם מאוד מוכשר ומיוחד, רבים אוהבים את האופי שלו ולכן גודל הסנטר בכלל לא משנה!!! לעומת זאת,כתבה המערכת בתגובה (ואני מצטטת):" בנוגע לסנטר הבומבילה של טום- אוקי ננסה להתעלם ממנו. מעלמים, מתעלמים, עדיין מתעלמים, אופס,נשברנו. מה זה הסנטר הענק הזה לעזאזל? אפשר לתלות עליו כביסה!". אז קודם כל,מי שבאמת מעודכן צריך לדעת שהסנטר של טום כבר בכלל לא גדול ובתור אנשים שכותבים לשבועון המיועד לבני נוער הדבר הזה מצופה ממכם. דבר שני, העיתון מיועד לגילאי 12-16 בערך לא לבני 8! אז תפסיקו להתייחס אלינו , הקוראים, כאל בני 8! יש לנו רגשות ואתם פשוט שמים עליהם זין! (ולא,לא מפריע לי לכתוב את זה). אז תשימו קצת יותר לב למה שאתם כותבים בעיתון כי מה שכתבתם בתגובה למכתב זה היה מאוד מגעיל, מעצבן, מזלזל ובמיוחד בתת רמה מבזה בשבילכם! בדרך זו אני מניחה שאף אחד כבר לא ירצה להיות מנוי לעיתון ואני גם מאמינה שזה לא מה שאתם רוצים,נכון?! אשמח לתגובה גם אם המכתב לא יתפרסם במדור. יעל.

Humm Noa

New member
אני מסכימה איתך

באמת שהם הגזימו ובכלל אין לו סנטר ענק או שאף פעם לא שמתי לב ואם את רוצה שיקראו את זה את חייבת לשלוח את המכתב הזה לפחות 10 פעמים כל פעם בכותרת אחר אם לא הם פשוט מתעלמים

oriane0

New member
נקמת הסנטר הענק P:

קיבלתי את העיתון.. וגיליתי שנירית מהפורום כתבה: אז, אני מסכימה עם כל מילה שלה, והיא ממש צודקת!!! והתעצבנתי לעלה איך שהם ענו לה!!!!

DesertRose7

New member
אממ...

אני מסכימה.. אבל גם לא מסכימה. ברור שזה לא יפה מצידם לרדת על אנשים, אבל זה עיתון נוער וחצי ממנו זה הרבה שטויות והחצי השני זה פרסומות. אם הם יכתבו כל הזמן רציני ואם הם יכתבו עיתונים שלמים על מקפליי הם לא ירוויחו אפילו שקל, לפחות לא בארץ!! אז נכון שהם מדי פעם מגזימים, אבל זאת העבודה שלהם. וגם אם הייתי שולחת מכתב הייתי מנסחת אותו אחרת.

DesertRose7

New member
וסחתיקה נירית../images/Emo45.gif

נהיית מפורסמת. ויפה שהעמדת אותם במקום עם השם של השיר. למרות שיותר מפריע לי שהם כתבו שהאלבום היה מקום 5 ולא מקום 1
אבל כל הכבוד
זכינו לעוד תמונה של טום (אם או בלי הכיתוב..)

danirit1

New member
תכנסו דחוף!!!

יעל ונועה צודקות מאה אחוז מה אתם חושבות שאני ישתוק? סלחו לי אבל זין שלי אני ישתוק אני הולכת להיכנס בעומרי הזה שימות שתצמח לו פלולה שיצמחו לו 8 סנטרים ואז יראה מה זה חוץ מזה שמתם לב שכל פעם בקוראים כותבים יש ילדים שרושמים שעומרי גדול וחמוד ומצחיק והמערכתעונה שהוא לא ולא ועכשיו גם ענו שהוא קטן ונמוך וזה..נראה לי הוא מה זה מכוער הפוץ הזה והוא לא רוצה להזדהות ותאמינו לי מכוער או לא טומי היפה שלי שם על החרא הזה הוא טוב ממנו בהמון רמות מעל....אז העומרי החרא הזה מרשה לעצמו לצחוק על אחרים כאשר ל-א רואים אותו חכו תראו איך אני ייכנס בו אני ירשום עוד מכתב כמובן שלא יפרסמו אותו אבל אני יציף אותם לטומי אף אחד לא ידבר ככה כי אניי ייכנס בו א-ף א-ח-ד ושימו לב דיברתי יפה אמרתי לא נאה לכם? תשמרו בלב אל תעלו את זה על הנייר כי יש לבן אדם מעריצים שיתעצבנו תפסיקו בבקשה! בישקתי יפה ולא אכפת להם סבבה! תשמעו בנות בואו נציף אותם במכתבי זעם עד שהם לא יעזו לפצות על טומי את הפה אנחנו נגן עליו עד הסוף אף אחד לא יפתח את הפה על טומי שלנו זאת הכתובת אימייל בבקשה תקדישו מקסימום 5 דקות ותיכנו בעומרי ובמערכת כי אף אחד לא יעז להעליב את טומי שלנו ולצאת מזה !!!!!! נכון או לא??

