זה הקטן גדול יהיה

effigy

New member
זה הקטן גדול יהיה

בשנת 2003 תשודר סידרת טלוויזיה חדשה ´Teen Titans´ (להלן הטיטנים הצעירים), המבוססת על סדרת קומיקס באותו השם. הסדרה תופק על ידי חברת הבת של האחים וורנר,Kids WB וחברת cartoon network. הסדרה תשאב את רעיונותיה משנות ה80, עת בה ראתה אור סדרת הקומיקס ´new teen titans´ אשר נכתבה ע´י מרב וולפמן וצוירה ע´י ג´ורג´ פרץ´. בין חברי הקבוצה: רובין,נער הפלא, סייבורג, רייבן, וביסט בוי (הידוע גם כצ´ייג´לינג). שלא כמו גיבורי סידרת הקומיקס המקורית,שהתעסקו בין השאר גם בנושאים רציניים כגון סמים ובריחה מהבית, הטיטנים החדשים לא יתעסקו בנושאים חשובים אלו, שכן לא רוצים לחשוף את הקהל האמריקאי הצעיר לתכנים שכאלה. הם יתעסקו בנושאים ´יותר חשובים´ כמו לוחמה בחיזרים ולהגן על כדור הארץ. האחראי להפקת הסדרה הוא זוכה פרס האמי גלן מארקאמי, שיצר בעבר סדרות קומיקס מצליחות כמו ´ליגת הצדק´ ו´באטמן הדור החדש´. בסדרה זאת יש הרבה מאפיינים של תוכניות הילדים האמריקאיות כמו הצנזורה על הנושאים החשובים באמת למען האקשן וסטריוטיפים של דמות; רובין הוא המנהיג, סייבורג הוא הבריון, רייבן היא האפלה, סטארפייר היא הבת (נמנע מלהשתמש במושגים פוגעים) וביסט בוי הוא השובב. אותו הדבר נעשה גם בתוכנית הטלוויזיה של ליגת הצדק; סופרמן המנהיג, באטמן האפל, ז´ון ז´ונס המסכן והזר, פלאש המצחיקן, וונדר וומן הבת והפקח הירוק ג´ון סטיוארט הקשוח המקצועי.

effigy

New member
על בסיס הקומיקס../images/Emo35.gif

מה זה שונה מהמשחק מחשב

comicsgirl

New member
המשחק...

נראה לך מצוייר? לי הוא נראה תלת-מימדי ביתר! רגע, התכוונת כאילו לבסיס? מה זה משנה אם זה על בסיס הקומיקס או המשחק מחשב? אני לא יודעת למה אבנר מתכוון כשהוא אומר קומיקס אבל אני חושבת שהגיע הזמן לעשות סרט קומיקס-סרט שמצוייר ע"י ציירי הקומיקס האהובים עלינו! (ואם כבר יש-אז סלחו לי על בורותי)

BluePrint

New member
מישהו ראה את הסדרה Thor?

משהוא ממש ממש ישן, יצא לי בטעות לראות בStar משהוא לפני המון זמן. זה היה בדיוק "סרט קומיקס": על המסך היו ציורים מתחלפים, ובמקרה הטוב הפה של הדמות היה זז עם הדיבוב. (בערך כמו הגליונות המדובבים של Crossgen, רק עם ציורים שאני יכול לעשות יותר יפה. ואני לא יודע לצייר בכלל)

moshikgulst

New member
באמת מומלץ מאוד

לצעירים שביננו לקרוא את tales of new teen titans של dc. אחת הסדרות היותר חביבות עלי, עם אומנות איכותית (אחחח, ג´ורג´ פרז...)ועלילה ריאליסטית. מי שפה רוצה ללמוד לצייר קומיקס, כדאי לו להתחיל מהקלאסיקות. נ.ב: למי שלא יודע, היתה תקופה שהענקים הצעירים (כן כן, זה באמת נשמע לא משהו ככה) הצליחו להתחרות בצורה רצינית בתפוצה למול האקס-מן...

למעלה