זה הקטן - יגדל?

Downy

New member
זה הקטן - יגדל? ../images/Emo8.gif

נושא מחקר מאוד חיוני מסתבר, הדורש אף יעוץ מיני להרגעה.

סלסרו

New member
7 סנטים בזיקפה זה נורמלי??

אני רוצה לדעת מה לדעתם זה "קטן" אולי הבעיה היא לא בפינים קטנים מדי, אלא בכוסים גדולים מדי..

אני דווקא לא רוצה לדעת מה לדעתם..

זה "קטן". ובנימת פיוס זו, הנני רוצה לשלוח מכאן את תנחומיי לעם המצרי, מעכשיו כשישאלו אתכם "מה 7 ?" תדעו מה לענות

Ronit FL

New member
למה קסדה?

בואי נתחיל מזה שהמחקר מדבר על מצרים....מסביר כמה דברים. א. למה הם מלים את הנשים. ב. למה הם שונאים את היהודים. ג. למה הם בטוחים שניצחו במלחמת יום כיפור. ד. למה הם מלאי שנאה לכל העולם ואשתו. ה. שגם הם מסתכלים במקלחת על "ציוד" לא שלהם. ן. שיש להם קטן. נקודה. ז. קטן.

Downy

New member
אז זהו ש....

הם חושבים שיש להם זין קטן, אך לאחר שעברו ייעוץ מיני, הבינו רובם שהם ממוצעים. למה קסדה? ראי דוגמא בתגובתו של סלסרו
.

Ronit FL

New member
לדעתי הלא מלומדת

הם לא ממש ניחנו באיבר זורע אימה
ומכיון שהפורום לא מאכלס דיירים מהעם שלהם, הקסדה מיותרת.... והתגובה של סלסרו אולי אומרת "על ראש הקטן בוער(ת) הכובע (הקסדה)" ססססססססססתם

הסטנדרטי לא מעניין כ"כ, האידיאלי כן

ומתשאול של נשים רבות יהיה מאוד קשה לדעתי להגיע לקונצנזוס בנושא האידיאלי בשל אינסוף משתנים: גזע/עדה גובה מבנה גוף מצב הריוני (לפני/כמה אחרי) ניסיון מיני (ועם איזה גדלים) וכו' הדבר הכי קרוב למידע רלבנטי באשר לגודל האידיאלי (לא גדול/לוחץ מדי ולא קטן/בקושי מורגש) הוא לבדוק מהם גודלם (ועוביים) של צעצועי המין שנשים רוכשות/מעדיפות. ניחוש שלי: משהו כמו 18 ס"מ אורך ו-14 ס"מ היקף. קיים בין רגליהם של משהו כמו עשירית מהגברים בלבד.

למעלה