זה היום הגדול!!!!!

סיאMית

New member
זה היום הגדול!!!!!

יום החתונה הוא תמיד יום מיוחד,הן מבחינת ההתרגשות והחוויות שעוברים,והן מבחינת הסקס המיוחד שעושים. יש לכם רעיונות מיוחדים לפינוקים בייתיים באותו יום? פנטזיות מיוחדות שהייתם רוצים שיגשימו לכם? לעשות לבן זוגכם? רעיונות יפים לרגש את בן/בת הזוג..בשמפניה טובה,במסז` מפנק או סקס מיוחד..אני מחפשת לשמוע דברים לא מקובלים ושיגרתיים..עצות קטנות שיעשו יום גדול..רעיונות לריגושים מענינים יתקבלו בברכה.גם במסרים למי שלא מעוניין כאן..וגם סתם רעיונות,שיפורים,עצות בכל קטע של היום הזה.הכל יתקבל!אז תודה מראש! ושבוע מעולה לכולם.

magenta73

New member
את באמת חושבת שתעשו סקס

ביום של החתונה??? חחח... בשביל סקס יש לך את כל ירח הדבש... וכבר העלת רעיונות נחמדים בעצמך... :)

סיאMית

New member
תודה,שאלתי בשביל אחותי!

כדי שתבינו אני יסביר....זה נקרא אצלנו ליל הכלולות.אנחנו דתיים כן,ועד יום זה שומרים על הבתולים כמובן.עכשיו אתם יותר מבינים למה התכונתי?

עכשיו מבינים אבל

אולי התמעטו האפשרויות, כי אין לדעת,עד כמה ניתן "להתפרע" עם הצעות נועזות, ועם הדמיון. מה שבטוח,אחרי יום גדוש התרגשות,וערב של חגיגת הנישואין, נשאר מעט מאוד כח להגשמת ויישום פנטזיות,ו/או השקעה מיוחדת. כמו שאמרו לפני,לשם כך יש את ירח הדבש. לגבי רעיונות? תלוי במידת הפתיחות. שיהיה במזל

טוב - כדי שלא כולם יאלמו דום.....

עכשיו אכן הרבה יותר ברור... הא .... מזל טוב !! אני מאמין שעצם הרעיון שמדובר בפעם ראשונה, בתולית לאור שמחת הנישואין זה יהיה אירוע מרגש ומסעיר בפני עצמו. אין צורך להוסיף נכון לרגע זה כלום. אולי עם הזמן, הביטחון והנסיון יוכלו הם להוסיף כל מיני ריגושים קטנים כדי לשמור על הגחלת. אבל כדאי קודם שתהיה גחלת - ומומלץ כי היא לא תכבה כל כך מהר. ושוב - מזל טוב !!!

gilad269

New member
../images/Emo49.gif

ומקווה בשבילכם שתספיקו להגיע לסקס למרות שזה מאוד קשה

למעלה