זה המקום לשאול גם על יריד מכירה..

suki da yo

New member
זה המקום לשאול גם על יריד מכירה..

.. של ספרים? אני יודעת שיש לכם לוח מודעות וזה לא מופיע שם, אז חשבתי לשאול... לפני חודש קראתי באיזה פורום ( ואני לא זוכרת איפה) שספרית בית אריאלהעושים פעם בחודש מכירה של ספרים בכמה שקלים בודדים לספר... זה נכון? זה מעודכן או שזה היה הדימיון הפורה שלי?

cobobi

New member
זה נכון מאוד...

פעם בחודש בית אריאלה עושים מחירה של ספרים (עודפים או פגומים) בשקלים בודדים. הבעיה היחידה היא כל הסוחרים שמגעים, זה ממש מלחמת קיום איך שזה קורה, אין שום תרבות, אני הלכתי פעם אחת (יותר מדיי) לפניי כחודש וזה פשוט לא בשבילי כל הדחיפות וכל ההיתנהגות הברברית, אני מוכן להלחם על ספרים אבל בצורה תרבותית.

cobobi

New member
אמת יש יריד כל שבוע...

בתל-אביב בכיכר דיזינגוף בימי שישי בין השעות 14:30 - 09:00 היריד הוא יריד עתיקות ויד שניה ישנם כ-4 דוכני ספרים 1. מול הכניסה למקדונלנד 2. מול הקופות של קולנוע רב-חן 3. מימין למדרגות 4. משמאל למדרגות

suki da yo

New member
ניסיתי להגיע לשם פעם

אבל להגיע לת"א זה פרוייקט..... אבל אני מקווה שיצא לי , כי אין יל כסף ליד ראשונה....

cobobi

New member
לך ולכל אחד אחר אני אומר...

בימים גשומים או קרים לא לנסות להגיע. היום היתי ואין מוכרים. אני אישית מוכר ביריד, אבל בגלל הגשם לא שווה לסכן את הספרים אני ממליץ לך ולכל אחד אחר לשלוח אלי בקשות לספרים חדשים ומשומשים ואני אלול להפתיע. בעניין של להגיע אני שולח בדאר לכל הארץ.

למעלה