זה המשלוח מנות שאני מכינה השנה

nokia 2008

New member
עשיתי 10 עוגות וגם בצורת ורד -אני מחכה לעוגה

שתקרר ואז אני יצלם עוד אחת וחשבתי באמצע לשים סוכריות ואזלתקוע פרחים אמיתים ואז לעטוף יפה

החמניה מהממת ../images/Emo70.gif

בס"ד ובכלל, הרעיון של עוגה למשלוח מנות הוא מדליק ! כל הכבוד
אגב, היכן רכשת תבנית כזו מיוחדת לחמניה? מאוד מאוד אהבתי :)

nokia 2008

New member
קניתי אותה בזול אבל זרקתי אותה בסוף

כי היא מגומי ולא הה ניתן לנקות

פשוט מהמם!!!

אני אף פעם לא ראיתי כזה דבר.... ואם אפשר לנצל"ש- אשמח אם תעלו רעיונות מיוחדים (ופשוטים!) למשלוח מנות משנים עברו/ שקיבלתם/שראיתם, במיוחד כאלו עם פואנטה

את יודעת?

בס"ד עלתה לי עכשיו מחשבה שאפשר להכין את העוגות הללו עם צבעי מאכל טבעיים ולאפות אותן צבעוניות. מה את אומרת?

לגמרי לא.

בס"ד מכינים בצק רגיל של עוגה ומוסיפים לו את צבע המאכל במקום הקקאו. פשוט לגמרי. את החמניה למשל הכי פשוט להכין בצהוב, זה צריך לצאת מהמם :) עכשיו אני רואה שאת מברוקלין, כי תבניות כאלה של פרחים לא ראיתי בארץ. ורק להזכירך שמשלוחי מנות שולחים לאחר קריאת מגילה ורצוי לפני סעודת פורים. כאן בארץ זה ביום שישי הקרוב. מתפללת עבור כל היהודים שחיים בחו"ל שיזכו לעלות לארץ ישראל. אנו זקוקים לכל היהודים כאן בארץ ישראל ואין מקום טבעי אחר ליהודי לחיות בו מלבד בארץ ישראל. מי ייתן ותזכי את וכל בני ביתך לעלות לארץ ישראל ובמהרה. חמניה

nokia 2008

New member
ברור ביום חמישי בלילה אחרי קריאת מגילה

ואני חולמת על זה מלא להגיע לארץ

nokia 2008

New member
אני לחמותי בחמישי בלילה ולחבר של בעלי -

ולשאר ביום שישי

אפשר קצת הסברים?

מה פרוש מכינים "בצק רגיל" לעוגה? אני אישית לפחות, לא עושה בצק ומוסיפה קקאו, אלא ממיסה שוקולד, מוסיפה קמח, סוכר, ביצים וכו'....

נו זו עוגת שוקולד

בס"ד ואפשר להכין עוגת שוקולד גם עם המתכון שלך וגם עם קקאו. אבל אם את מכינה עוגת וניל 'לבנה' כמו שקוראים במחוזותינו :), אז כל מה שאת צריכה לעשות, זה להוסיף לה צבע מאכל שאת בוחרת, או כמה צבעי מאכל (אם את מחלקת את הבצק לכמה קעריות ומוסיפה לכל קערית צבע אחר), מערבבת, רואה שהצבע הופך לצבע אחר שהוא לא לבן, ושופכת לתבנית. ויוצאת עוגה צבעונית :)

באנה, את יצירתית... ../images/Emo13.gif

לא בשבילי פאצ'קריה כזו... ואם כבר אפשר יותר פשוט- עוגת טורט פשוטה היא גם ככה צהבהבה- אז נשאר רק להשחיר את האמצע.... (אבל זה לא הצהוב העז שאת התכוונת אליו בטח)

זה במיוחד בשבילך, פשוט פשוט!

בס"ד ויותר פשוט בשבילך זה לקנות את האבקה המוכנה לעוגה של אוסם (לנפות כמובן), להכין בצק לבן ולהוסיף את צבע המאכל. זה כל כך פשוט שאין לך מושג. וכמה צבעים - זה רק לחלק את הבצק לכמה קעריות (מספיק שלש קעריות עם שלשה צבעים) עם הבצק, ולשים צבע אחר בכל קערית של בצק, ואחר כך לשפוך לסירוגין לתבנית כל פעם בצק בצבע אחר. ילדים כל כך שמחים לשפוך את הבצקים עם הצבעים הללו לתבנית ולראות את התוצאות, זה מדליק !

nokia 2008

New member
המון רעיונות אבל אני הלכתי על קל -

כי עשיתי כבר יותר מ10 עוגות

למעלה