danirit1

New member
אה והכתובת..חח

זאת הכתובת אימייל: [email protected] מה אתם חושבים ששתקתי על הירידות שלהם? עכשיו אני עוד יותר ייכנס בהם ואני מקווה שאתם איתי נייצג את הפורום ואת האהבה שלנו וההערכה לטום ואף אחד לא יפצה עליו פה כי אנחנו נראה לו מה זה בסוף גם העומרי התפלץ הזה יתאהב בטומי נשמתי שלי ועוד משהו! כמובן שהראש 1 יקצרו אז הנה הגרסה המלאה של המכתב ששלחתי: היי, אני מעריצה גדולה מאוד של מקפליי ושמחתי מאוד לראות את הכתבה שהכנתם זאת הייתה ממש השקעה גדולה של 3 דפים ותמונות ופרטים על כל אחד מהחברים ממש תודה רבה! אני מצטערת בשם כל הפורום אם הלחץ היה גדול מדי על המערכת אבל פשוט לא יכולנו לשבת לשתוק ולראות איך מתפרסם בארץ חומר על כל מפורסם רק לא על מקפליי בזמן שבבריטניה אין בן אדם שלא מכיר אותם..בכל מקרה רציתי לומר תודה רבה בשם כל מעריצות הפורומים של מקפליי בישראל ועוד 2 דברים שרציתי לומר..יהיה נחמד יותר אם תבררו אם הפרטים שאתם רושמים נכונים כי היו כמה מוטעים למשל הסינגל הראשון שלהם היה פייב קלרס אין הר הייר ולא תרי קלרס אין הר הייר. עוד דבר שממש עצבן אותי ואת שאר המעריצות הוא הקטע עם הסנטר של טום. בבקשה עמרי תפסיק לרדת עליו בנושא הזה..זה ממש לא מצחיק וזה העליב אפילו אותי..טום הוא בן אדם מיוחד מאוד ואנחנו מאוד אוהבים את האופי שלו והיחס שלו לנושאים חשובים בחיים..הוא טוב לב ותמיד פתוח לעזור לזולת וגם אם זה לא קשור, אני אשמח שתתייחסו אליו באופן שמתאים לו ולא להתמקד בכל פגם ולצפות מכל מפורסם שיהיה מושלם 100 אחוז כי גם אם הוא לא, אפשר לשמור את זה בלב ולא להעלות את זה על עיתונים כי זה באמת לא יפה..פעם אחת פעמיים..טוב אבל מספיק להזכיר את זה בכל הזדמנות שיש!! אני אשמח מאוד אם תתייחסו לדברים שרשמתי כי הם באמת חשובים לנו ושוב תודה רבה! מצפים בכליון עיניים להמשך הכתבה!!! בתודה, נירית.

just jenny

New member
אוי איזה מכוערים!

גמני ראיתי את זה בבוקר, ראש 1 האלה באמת מעצבנים אותי [עוד ממזמן], אני ולינע אפילו שלחנו להם מכתב עצבני והם צינזרו יותר מחצי ממנו [
] קיצור אל תשימו עליהם, כמו ששחר אמרה חצי מהעיתון זה רק צחוקים וירידות, וטוב שהם מבררים קודם דברים לפני שהם כותבים אותם, זה רק מראה איזה עיתון לא רציני זה

danirit1

New member
קבלו מכתב שרשמתי להם

קבלו מכתב למערכת ממזמן שרשמתי שנראה לי לא פרסמו..מניאקים: שלום! אני מעריצה מ-ט-ו-ר-פ-ת בטירוף על מקפליי! הלהקה הכי ה.כ.י ה=כ=י שווה שיש והכי מצליחה בבריטניה! הם הוציאו לא מזמם קליפ וסינגל חדשים וכבר החודש הם עומדים להוציא דיסק חדש בשם WONDERLAND הייתי מאוד מאוד שמחה ומאושרת אם הייתם עושים (בבקשה בבקשה) כתבה עליהם בראש 1 לקראת הדיסק החדש למרות שלצערי לא הראשון ולא הזה יגיעו לארץ בגלל שכמעט אף אחד פה לא מכיר אותם למרות שהם מצליחים ביותר! אז בבקשה בבקשה תנסו להתמקד בהם קצת ולפרסם את הידיעות האחרונות לגביהן..ושאני לא יצטרך להתעדכן עליהם מהאינטרנט אלא מכם! ראש1! הרי אתם עיתון מצויין ואני חולה על המדורים השרוטים שלכם במיוחד ניוזיק (כי לפעמים אתם רושמים שתיים שלוש שורות על מקפליי) וזהו! אני מקווה שתתייחסו אליי כי אני מאוד מאוד נואשת הרי באסטד קיבלו כל כך הרבה צומי ומקפליי שהם טובים מהם לא! זה ממש כואב ועצוב לי אני מקווה שתגיבו לי ב"תגובת המערכת" אז תודה מראש תודה רבה אתם עיתון מ-ע-ו-ל-ה!

