זה המקום היחיד שחשבתי עליו

tsufi me

New member
זה המקום היחיד שחשבתי עליו

אני כועסת עלייך...ממה כועסת עלייך ופגועה ממך.
אני משתדלת לרצות אותך ללכת על יד כשאתה מעלה נושאים שממש לא מתאים לי לדבר עליהם...,אנחנו הרי חברים הכי טובים,
אז אני מחליקה קצת את הגבול ,בשבילך, כדי לצאת אחת שרואה אותך וגם את עצמה. אחר כך אגב תיטען שאני מרמה אותך ואתה לא יודע איך לבטוח בי ולא זאת בלבד אלה מעבר לזה!, אתה תשתמש בנושאים אישיים שהעליתי בשיחות איתך נגדי, כדי להבהיר לי שאני לא בסדר!!! שאף פעם לא היו שם גבולות... ואני השאל את עצמי... איפה הייתה כל הזמן הזה????
כשממשיכים לדבר על הנושא...,אז אחר כך כשאני אומרת שלא נוח לי לדבר על הנושא ואתה תמיד בשוק ופגוע נורא....ולפעמים אני מתה לשאול אותך ? אתה ניפגע מי זה שאני מנסה להיות חברה טובה?!.
מצד שני אם אני אומר לך את הדברים באופן ישיר-אנחנו חברים הכי טובים אתה מספר לי הכל!!!,איך אני מעזה לא לספר לך???)ואילו אגב המילים שלך)-ואז בא לי לומר לך שאני אישה אתה גבר וכל הניואנסים "הקטנים" שנכנסים בתוך שתי המילים האלה ,בפני עצמן, אומרים לא מעט.
אבל איתנו אין הגדרות אנחנו מכירים כבר שנים לא?!-כן,כלומר אין הגדרות עד שמגיעים למצב שבוא אין ברירה להשתמש ב"הגדרות".
כמו במקרים שאתה דורש ממני הסברים על הגבולות שאני מניחה בשיחה ואז מסביר שזה מה שעושים חברים הכי טובים ,באמת?!,הם לא פשוט מכבדים?! .
כלומר כבד אותם, עזוב את הנושא או לפחות את החלק הזה בנושא –פה אני מניחה גבול ואם להיכנס להגדרות פה עומדת אני ומולי עומד אתה!,אנחנו לא אחד!.

ירון מקשקש

Well-known member
מנהל
מקווה יסתדר לך..

אכן זה גם מקום קצת לפרוק...קראתי ואני חולק איתך :) לא אענה תשובה..אני לא חושב שאת צריכה כזו..גם כי אני מסכים איתך :)

וברוכה הבאה

ברוכה הבאה צופי

אין ספק שהכי חשוב לכבד
ואולי צריך לתאם ציפיות
אפילו שמכירים כבר שנים
אולי דברים השתנו
תקשורת. זה כל הקסם.

נכון שהכתיבה משחררת???

שתהיה ל ךשבת שלום וגם לכל יושבי הפורום

פריאל12

New member
צוף
בניגוד לירוני, אענה

מנקודת מבטי נראה כי הגמשת מעט את הגדרת "חברות".
את בטוחה שנוח לך במקום הזה? "חברים הכי טובים" לא משתמשים בדברים אישיים שנאמרו בשיחה
נגד החבר כדי להבהיר לו שהוא לא בסדר. חברות לא אמורה להיות הורדת ידיים של מי צודק יותר (לפחות לא בהגדרה שלי).
ורק לשם הבהרה: כשאדם מדבר עם האחר על הכל (כי הם החברים הכי טובים), ולאחר מכן הוא המום/נפגע מאד.... זה לרוב
מריח כסחיטה רגשית.
אבל יכול להיות שאנחנו פשוט מגדירות דברים בצורה שונה

אני לא בטוחה אם אתם בזוגיות או רק בחברות...

חברות קרובה. ואו שחברך מבולבל או שאפילו מניפולטיבי משהו...
באיזה שהוא שלב תצטרכי לדעתי לתפוס ממנו מרחק כי אתם נכנסים
ממש אחד בת__ת שחל השני בשפת רחוב.

מסוג קירבה שלא מאפשרת לקחת נשימה ולראות את היחסים
כפי שהם, פשוט יחסים. לא מאפשרת להנות מחברות.

הוא מותח את הגבולות שלך ואת נאלצת להגן עליהם יותר
בהחלטיות ואז הוא מרגיש שאת תוקפת. לא יודעת למה
חברך בוחן אותך כל הזמן. מה שבטוח שקשר כזה לא יחזיק
מעמד. אולי אם תקחי קצת מרחק ותתראו פחות יש סיכוי.

וגם אז יש את האפשרות שישלף הקלף של"איך את ככה
מתנתקת ממני??את לא חברה טובה!"
מקווה שהוא יותר חכם מזה.

למעלה