זה הצחיק אותי!

אביתר27

New member
זה הצחיק אותי!

לאחרונה שמתי לב שנותנים לנו כאן שירותי הורוסקופ (כשלוחצים על הניק), מידי פעם מעניין אותי לבדוק התאמה בין הכוכבים למציאות- אז כך כתוב לי היום: זה עשוי להיות סוף שבוע מאוד אקטיבי וכדאי לצאת ולהנות ולא לשבת בבית. מה פתאום לשבת בבית?! זה הולך להיות עוד סוף שבוע 5 כוכבים במח' המטולוגיה!
תסלחו לי על הציניות הייתי רציני (מדי) כל השבוע ...פשוט לא יכול עוד. שבת שלום לכולם.

למה סופשבוע במחלקה?

מה קורה לתמר? ספר לנו, ספר... בשביל זה אנחנו פה ביחד. מחזיקה אצבעות שזו השבת האחרונה בבלוי כל כך מפוקפק, שהשבתות הבאות יהיו בבית בשמחה ובגיל כולכם יחדיו. אילת.

אביתר27

New member
למה? כי מזמן לא נסענו לסופשבוע...

כרגע יש זיהום בדרכי שתן, (בסיבוב 2). ניסו לטפל בזה ללא אשפוז אך בלי הצלחה מרובה, ומבחינתנו זה יותר מדי ביקורים בחדר מיון ובמחלקה, יותר מדי תרופות, יותר מדי תופעות לוואי. באמת לא נעים. באופן כללי רואים את הסוף. אלה הטיפולים האחרונים אבל הגוף שלה כבר חלש מהרבה טיפולים, אז ההתאוששות מטיפול לטיפול איטית (למרות שכבר מההתחלה לא היה קל) ויש אנמיה, ובעיות עם תרמבוציטים,,, "דברים קטנים". במה שאפשר מטפלים ומה שאי אפשר לטפל מחכים שישתפר. משתדלים לא לדחות טיפול, ומצד שני לא רוצים להעמיס יותר מדי על "המערכת". רמזים קטנים אומרים לי שהסבלנות אוזלת לה... וגם זה לא עוזר

למעלה