זה היום הגרוע ביותר בחיי,הכל מתפרק לי...

o58431

New member
זה היום הגרוע ביותר בחיי,הכל מתפרק לי...

זה התחיל כבר לפני 3 שנים,העסק לא מצליח המצב הכלכלי רק הולך ומדרדר..אבא שלי עצבני, אני חושבת שהוא יקבל התקף לב מזה חס וחלילה, הוא פשוט כל היום עצבני, אין כסף ואחי ממשיך לבצע הזמנות ולקנות ולקנות ולקנות. השבוע הגענו למצב שבו אבא שלי בקש ממני להחזיר לו 80 מתוך המאה שהוא נתן לי שיהיה לו כסף לשוק, בחיים זה לא קרה לי! אבל בחיים! אחרי החגים נעבור דירה,למשהו הרבה הרבה יותר קטן שיהיה לנו קצת אוויר לנשימה. אז העניין הכלכלי כבר קרס אצלי היום הגיעה העניין הבריאותי, אמא שלי הייתה אצל הרופאה והיא אמרה לה לא לאכול ,לא מתוקים לא מלוחים ר-ק ירקות, היום אמא שלי לא מצליחה לדרוך על הרגל ובגלל שלא היה מי שילך לחנות ויעבוד (כי אחי חולה ולא יכול לזוז מהמיטה ואבא שלי גם) היא הייתה צריכה לעבוד, עכשיו חזרנו והיא נפלה לי על הידים כי הרגל שלה משותקת, אמא שלי לא מצליחה לדרוך על הרגל ואבא שלי מטפל בה למרות שהוא בעצמו חולה ולא יכול לזוז. אבא שלי עם דלקת גרון וגם אחי, מה יש לאמא שלי? את זה אף רופא לא יודע ולא יכול לפתור..... אז גם העניין הבריאותי שלי קרס עכשיו הגיע העניין החברתי,יותר נכון חיי האהבה שלי. היום אני וחבר שלי נפרנדו אחרי 4 שנים......אז גם זה קרס. ולא מספיק כל זה היום הגיעו ציוני הבגרויות, כולם היו מאוכזבים ממני, אפילו אמא שלי לא אמרה כלום...פשוט שתקה,בחיים היא לא הייתה מאוכזבת ממני כל כך, הציונים פשוט גרועים,הכל 60. וזהו...הכל מתפרק לי...כל כך רע לי,התקשרתי לחבר לשעבר רציתי שהוא יבוא לעזור לי בחנות, אני ישלם לו מהכסף שלי אבל הוא לא יכול, רק הוא יודע לעשות את מה שצריך ויכול לעזור קצת למשפחה שלי... לא רק שהוא אמר שהוא לומד הוא לא יכל לדבר איתי כי הוא אצל חבר שלו... אין מה לעשות בנתיים..להשתפר בלימודים (כבר התחלתי בזה) דרך אגב אני כיתה י'ב נשארו לי רק 3 בגרויות ככה שזה לא יעזור לי כל כך,לעבור דירה,לעבוד בחנות..לחסוך כסף ואני מקווה שיהיה טוב......

shana86

New member
../images/Emo24.gif

מכל מה שכתבת הכי חשוב הוא הסיום "אני מקווה שיהיה טוב...." באמת היה לך קשה אבל מכאן זה רק ישתפר
לגבי הבגרויות: צריך להשקיע, ללמוד ולהצליח אבל במידת הצורך אפשר לעשות אותן שוב...

לוס7

New member
היי..

תשמעי, אני סתם נכנסתי לפרום הזה וראיתי את ההודה וקראתי.. כמעט בכיתי, אני במקומך הייתי מתפללת בלי סוף, ושתדעי שאין לי זכות אפילו להגיד לך את זה בל כל דבר לטובה... אני יודעת שזה נשמע מוזר ואני גם רק בכיתה ח' אבל רק תקווי שהכול יהיה טוב, ואני גם מתפללת בשבילך!

o58431

New member
תודה,תודה,תודה!!

אמא שלי לקחה כדורים והיא מרגישה הרבה יותר טוב (לא שזה מונע את זה אבל זה מונע כאבים לפחות) אני פחות עצובה ממה שהייתי..ולא יודעת יהיה טוב ... תודה:)

למעלה