"זה הקטן גדול יהיה"

HUhybrid

New member
"זה הקטן גדול יהיה"

שלום לחברי/ות הפורום, אני מקווה שזו לא שאלה מביכה מדי, אם יש כזה מינוח באבולוציה. אני תוהה כיצד מושפעת התפתחות רקמת הפין מבחינת אורכה וקוטרה (מימדיה). לפי הרבה מחקרים סטטיסטיים יוצא באופן כללי תוצאה עקבית אחת מבין אחרות שהממוצע של האפריקנים/שחורים גדול יותר משל הקווקזואידים/לבנים, ולאחר-מכן של האוריינטלים (זה כמובן בחלוקה גסה, וברור שיש מקרים לכאן ולכאן והרבה מקרים משולבים- שאולי הם גם הרוב). לכן אני תוהה האם יש קשר אבולוציונית לתנאי סביבה ואקלים, כמו למשל בין תנאי הלחות לשינויים במימדי הפין. האם נעשו מחקרים בנושא? אודה לקבלת כל מידע בנושא.

22ק ו ס ם

New member
ההנחה שלך לא נכונה

אין מחקרים שמראים שאיבר מין של שחורים גדול יותר. הכל אגדות אורבניות. אם יש לך מחקרים כאלה אנא הצג אותם כאן או את הרפרנס אליהם.

goanin

New member
זה נכון מאד

שיש אוכלוסיות שבהם הגודל הממוצע של איבר המין הזכרי בזקפה גדול יותר, אל תשחקו אותה! הממוצע ה"צהוב" קטן בהרבה מהממוצע האפריקאי.. אפילו הממוצע המרוקאי והצפון אפריקאי (שהם ערבים), גדול מהממוצע של הכורדים ותושבי האזור שם. עם זאת, השוני לא חייב לכלול בתוכו גזעים שלמים.. בתוך הגזע ה"ערבי" יש אוכלוסיות הומוגניות שהיו מבודדות הרבה זמן ויש בניהן שוני ברור ומובהק. האפריקאים באפריקה, למשל, הולכים חצי ערומים/ערומים. ידוע לכל שאצל בני האדם בכל תרבות, גודל איבר המין מראה על חוזק, עצמה ודומיננטיות.. בשבטים אפריקאים זה עם הגדול יותר יעמיד יותר צאצאים ויהא בעל מעמד גבוה יותר. לכן יש יתרון לאיבר גדול יותר... וזו הסבה שהם מובילים בקטע הזה.

lightofgod

New member
זה גם עניין שכמו כל עם שהתפתח

וגדל וגבה יותר מאחרים האיבר שלו גדל באותו יחס ומכיוון שאסיאתיים נמוכים, והלבנים גבוהים היחס באיבר דומה. עם השחורים צריך לעשות חלוקה ברורה. יש שבטים קטנים, עם שונות גדולה ולכן אין להכליל. מה שכן האוכלוסיה הגבוהה בעולם הם האפרו-אמריקנים, מכיוון שהם הובאו כעבדים ובחרו את הגדולים והחזקים נוצרה אבולוציה מלאכותית והאוכלוסיה שם מאד גבוהה וחזה יחסית לשאר העמים. והאיבר גם הוא באותו יחס.

22ק ו ס ם

New member
שטויות במיץ

ערוב של אגדות אורבניות ומוח מפותח. אם אתה כל כך יודע שזה נכון בוודאות אולי תראה לי את המחקרים הרלוונטיים בנושא?

goanin

New member
אחי אני מתחיל להבין למה אתה מתנגד

לא עושים מחקרים על דברים כאלו, מבין? יש פשוט עובדות שנאספו בשטח, והן די מהימנות. אם ה"אמונה" התפלה הזו כל כך רווחת יש סבה לכך! וכל אדם צריך ללמוד לקבל באהבה את עצמו על כל חלקיו :)

22ק ו ס ם

New member
איך בדיוק אספת את הנתונים?

יש המון אמונות תפלות שמתקבלות על בסיס לא מדעי ופשוט לא נכונות. רק מחקרים מדעיים נוקשים יכולים לתת תשובות מהימנות. נראה לי שראית יותר מדי סרטים מסוג מסוים וזה מה שמשפיע עליך..

אני מצטרף לקוסם.

"ידוע לכולם" != נכון. אם אין לך רפרנס, אין טעם לענות על שאלתך- מפני שאין צורך להסביר מה שלא ידוע אם הוא נכון או לא. רוצה דוגמא למשהו ש"כולם יודעים" ואינו נכון? הגרמנים בשואה עשו סבון מיהודים. לפני כעשר שנים, כאשר פרופ' צימרמן אמר שהסיפור לא נכון (בגלל חלאה אחד שניסה למכור חתיכת סבון שעשויה, לדבריו משומן של יהודים) תהיתי על עצמי למה האמנתי לסיפור כל כך בלתי סביר (איזה שומן מורידים ממוזלמנים?). היום, אחרי שאי נכונותו של סיפור הסבון מיהודים כבר נחשפה משום מה עדיין כולם יודעים שהנאצים עשו מיהודים סבון.

yuval4skin

New member
יש לי ידיד מדריך טיולים

והוא תמיד אומר שבדרום אפריקה יש שבטים שונים עם גודל ממוצע שונה של האיבר, יש שבטים עם איבר ממוצע ושבטים עם איבר גדול מאד.

yuval4skin

New member
אחרי שראיתי הרבה מאד תמונות

אני מסכים עם הקביעה שלאסיאנים יש איבר בינוני עד קטן מאד כולל אשכים קטנים, ללבנים איבר בינוני גדול ולשחורים גדול עד ענק. גם בביקורים בסאונות ראיתי שחור עם איבר הכי ענק שאי פעם ראיתי, בטח 25 סמ לפני זקפה.. הוא היה 1.70 בלבד. גם לטורקים יש גדול מאד אך פחות.

yuval4skin

New member
שמעתי אגב גם טענה

שמבנה איבר המין אצל שחורים הוא שונה: לא לגמרי הבנתי איך, אך יש חלק גדול יותר שנמצא בחוץ ולא כמו אצלנו שממשיך בתוך הגוף/שק הביצים

HUhybrid

New member
נכון, ולכן אחד הניתוחים

להארכת הפין הוא בעצם משיכת ההמשך של עמוד הפין החוצה... אני מעלה השערה שיש קשר ישר (אם כי לא מספיק) בין רמת לחות לבין התפתחות אבולוציונית של הפין. אני טוען שבאזורים חמים ולחים יותר, כמו באזור קו המשווה- הפין התפתח להיות ארוך יותר. אני משער שהסיבה לכך היא שרקמת הפין גדולה בשטחה ככל הניתן כדי לסייע בקירור הגוף באמצעות ההזעה משם (ולא סתם הלכו פעם בני-אדם, ובאפריקה רבים עד היום, כשהם עם לבוש מינימלי, אם בכלל). באזורים קרים ויבשים בדיוק ההיפך. מה דעתכם?

Wolverchenus

New member
יש לזה השלכות קשות

זה אומר שלכל אורך קו המשווה יהיו אנשים עם פין גדול יותר. זה אומר שלמשל שחורים מקונגו לא יהיו במידת XXL, ושדווקא מצרים יהיו. אני לא חושב שיש לנו מספיק מידע, אבל לא נראה לי שהדבר נכון.

למעלה