זה הכל או כלום-דויד ברוזה

Mוניk

New member
זה הכל או כלום-דויד ברוזה../images/Emo168.gif

השיר שלי להלילה! 3:34 בקרון האחרון דבר קטן וטוב של קארבר וקפה איום ערים חולפות בחושך מה מנצנץ בחוץ אולי זו פילדלפיה אולי זה הקיבוץ בתחנה של ג´אז בלדה של קולטריין שקשוק המסילה הולך ומתעמעם אור של עיירה נמתח כמו מסתיק בחלון עוד קופסאת סיגריות נגיע לדרום זה הכל או כלום זה הכל או כלום בגלל זה ניפול בגלל זה נקום זה הכל או כלום זה הכל או כלום את יודעת מפנים שזה הכל או כלום כשהדלתות סגורות האורות כבים עכשיו, זה רק אתה באמצע החיים אנשים עולים אנשים יורדים עוד כמה תחנות נוגע בקמטים עמוק בתוך הלילה מריח את הים מריח את העיר את עורך החם שני לילות מחיפה רץ בתוך חלום רואה שם את פני בנוף של החלון זה הכל או כלום זה הכל או כלום בגלל זה ניפול בגלל זה נקום זה הכל או כלום זה הכל או כלום את יודעת מפנים שזה הכל או כלום אתה יכול ללכת אתה יכול לחזור אתה יכול לשכוח אתה יכול לזכור מולי אשה עם ילד מביט בי בעיניי 5:34 אני עדיין חי. זה הכל או כלום זה הכל או כלום בגלל זה ניפול בגלל זה נקום זה הכל או כלום זה הכל או כלום את יודעת מפנים שזה הכל או כלום אתה יכול ללכת אתה יכול לחזור אתה יכול לשכוח אתה יכול לזכור עיניי נעצמות האורות כבים זה רק אתה עכשיו באמצע החיים אנשים עולים אנשים יורדים נוגע בכולם במתים ובחיים זה הכל או כלום מוניק

יהיה טוב - דיויד ברוזה../images/Emo79.gif

אני מביט מהחלון וזה עושה לי די עצוב האביב חלף עבר לו מי יודע אם ישוב הליצן נהיה למלך הנביא נהיה ליצן ושכחתי את הדרך אבל אני עוד כאן יהיה טוב יהיה טוב כן לפעמים אני נשבר אז הלילה הו הלילה איתך אני נשאר ילדים לובשים כנפיים ועפים אל הצבא ואחרי שנתיים הם חוזרים ללא תשובה אנשים חיים במתח מחפשים סיבה לנשום ובין שנאה לרצח מדברים על השלום יהיה טוב... שם למעלה בשמיים עננים לומדים לעוף ואני מביט למעלה ורואה מטוס חטוף ממשלות וגנרלים מחלקים לנו את הנוף לשלהם ולשלנו מתי נראה ת´סוף הנה בא נשיא מצרים איך שמחנו לקראתו פירמידות בעיניים ושלום במקטרתו ואמרנו בוא נשלימה ונחיה כמו אחים ואז הוא אמר קדימה רק תצאו מהשטחים יהיה טוב... עוד נלמד לחיות ביחד בין חורשות עצי זיתים ילדים יחיו בלי פחד בלי גבולות בלי מקלטים על קברים יפרח העשב לשלום ואהבה מאה שנים של חרב ועוד לא, לא אבדה התקווה מילים: יהונתן גפן לחן: דיויד ברוזה

תלתלית

New member
מוניק...תודה על השיר, שמעתי אותו

הבוקר בדרך ללימודים בין ענני הגשם ..

גם שאלה, גם בקשה...........

א. מאיזה אתר אתם מורידים את מילות השירים שאתם מביאים לכאן? ב. למה לא לצרף לינק, כדי שנשמע ונתענג על השיר הכתוב??????????

והנה עוד אחד

אגב ניתן לחפש אתרים בקלות במנוע החיפוש גוגל בכתובת http://www.google.co.il/ יום טוב לכולם ישנוני

היי ישנוני, התעורת???, תודה לך מאוד

יום נעים
אפשר לחפש בגוגל, אבל תחת איזה כותרת: מילים לשירים בעברית? או משהו אחר?...

מילים, שירים, זמר, מה שבא לך חוף

היי חוף, יש המון אפשרויות, כדאי לנסות בהרבה קטגוריות, גם: שם הזמר/ת, שירה, ועוד, יום טוב עם הרבה שירים ושלווה ישנוני

Mוניk

New member
חוף בוקר טוב../images/Emo141.gif

את השירים שאני מביאה זו מוסיקה שיש ל בבית דיסקים שאני רוכשת ואוהבת לשמוע ולא רק במחשב ומעתיקה לפה מילים. אבל בטוח יש הרבה אתרים כאלה רק שאני לא מתעסקת בזה אין לי זמן ויש לי מחשב "עגלה" בי ויום טוב חוף מבטחים
מוניק

איך כותבים בוקר טוב בסמכים?

אני מתפקעת מצחוק כשאת עושה זאת............ סה בוקר כסה, סה בוקר טוב? כבר מחייכת לי.......... בוקר נפלא לכוללללללללללללללםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםם גם.

sunset*

New member
הכל או כלום... אוהבת את ה../images/Emo79.gif הזה..

אבל לפעמים בחיים , זה לא הכל או כלום... יש המון באמצע. אין שחור או לבן. יש פשרות , דברים משתנים, אנשים משתנים. __________________ נ.ב אגב, יזהר אשדות הפיק מוסיקלית את כל הדיסק הזה של דויד ברוזה. כבר אמרתי שהוא מלך?

למעלה