זה הפתרון?

רוני1955

Active member
זה הפתרון?

לקלל ולמחוק במקום להתמודד? אחרי זה מתפלאים למה יש כזה קיטוב בין הדתיים לחילונים.

אופירA

New member
מנהל
אי אפשר להתעקש על עמדתך בלי להקשיב למה שמסבירים לך

אגב, זה שקילל לא מחק, וזה שמחק לא קילל.
מנהל הפורום תפקידו (בכל פורום בתפוז!) לשמור על אופי הפורום ועל עמידה בכלליו, שאתה מפר אותם בכל הודעה שלך ברגל גסה. לכן הוא מוחק את ההודעות שלך.
כמנהלת פורום אחר, איידע אותך, שאחרי הרבה מחיקות על המנהל להודיע לגולש הסרבן שאם לא יחדול מהפרת החוקים הוא ייחסם, כדי שהמנהל לא יצטרך כל הזמן לעבוד ולמחוק.
אז די להיות ראש קטן, ראש בקיר. הסבירו לך מאוד יפה וברור מהם כללי הפורום.
או שתישמע להם, או שתעזוב את הפורום ככותב. אין מצב שכותב אחד יפר ברגל גסה כל הזמן את כללי הפורום, ויישאר בו.

אל תעשה דמגוגיה זולה, ותטען שהבעיה היא היחסים בין הדתיים לחילוניים. תפנים היטב שכך הכללים בכל פורום בתפוז, ובכלל - בכל חברה אנושית.
גם בהרצאה באוניברסיטה - יש כללי התנהגות. הכללים הם ששואלים שאלות בכמות שהמרצה מאפשר, ואך ורק בנושא ההרצאה ולא בנושאים שונים אחרים, הגם שהם קשורים לקורס... אז אי אפשר להתעלם מהכללים הידועים לכל, ולהאשים ולקחת לטיעונים דמגוגיים.

רוני1955

Active member
את תמיד כזו?

למה קיללת? את חושבת שקללות זה הפתרון? תמיד כשאת מתווכחת ומפסידה בויכוח, את מתחילה לצעוק ולקלל?
זה מזכיר לי משהו שמישהו אמר פעם: אל תתוכח עם טיפשה. היא לא תוכל לעלות לרמה שלך, ולכן אתה תיאלץ לרדת לרמה שלה, והיא תנצח כי בטפשות יש לה נסיון הרבה יותר גדול משלך.
מסקנה - את ניצחת בויכוח, כי אין לך כל אפשרות להגיע לרמה שלי. סך הכל אני לא מצפה מדתיים להפגין חוכמה יתירה, כי אצלם המחשבה החופשית והיוצרת נחסמת מגיל אפס, כי הכל נקבע על ידי הרב (שבדרך כלל גם הוא נעול וללא מחשבה עצמאית).
תהיו בריאים.

אופירA

New member
מנהל
ובכן - לאמיתו של דבר, אני אדם נורא ואיום. אפילו מזעזע

אשמח אם הדיון על אישיותי הגרועה מאוד יסתיים בהסכמה זו.
בכל אופן, גם אם לא יסתיים - אני מראש מסכימה עם כל מה שתגיד על אישיותי המבחילה.

עכשיו אתה רוצה להתייחס סוף סוף גם לתוכן שאני כותבת כל הזמן, או שהשיטה שלך היא להתעלם ממה שאני אומרת באופן מוחלט?
כי אם זו שיטתך, אז אינני מעוניינת להעיף ולו מבט נוסף לכיוונך, ולא נותרה לי כל אפשרות לכבד אותך באיזו צורה.

רוני1955

Active member
קיבלת אישור מהרבי שלך לכתוב את זה?

התוכן שאת כותבת זה ממש לא חשוב. גם את לא התיחסת לתוכן שאני כתבתי, אבל אני לא מצפה ממך לתובנות כל שהן. את דתיה.

למעלה