זה הפרויקט הבא שלי. מישהי מצטרפת אלי?
ע עדי מהכפר של סבא New member 6/7/14 #3 גם בלי הדרכה כייף להיצטרף לעשייה עם ענת ענת, יופי של נרתיק בחרת ליתפור....תמיד אשמח להיצטרף אלייך כשאחזור...
גם בלי הדרכה כייף להיצטרף לעשייה עם ענת ענת, יופי של נרתיק בחרת ליתפור....תמיד אשמח להיצטרף אלייך כשאחזור...
ע ענתא10 New member 6/7/14 #4 עדנה בואי, בואי. ההדרכה נמצאת בpinterest/ מצו http://www.pinterest.com/julietuller/sew-cute/
ע עדי מהכפר של סבא New member 7/7/14 #5 אבוא , אבוא.. זה קורה באמצע אוג' איזה יופי של קישור - מלא דברים יפים ובכלל ענת , את יודעת בוודאות כמה אני נהניית בחברתך.. ועוד לתפור ביחד???זו חוויה אדירה. הארנק שהבת שלי תפרה בביתך.. עדין משמש אותה . כל פעם מחדש כשהיא מוציאה את הארנק אני ניזכרת בך ובכלל אנחנו אוהבות את התוצאה. להתראות
אבוא , אבוא.. זה קורה באמצע אוג' איזה יופי של קישור - מלא דברים יפים ובכלל ענת , את יודעת בוודאות כמה אני נהניית בחברתך.. ועוד לתפור ביחד???זו חוויה אדירה. הארנק שהבת שלי תפרה בביתך.. עדין משמש אותה . כל פעם מחדש כשהיא מוציאה את הארנק אני ניזכרת בך ובכלל אנחנו אוהבות את התוצאה. להתראות
צ צביה700 New member 8/7/14 #6 את יודעת לתפור את זה, או שאת הולכת לנסות?! מפני שאני שמרתי לי הדרכה, ואוכל לתת לך כמה טיפים אם אין לך הדרכה מסוגרת.
את יודעת לתפור את זה, או שאת הולכת לנסות?! מפני שאני שמרתי לי הדרכה, ואוכל לתת לך כמה טיפים אם אין לך הדרכה מסוגרת.