Humm Noa

New member
טוב לא צריך להגזים

בסך הכל הם ירדו עליו קצת -הרבה- אבל הם יורדים על כולם.. ונראה לי שכולכן תסכימו איתי שכשהם יורדים על בריטני או מישהי אחרת זה לא ממש מזיז למעריצי שלה [רואים] אז לא צריך לעשות מזה סיפור גדול.. אף אחד לא באמת שם על מה שהם אומרים אני מתכוונת, זה לא שנפסיק לחשוב שהוא יפה רק בגלל שראש1 אמרו את זה וחפרתי ויצאתי מההקשר טיפה
לא נורא

danirit1

New member
אף אחד לא יירד על טומי

ויצא מזה בשלום! ואם אף אחת לא תרצה לעזור לי אני יילחם בהם לבד עד שהם יסגדו לו!!!

SPFAN

New member
אממ מסכים ולא מסכים

(כמו יחסית הרבה פה) בדוגרי, זה באמת לא לעניין לרדת על אנשים ככה וכל זה, אבל תסתכלו על כל עיתון נוער ותראו שהכל ככה. ות'אמת שזה גם יכול להיות מצחיק. אם היו כותבים כזה דבר על בריטני או משהו כזה, לא הייתן צוחקות? זה אותו דבר, רק שהפעם כתבו על מישהו שאתן מעריצות.. אז נכון שזה לא לעניין, אבל מה לעשות שיש לנו חברה עקומה וזה מצחיק אנשים כשיורדים על אנשים אחרים? :S אבל זו רק דעתי

Hip Hop star

New member
אה..?../images/Emo12.gif

ראיתי את החתימה שלך ונבהלתי..לא הבנתי מה זה היה פתאום שמנדריק-כי גם אנחנו יכולים לעשות שוקו...
קיצר...אמ........לא צריך לקחת ללב...אז הערירו לו על הסנטר,זה באמת בא נראה לי ממקום של קצת להצחיק,ובעיקר על משהו שאני לפחות לא שמתי לב...אני לא חושבת שיש לו משהו מוזר בסנטר,כנראה שעומרי בסתר פשוט מקנא בסנטר שלו
. אבל חוצמזה אני רואה כאן כפיות טובה קצת..
עם כל הירידות על ראש1,אני אישית נורא מעריכה שלפחות הם הקדישו להם 3(!!) עמודים בעיתון..שלא כמו במעריב לנוער...שמים תמונה קטנה ומסנכה..והיחידי שבאמת טורח לכתוב עליהם לפעמים זה תומרן..כל שאר העיתון משעמם ברמות...ולפחות ראש1 עשו משהו בנדון
אמ...מה עוד רציתי להגיד? כן..שוב פעם שלא צריך להוציא את זה מפרופוציות..כולה הערה..לא ראיתי מישהי כאן,או את טום עצמו יוצאים משליטה בכל פעם שהארי היה יורד על זה שהוא "שמן"...או בכלל כשהם יורדים אחד על השני.... אז נסו לראות את זה ככה,שבסופו של דבר לא יירדו עליכם,ואני גם לא חושבת שאם טום עצמו היה רואה את ההערה על הסנטר,הוא היה נעלב...או עושה מזה ביג דיל...

bustedit

New member
לקחתם ללב אני רואה..

אני מסכימה שהם לא צריכים לרדת על הסנטר של טום.. ואני בכלל לא מבינה על מה הם מדברים.. יש לו סנטר ענק?! בכלל לא שמתי לב לזה
ואם לא שמתי לב עד עכשיו.. אז כנראה שאין לו! אבל אל תקחו את זה באופן אישי ותעלבו.. ראש 1 הם כאלה הם תמיד יורדים על כולם.. כמו אז שהם ירדו על ניק קרטר וקראו לו "פרחח" והרבה מעריצות זועמות שלחו מיליוני מכתבים כועסים שיפסיקו לכנות אותו ככה אבל הם פשוט לא הפסיקו! הם כאלה.. לא יודעת מה נסגר איתם אבל הם סתם מנסים לעצבן.. אין לטום לא סנטר ענק ולא בטיח.. נראה איך הם ימשיכו.. אם הם ימשיכו עם הגישה הזאת.. נכנס בהם!

למעלה