זה היה צפוי

jackie111

Well-known member
לימין ההזוי אין שום עילה לתקוף מפגינים
נגד המשטר היות והם מתנהגים למופת.

בימין או צילום של 3 שניות שנראה כאילו
מפגין נצמד לשוטרת והיא זזה קדימה ואחורה.
ומזה מנסים לעשות עניין.

ברשת זה רץ. העיתונות מדווחת. המשטרה עוצרת.
שר המשטרה הגזעני כבר קבע את גזר הדין. שוטרים
נשלחים לביתו של המפגין. נמצא כלי נשק ברשיון
אבל מצלמים אותו ואת התחמושת מכל כיוון.

באמת זה הדבר היחיד שיש לכם להכפיש 100 אלף
המפגינים מידי יום?

רק בפורום הזה הריצו לפחות 10 פוסטים בנושא.
בושה שזה מה שעושה לכם קל על הפקרת החטופים.

Harrington

Well-known member
מנהל
לימין ההזוי אין שום עילה לתקוף מפגינים
נגד המשטר היות והם מתנהגים למופת.
"מתנהגים למופת"? ברצינות? המפגינים שלכם? אני נדהמתי אמנם לקריאת הפסקה הבאה שלך, בה החלטת שהשוטרת עשתה משהו שהיא מעולם לא עשתה ודווקא הנבלה הסרוחה עשתה, רק כדי להוציא את חברך צדיק. אבל הטענה הזאת סתם מפגרת. לא, חסימת צירים כמו גם הרבה מאוד פעולות אחרות שהמפגינים נקטו, איננה "התנהגות למופת". היא אפילו לא מתקרבת לכך. אז אם אתה מוכן לבזות את עצמך עם הטיעונים האלה, זה עניין שלך. אבל אתה מבזה כל מפגין שאי-פעם יצא למחות נגד משהו וכן התנהג למופת וברוך ה', יש רבים כאלה (מכל קצות הקשת הפוליטית). חבל.
בימין או צילום של 3 שניות שנראה כאילו
מפגין נצמד לשוטרת והיא זזה קדימה ואחורה.
ומזה מנסים לעשות עניין.
"היא זזה"? אתה באמת עכשיו כתבת את זה??? אמאל'ה עד כמה אנשים מוכנים לרדת נמוך בשביל לקדם את הנרטיב של המחנה שלהם. אמנם זה לא שציפיתי לגדולות ונצורות. אבל באמת שלא חשבתי ש(אנשים כמוך למשל)תרדו עד כדי כך נמוך.
ברשת זה רץ. העיתונות מדווחת. המשטרה עוצרת.
שר המשטרה הגזעני כבר קבע את גזר הדין. שוטרים
נשלחים לביתו של המפגין. נמצא כלי נשק ברשיון
אבל מצלמים אותו ואת התחמושת מכל כיוון.

באמת זה הדבר היחיד שיש לכם להכפיש 100 אלף
המפגינים מידי יום?
חחחח, זה כבר סתם מצחיק (במלוא הרצינות, יצא לי פרץ צחוק בקול רם כאן בביתי השקט לפי שעה :)). איפה ראית בזמן האחרון מאה אלף מפגינים בדיוק?
רק בפורום הזה הריצו לפחות 10 פוסטים בנושא.
למדו ממך ומחבריך את השיטה (והנה למי שלא שם לב, שרשור שלם נוסף בנושא, באדיבות ג'קי המלין על כמות פתיחת השרשורים בנושא :). על כגון דא אמרו שהאירוניה קפצה מהגג :)).
בושה שזה מה שעושה לכם קל על הפקרת החטופים.
כמובן שכל קשר ל"הפקרת חטופים" דמיונית קיימת רק במוחם הקודח של הנדרשים להשמיץ בכל מחיר כדי להישמע רצינים (אם כי אני חייב להודות, הגיע הזמן שתבינו שזה לא ממש עובד לכם הקטע הזה. את הרצינות שלכם אתם מורידים במו ידיכם שאולה).

למעלה