זה הנסיך שלי, סתם בשביל החיוך|כלנית

מלמלתי, להקליק על השורה"זה הנסיך

להקליק על השורה "זה הנסיך שלי", אך את בטח קבלת כבר את התמונות שלו. מתה על האי מיילים שאת שולחת לי, הם מקסימים. איילת האביב

אביתר27

New member
../images/Emo12.gifואם אני רואה מה זה אומר../images/Emo35.gif../images/Emo70.gif

איילת לא יודע מה קורה אצל כולם אבל אם זה מעודד אותך אני בהחלט רואה ולנו יש מחשב שכל כמה זמן נתקע ויש לו כל הזמן באגים
ובעיות ורוב הפעמים צובע את דפי
בצבע ירוק צהוב מזעזע ודווקא את החתול הזה אני רואה מצויין האם יש לנו בעיה אם אני מצליח לראות
חתול חמוד
ויפה. מקווה שהוא גורם לך להמון חיוכים. (יש להורים של אשתי 3 אז כבר ראיתי הכל).

מזי א

New member
../images/Emo108.gif

גם אני רואה, אף על פישבצהריים , לא הצלחתי נסו שוב

איזה נסיך מדליק...

שנפגיש אותו מחר פה בפורום עם פינקי ולאקי שלי?! (כשמם כן הם - פינקי- חתול פחיסטני יפהפה, שנולד אצלי בבית, עם אף ורוד ולאקי כלבה שחורה מעורבת מדהימה, שמתישהו עמדה ליד רוטביילר שחור...) נראה אם אצליח לצלם את פינקי (הוא עסוק למדי בזמן האחרון בחוצות המושבה). אילת.

אתם לא מתארים לכם,,,

כשחזרתי הביתה מבית החולים לאחר ניתוח פתיחת בטן של 30 סמ', כשאפילו לנשום כאב, הנסיך הזה שלי היה עולה על ברכי, מתכרבל לו בתנוחת השבלול המסורתית שלו, על בטני, על הניתוח, מתחיל בגרגור שלו וברגע אחד היו נעלמים הכאבים, כאב ששום תרופה לא הצליחה לשכך, מאז הוא עלה לדרגת "נסיך". עד היום, כל גדולי החוקרים והוטרינרים לא יודעים מדוע החתול מגרגר....רגע, רגע, אני בפורום הנכון?........חחחחחחחחחחח איילת האביב

talb99

New member
על חתולים

הי איילת - דווקא יודעים למה הם מגרגרים = הגרגור נועד "להודיע" לאמא חתולה, המניקה את גור החתולים, שהוא מבסוט ורוצה עוד. הגרגור נשאר לאורך כל חייו של החתול ומעידות למלטף - שהחתול מבסוט. עוד אומרים שכשהחתול מגרגר הוא משדר גלי אלפא מרגיעים, שהם זהים לגלי האלפא האנושיים,
המשודרים ע"י המוח בדקות הרגיעה שממש לפני שנרדמים. בקיצור - אין כמו חתול. יום טוב

תמר 26

New member
מוכר

יש לנו חתולים ואחד מהם פשוט נדבק אלי. הוא יכול לשבת עלי ולגרגר שעות (והאמת שלפעמים אני אפילו לא מרגישה שהוא שם, כבר התרגלתי). הוא בוכה כשלא מרשים לו להיכנס איתי לחדר או לשרותים כשאני יוצאת מהמקלחת הוא שם מחכה לי, ואיך שאני מתעוררת בבוקר הוא כבר שם מתייצב לצידי ועוקב אחרי בכל הבית. נס שהוא עוד לא הפיל אותי. הוא תמיד מתעקש להתחכך בי וללכת היכן שאני עומדת לדרוך (ואז בוכה שבטעות דרכתי עליו). ואני אף פעם לא התלהבתי יותר מדי מחתולים, אבל יש להם דרך שהם גורמים לי לאהוב אותם.

זוהרה7

New member
איילת יקרה - סיפור נחמד../images/Emo24.gif

אולי יש בזה משהו. אולי החיות יודעות משהו שאנחנו לא יודעים. יש האומרים שלדלקת כבד הולכים למטפלת ששמה יונה על הבטן. היונה מתה והחולה מבריא. אז אני שמחה לשמוע שלך זה עזר ואילו החתול נשאר חתול אהוב. כל טוב. זוהרה*

למעלה