זה הסיפור שלי:

זה הסיפור שלי:

הכרנו בתקופה שהייתי בה ממש בדכאון, בדיוק שני בנים אחד אחרי השני עשו לי קטע מסריח, הייתי בסיפוח הכי מבאס בארץ ו"ברחתי" מהבית לשבוע (לא ממש בריחה המשפחה ידעה איפה אני ונתנו לי את הזמן שלי). האמת היא שהכרנו לפני פשוט התקרבנו אז. הוא היה בדיוק בזמן ובמקום הנכון. נראה טוב, אכפתי וממש מתוק! החלטתי להתאהב בו. הוא היה נראה מושג מרוב שהיה נחמד והיה כמו שכבר ציינתי מקסים. עם הזמן ההחלטה הפכה מממהלך מחושב לרגש של ממש. התחלתי להיות קנאית ושקופה, החברים שלו התחילו לזלזל בי בגלל זה והוא די נגרר... באחרונה ערכנו שיחת "דוגרי" והוא אמר לי שהוא לא רוצה להשלות אותי, אבל גם לא לפגוע בי ושכל דבר שאני מרגישה אני יכולה להגיד לו. אחרי עוד איזה שיחה הוא רמז שיש לו מישהי חדשה. אני נשבעת לכם ששמעתי את הלב שלי נשבר!!!
אז היום החלטתי ללכת לדבר איתו - ולהגיד לו שהוא פשוט היה במקום הנכון בזמן הנכון וזה היה יכול להיות כל אחד אחר, שגם אני רוצה שהוא ירגיש איתי בנוח, שזה היה מגעיל מצידי לגרום לו לחשוב איך להסתיר דברים ולוותר על דברים רק כדי לא לפגוע בי ולכן מעתה והילך אנחנו חוזרים להיות ידידים רגילים, והוא גם מוזמן להתייעץ בכל נושא שהוא רוצה - גם על בנות וכאלה. האם אני עושה את ההחלטה הנכונה? האם באמת כדאי לוותר עליו? מה כדאי לעשות?

נשמע כמו החלטה נפלאה

ללכת ולדבר - לחשוף את האמת. נראה לי גם שאת כבר מאד משוכנעת ומרגישה מבפנים שזה הצעד הנכון. ואין כמו אינטואיציה. נראה שהוא הבהיר לך את יחסו אלייך. אולי באמת כדאי לשחרר, ולשים לב לעצמך - איך לא להיות שקופה ותלותית במערכת יחסים. את מאד אמיצה. לא כל אחד היה מחליט לעשות שיחה כזו. זה מרשים.

אני מניחה שאת לא בת 38

לפי הקטע עם הצבא.. אבל נשמע לי שאת בוגרת מאוד בתפיסה שלך. מבינה איפה הבעיה ושמה את האצבע במקום הנכון. ומחליטה נכון. ובוחרת נכון. את תעמדי בזה? את מסוגלת לשלוט ברגשות הללו?

עמדתי בזה!!!

לפני כשעה הייתי בבסיס ודיברתי איתו אבל לצערי הרב כשהגיע הרגע שהוא אמור להגיב נכנסו החברים שלו.... כמו שאני מכירה אותו (והוא הספיק להגיד איזה משפט...שהוא מעריך אותי) הוא ישאר הוא וישמח פשוט שאמרתי לו. מה שאני מקווה זה שלא יצא לי לראות אותו עם בנות אחרות כי עדיין זה יעקוץ בלב. אני בת 19 וחצי אגב.

../images/Emo7.gifאני כ"כ מבולבלת אני לא יודעת מה

לעשות
עכשיו דיברתי עם חבר שלו, והוא סיפר לי שההוא שאני אוהבת שמח שאמרתי את זה ושהוא מרגיש חופשי עכשיו...שמסדרים לו מישהי והוא יכיר אותה בסופה"ש...
זה גורם לי לכזה בילבול...אולי אני כן באמת רוצה אותו? ואם כן, הם איבדתי את הסיכוי עכשיו לנצח? אולי בכלל זה סתם פאניקה של הרגע כי ראיתי שהוא לקח את זה קל מידי ממה בציפיתי? מה אתם אומרים?

הבודהיזם אומר ש-

אנחנו נעים בין שני קצוות שמושכים אותנו: התשוקה והפחד. והנכון הוא להיות על דרך האמצע, בין ובעזרת שני הקצוות. כלומר, הפחד - הוא לגיטימי, ולא עומד לעזוב, אבל כדי להגיע אל האמצע, יש לעבור דרכו ולא להישאר בקצה. על אותו משקל, יש את האהבה (שאצלך בלב ורק שם תמצאי את התשובה על מה את מרגישה כלפי הבחור באמת), ויש את האגו שכרגע נפגע קצת ולכן אולי הוא שמשדר לך אותות שגויים של אהבה לבחור. התושבה נמצאת אצלך בפנים. אולי את צריכה טיפה'לה זמן, שיעבור, כדי לדעת מה את מרגישה. מותר לשנות את דעתך ולהגיד לו משהו אחר ממה שאמרת.

איך אני ישנה את דעתי

"קבל ביטול אתה לא יכולה לצאת עם בנות אחרות כי אני בעצם כן אוהבת אותך"??? אוףףף אין לי מושג מה אני מרגישה. הברזתי היום מהבסיס בגלל שאין לי כוח לראות אותו וזה רק יבלבל אותי יותר.... איך יודעים אם באמת אוהבים מישהו?

לא. לא ביטול.

הוא רוצה לצאת עם אחרות. שיצא. אם את באמת מתאימה לו, הוא יבין את זה טוב יותר אחרי שיהיה עם אחרות. ואם הוא לא יחזור.. סימן שהוא צריך משהו אחר. זה לא מוריד מערכך. אנחנו שונים. כולנו. וגם את תמצאי את האדם שמתאים לך התאמה מלאה. לא רק כי את אוהבת אותו, אלא כי גם הוא אוהב אותך. וממלא אותך. להיות חזקה. את לא לבד. אני פה אם את צריכה..

אל תאמרי "אני לא יכולה"

אמרי "קשה לי" שינוי האמירה יוביל לשינוי בתפיסה. פתאום צצה הדלת הנסתרת למציאת הכוחות שלך, הכאב כבר לא צבוע בשחור מוחלט. לאט לאט תמצאי גם את הכוח שלך להצליח להשיג מטרות. וזה נכתב לגבי כל קושי שלך, לא רק בנושא הספיציפי הזה..

לדעתי כדאי להתרחק ממנו לתקופת צינון

של הרגשות ואם אחרי תקופה כזו (לא יום יומיים...) תרצי לחזור לידידות איתו ותרגישי שאת חזקה מספיק כדי לא להסחף עם הרגשות, תעשי את זה. בהצלחה!

למעלה