זה הצליח!!! יש לנו עוגת שפנפן!!!

זה הצליח!!! יש לנו עוגת שפנפן!!!../images/Emo28.gif

אוי אתן לא תאמינו - סוף סוף הצלחתי להכין צורה לעוגה המיוחלת!! בשבוע שעבר חגגנו יומולדת בבית לבכור שלי- נורא ניסיתי לזכור "מהראש" איך נראית עוגת שפן שהוא כל כך רצה. אז זה ממש לא מה שיצא- היה נראה יותר כמו חייזר- האזניים נראו כמו קוקיות ועל הפה זריתי סוכריות אדומות והוא שאל למה יש לזה אודם והליט שזו עוגת "אישה"- אוי איזה פאדיחות טוב, אז מחר אני חוגגת לו בגן חובה ושם- אסור!! לעשות פאדיחות- לקחתי את הספר של עוגות יומולדת, הבן אדם לא התשכנע - לא עזרו עוד 50 דוגמאות אחרות - הוא רוצה רק עוגת שפנפן. אז אפיתי 3 עוגות ועשיתי בדיוק כמו בספר- את התוצאה צילמתי והתגובה שלו הייתה נלהבת ביותר- ושלי עוד יותר. תמונה ממש בימים הקרובים!!!

דיאנה1

New member
כל הכבוד! ותהנו מחר במסיבה

למה לא שאלת כאן? הייתי יכולה לעזור לך. זו היתה אחת העוגות ביומולדת האחרון של שון (הפרינצסה צריכה עוגה שונה לכל חגיגה, אז היה לנו כלב לגן, דובי למסיבה בבית לילדי הגן, ושפן לחגיגה של המשפחה). זו באמת עוגה שיוצאת מאד מוצלחת.

דיאנה1

New member
בבקשה:

אופים 3 עוגות עגולות קטנות. אני משתמשת בתבניות עגולות חד פעמיות, אלה עם המכסה בדיוק בגודל המתאים. לגבי העוגה - לדעתי, אם יש לך מתכון של עוגה שאת יודעת לעשות ומצליח לך, תשתמשי בו. בצק לעוגה של תבנית מספר 26 בערך תספיק ל 3 עגולות קטנות, בתנאי שלא יהיו גבוהות במיוחד, אבל זה לא נורא לעוגה הזו. שתי עוגות יהיו הראש והגוף. שמים אותן אחת מעל השניה על מגש גדול, רצוי בצבע כהה (כי העוגה לבנה, לעוגה כהה מצפים מגש או קרש בניר כסף). מהשלישית עושים את האזניים, הידים והרגלים. חותכים את העוגה כמו בציור המצורף: שני חתכים בצורת קשתות בסכין חד, אחרי שהעוגה כבר קרה. החלק הימני והשמאלי הן האזניים. מסדרים אותן מעל הראש. העליון והתחתון הם הידים והרגלים. כל אחד מהם חוצים לרוחב, ואחר כך עושים "חריצים" עם הסכין בחלק הרחב. שמים זוג על ה"גוף" בתור ידים וזוג מתחת ל"גוף" בתור רגלים. אחר כך מצפים הכל בציפוי לבן. אני אוהבת לצפות בקרם שעושים מפודינג וניל ושמנת מתוקה. המתכון על כל אריזה של פודינג אינסטנט וניל, נדמה לי שזה הפודינג, כוס חלב וחבילת שמנת מתוקה שמקציפים יחד. מצפים הכל. אחר כך פיזרתי סוכריות קישוט בצבע לבן. העינים והאף הן סוכריות עדשים צבעוניות. את האזנים, הפה, השפם, הידים, הרגלים והסרט סימנתי עם שפורפרת מוכנה של חומר לקישוט עוגה, קונים אותם בסופר ויש בכל מיני צבעים. בתוך הסרט והאזנים פיזרתי סוכיות קישוט צבעוניות. הלבבות והכיתוב הם קישוטים שקונים מוכנים. הרעיון, ובעיקר צורת החיתוך והסידור, הם מתוך ספר שנקרא "עוגות יום הולדת", עם קצת שינויים שלי בעיקר בציפוי ובקישוט.

רותי ע

New member
עוגה משגעת, תודה על ההסברים ו-טלי..

מכניסה לאתר? שיהיה לעת הצורך (אולי יום הולדת 3..)

דיאנה1

New member
על מה את מדברת?! העוגה שלך מקסימה!!

תשאלי את בר והחבר´ה שלו מהגן, נכון כולם התלהבו? קצת גאווה בתוצרת העצמית, מגיע לך - גם על בר ותו וגם על העוגה המושקעת. תגידי, גם בר שלי יהיה כזה מקסים בגיל חמש? זה מובטח עם השם?

וואו, זו עוגה מקסימה. וענקית!!

אני עשיתי אותה ליובל בשנה שעברה וחוץ מהמון עבודה שיש סביבה - היא ממש מוצלחת. תחגגו בכיף והמון מזל טוב !!!!!!

למעלה