זה הפורום הכי נטוש שראיתי בחיי...

ק ר ס

New member
זה הפורום הכי נטוש שראיתי בחיי...

מה, אין מתעניינים בתיאוריה? בעמוד הראשון מופיעה עדיין הודעה שהכנסתי לפני יותר משבוע... חבל. והשאלה להשבוע: מהם חצאי מודוסים? אחזור בעוד שבוע לראות את התשובה. תודה מראש!

BeNi 19

New member
טוב אולי נתחיל למלא אותו

חבל יש לי הרבה שאלות

shykedmi2

New member
אם תשאל שאלות הם ייענו

הוא נטוש בגלל שכל השאלות כמעט נענו, ואם לא נענו, זאת משום שאין לנו תשובה. בטוחני כי כמות החברים הפאסיביים של פורום זה היא גדולה. יודעים מה? נעשה ניסוי. כל מי שהוא משתתף פאסיבי, שירשום אני.
שי

shykedmi2

New member
ציטוט:

"ואם לא נענו, זאת משום שאין לנו תשובה". התשובה לשאלה ששאלת היא פשוט שאתה צריך לקחת שירים ולהתחיל לחפש להם את האקורדים. בהתחלה בטח שאתה לא תצליח, ואולי אפילו תצליח למצוא רק 50 אחוז מהאקורדים הנכונים (תתחיל משירים של בריטני ספירס וכד' - באמת מומלץ. אני לא צוחק), אבל גם אני לא תמיד מוצא הכל נכון, ואני כבר עם נסיון מאוד עשיר בזה. זה עניין של פיתוח שמיעה שלוקח הרבה מאוד זמן, וזה נלווה לשיעורי פיתוח שמיעה (זיהוי אקורדים, זיהוי מרווחים, שירה מתוך דף - מה שנקרא סולפג' - וכדומה). זה לא בא בקלות. אני פשוט חשבתי ששאלת איך להתאים ליווי למלודיה, אבל כנראה שזה פלאשבק מהעבר.

BeNi 19

New member
בואינה ק ר ס אתה צודק

וואי הייתי בפורום מתגיסים תוך שניה אני כבר לא רואה את ההודעות שלי כאן שעה עברה והכול אותו דבר. חחח חבל.

קרס.

New member
ואף אחד לא ענה לי

מה זה חצאי מודוסים? יש כזה דבר? עירבוב בין שני מודוסים - יענו 4 דיאז כמו בלידי יחד עם 7 במול כמו במיקסו? אני בכיוון?

קרס.

New member
עברה יממה ועוד שעתיים ו-44 דקות

מה זה חצאי מודוסים?

קרס.

New member
עבר עוד יום ואין תשובה

כנראה שאף אחד לא יודע מה הם חצאי מודוסים... חבל

למעלה