זה המקום המושלם

galitay

New member
זה המקום המושלם

לקבל את חוות דעתכם. תקטלו תשבחו מה שבא לכם. צירפתי תמונה שלי אני 185 עיניים חומות שיער שחור\חום.

balcony

New member
אולי הן לא מגיבות כי...

הן לא רוצות להעליב...

gal*

New member
אני רוצה להגיב...

אתה לא יפה, אני לא מתפלת אם אין לך חברה... אתה נראה כמו הרס חסר חיים ן... לא נראה לי שבא לך לשמוע עוד

gal*

New member
טוב טוב

אז ככה: היה לי חבר אבל זרקתי אותו כי לא הייתי
(ת) בו יותר.. וגם נמאס ממנו... אבל אתה לא ממש יפה וזו דעתי... וכמו ששמתם לב אני אוהבת להביע את דעתי.. חוץ מזה אם יש לך חברה למה אתה מראה את התמונה שלך? ומה אתה עושה בפורום "בנות" להזכיר שוב את נושא הפרום?

galitay

New member
אני פה כי

כאן אני יכול לקבל את התשובות לכל מה שאני רוצה על בנות ולראות מה מעניין אתכן, אני לא מחפש פה חברה אם זה מה שאת חושבת, פורום זה לא מקום להכרויות, חוץ מזה את רק בת 13 ואולי כשתגדלי קצת תראי דברים אחרת אני עדיין מקבל את דעתך שאני לא יפה אבל חוץ מזה לפי דעתי את סתם מדברת שטויות. בכל מקרה את נשמעת כמו.... אני לא צריך להגיד.

galitay

New member
חמודה, לא נראה לי שבפורום הזה

אכפת להן להעליב, דברו חופשי.

!!!M@mi

New member
זה רק אני או ש....

אתה פשוט ממש נואש לקבל מחמאה?! אם היית חושב שאתה מכוער לא היית שם פה תמונה שלך נכון? אז רק כדי שתרגיש עוד יותר טוב עם עצמך אני אגיד לך שאתה נראה טוב - לא יותר מזה! ושזה לא ינפח לך ת´אגו ילד! יאללה צ´או!!!!

לפי דעתי ... אתה נראה...

בסדר גמור!!!! ואפילו יותר מזה!!!!
אל תשים
למה שכולם אומרים,אם אתה מרגיש שאתה נראה טוב,אתה לא צריך שעוד אנשים יגידו לך את זה! ואם אתה בכל זאת רוצה שיגידו לך אז הנה אני אומרת... (((((
אתה נראה טוב מאוד!!!
))))) שלך ב
מעין
נ.ב בהצלחה עם החברה שלך!!!

מותר לי .....אממ...לקנאות ב...אממ..

חברה שלך! וואו! אהבתי את מה שעייני ראו..התאהבתי... אבל מה לעשות..גם אתה יכול לראות את התמונה שלי ...תלחץ על השם שלי (כינוי) וזה יופיע...הכרטיס האישי שלי... כל אחת והטעם שלה...
שלך ב ..
בת אל...(הבת של האל...?)

אני?! תודה רבה לך!

אני שמחה שאת חושבת כך...אני חדשה פה וכבא התאהבתי בכן! (הבנות!) נורא כיף לי פה...אני אישית חושבת ש...אממ..תארו לכן אם היינו כל הבנות פה באותה כיתה..עם אותו בן הומו..אותו גלמשהו או ההפך או מה שזה לא יהיה... מה דעתכן?!

galitay

New member
גם לך לא חסר

אומנם רואים בתמונה רק את הפנים אבל אהבתי

maayani

New member
אולי אני עונה לך קצת באיחור אבל....

זאת הפעם הראשונה שלי בפורום הזה והייתי חייבת לבגיב על התמונה שלך. אז ככה,אחת הבנות רשמה לך שרק עצם העובדה ששמת את התמונה שלך וביקשת ביקורת ,מראה שאתה חושב על עצמך שאתה חתיך והיא צודקת ה-100 אחוז. מה גם שאתה מנסה לסחוט מחמאות... בכל מקרה,אני חושבת שאתה נראה טוב ולא יותר מזה. בוא נגיד שאם הייתי מכירה אותך ומתה על האופי שלך,המראה שלך לא היה מונע ממני לצאת איתך. חוץ מזה,אתה נראה שחום בתמונה ושחום זה יפה(אני מוקה:) בקיצור,אתה לא מלך היופי(כמו שאתה בטח חושב) אבל בהחלט נראה טוב! אז שיהיה בהצלחה עם החברה ותאמין לי שמה שהחברה שלך חושבת זה הכי הכי חשוב! מעיין.(אם אתה סקרן לראות תמונה שלי אין לי בעיה לשלוח לך רק תגיד)

galitay

New member
מעיין וכל מי שטרחה לענות

אני לא חושב שאני ממש יפה,ת´אמת הייתי נותן לעצמי ציון נמוך, רק רציתי לדעת מה דעתכן ולא ממש לסחוט מחמאות. בכל מקרה תודה לכל מי שהגיבה.

maayani

New member
היי,נראה לי שהייתי קצת קוטלת איתך |סל

ובסך הכל אם אתה חושב על עצמך שאתה נראה טוב אז יש לך את הזכות המלאה להיות גאה בעצמך ולהשתחצן קצת....זה עדיף על המקרה ההפוך נכון?:) אז בלי הרבה הרחבות וסיבוכים אני חושבת שאתה נראה טוב וגם ילד חמוד מאוד אז אל תדאג,בעיות עם בנות בגלל המראה שלך,ממש לא יהיו לך !! בהצלחה ....

למעלה