זה הילד הרע, שנכנס לי בפנים

ליאת 888

New member
זה הילד הרע, שנכנס לי בפנים ../images/Emo122.gif

זה הילד הרע, שנכנס לי בפנים - תמיד הוא נכנס בי בלי שום אזהרה, הילד הרע." (הילד הרע, לאה גולדברג) ככה אני קוראת לו, לקול הפנימי הזה, שחייב לומר את ההפך. ובימים האחרונים זה פשוט מרגיז, אני עוצמת עיניים, נושמת, אומרת לעצמי משפטים חיוביים - ושומעת אותו מהדהד לי בראש - בדיוק את ההפך!! אני חזקה - מהדהד לי ח ל ש ה , אני בריאה - מהדהד לי ח ו ל ה וככה בכל דבר!!! זה מוציא אותי מהרוגע!! ניסיתי להסביר לו שזה לא לעניין!!! שבבקשה יפסיק, אבל הוא בשלו!!! גם לכתוב את ההודעה הזו הוא לא מניח לי, כל הזמן המילים מתבלבלות לי!!!! מישהו מכיר??? יש למישהו רעיונות??? (אולי אני אלמד אותו את עקרונות הסוד??? השאלה שהוא לא ישתמש בהם לכיוון הבלתי רצוי.....

my guide

New member
זה חלק משינוי

כל ההרגלים הישנים עולים שאת מנסה להשתנות, כל הפחדים מציפים, האגו יוצא למלחמה במה שלא "מוכר ישן וטוב" תני לזה לחלוף, קבלי זאת באהבה והכי חשוב המשיכי לתרגל יום יום עד שזה יהופך לטבע שני שלך, עד שזה יהיה המרכז ואז כל הפחדים והרעש ההכרתי שלך יתבע בים הידע ה"חדש" שאת נפתח אליו.

ליאת 888

New member
אהבתי.. מאבקי אגו...../images/Emo24.gif

נשמע לי הגיוני, אני מתרגלת כל הזמן... כך שזה נשמע לי כשלב מתקדם ביותר!! הלואי!!! דרך אגב - אהבתי את האתר שלך, תודה!!

מרי לי

New member
אחת הדרכים לשנות את זה היא

להגיד את ההיפך בקול ולא לתת למחשבה הרעה להיאמר אחרונה. לענות, להתבסס על עובדות שאת כבר יודעת. אני חלשה - להגיד בקול - אני חזקה ומתחזקת מיום ליום, עובדה שאני לא מוותרת, להגיד דברים כמו" אני יודעת שכל העולם תומך בי" וכו'

ליאת 888

New member
מרוב דיבורים עם עצמי, יאשפזו אותי../images/Emo8.gif

מזל שהמשפוחה רגילה שאני מדברת עם עצמי...... זה בסוף יהפוך חשוד לגמרי..... גם מדברת עם עצמה... גם מתווכחת עם עצמה....

kikona126

New member
ליאת ../images/Emo13.gif

כולנו עוברים עליות ומורדות, זה נורמאלי. וזה חלק מהדרך, אם הדרך היתה כל כך קלה מה בעצם היה "סוד" בכל העניין? הסוד הוא לדעת להתגבר על הדברים האלו

עצה שקיבלתי

כשהייתי בטיפול בעוצמת הרכות, המטפלת שלי הציעה לי לחבק את הילד הזה שצועק ודורש קצת תשומת לב ואהבה. "ילד רע" זה בסך הכל ילד שלא קיבל מספיק אהבה, וזו הדרך שלו להביע את עצמו. אני מציע לך לתת לו יד, וביחד לצעוד קדימה, עם הרבה סבלנות ואהבה. בכולנו יש את הילד הזה שרוצה חיבוק. "רק אהבה מביאה אהבה".

ליאת 888

New member
../images/Emo24.gif

נראה לי שהוא הבין את המסר... עצם העובדה שכתבתי הראתה לו שאני מקשיבה לו, ומנסה להכיל אותו בתוכי, נקווה שהמסר גם נקלט.
הקול הפנימי הזה די נרגע, ובכלל אני מרגישה יותר טוב - אולי גם כי החגים עברו, השגרה חזרה, השקט. עכשיו יש בי את הכוח לתת חיבוק, תשומת לב ואהבה למי שזקוק מסביב, (כוחות שלא היו כל התקופה הזו)

למעלה