זה הרבה יותר גרוע משוחד

mri10

New member
זה הרבה יותר גרוע משוחד

ערוץ 10 יודע לעבוד.כדי לשמור על רייטינג גבוה הוא משחרר את ההקלטות של אהוד ושולה במשורה,טיפין טיפין.ואכן, הקלטות עסיסיות ועתירות פיקנטריה.הן גם,ובעיקר,עצובות.

אני יכול להבין שאדם מעד ולקח שוחד.אני גם יכול להבין שאדם הנמצא בתפקיד רם ונישא עשוי להתבלבל מעט ממבול ההנאות והפיתויים אליהם הוא נחשף מתוקף תפקידו ומעמדו.אבל יצרי קנאה ושנאה,תאוה וכבוד סטייל בי"ס יסודי, לא מקובלים עלי.

לעזאזל,תקשיבו למלל.תראו מה זה גנון.

יושב לו ראש ממשלה-אדם שכל המערכות הגדולות במדינה כפופות למרותו,ומשוחח עם הפרחחית שלצידו,כמו אדם שטס לראשונה לחו"ל.
"שקדי(מנכ"ל אל על) שידרג אותי מביזנס לפירסט קלאס'.את אהוד ברק הוא לא שידרג ואותי כן"

"את יודעת שולה,אני נוסע בAudi A8,חבל'ז,איזו טלויזיה דיגיטלית,איזה שריון,טנק של ממש".

אם היה עונש בחוק על רדידות ועל רמה נמוכה,אולמרט היה מקבל 150 מאסרי עולם.

נטילת שוחד היא אסורה, אבל היא הגיונית ומובנת.היא גם לא מלמדת בהכרח על אופיו השלילי של נוטל השוחד.יתכנו מעידות .
לעומת זאת, נהנתנות עלובה, ושיח מביך של קנאות ושנאות מהסוג שנמצא בקלטות, חושפים באופן מובהק את עומק האישיות ואת נטיותיה הנמוכות.אישיות של ההדיוטות שבהמון העם.על זה אין סליחה.

ברשותכם נעבור לנושא קצת יותר רציני.

ישבתי אתמול בארומה.כפי שאתם יודעים,ארומה זה לא רק קפה ואוכל.בארומה שומעים הרבה שמות של בני אדם ולפעמים גם שמות של חיות שהועתקו לבני אדם.להלן כמה מהשמות הנבחרים ששמעתי אמש: קורין,צרויה,סלעית,טליה,מצדה,הדר. אני הכי אהבתי את השם טליה.
ואתם??

נ.ב. לא יודע למה נקלטו לי בראש רק השמות של הבנות.

shayCn

New member
הרדידות שוברת שיאים

ההקלטות שמערבות כלכך הרבה אישי ציבור ובעלי כוח בסאגה הזאת רק מוכיחות שהשחיתות קיימת בכל פינה.לאן שלא תלך,תמצא פירור של שחיתות וזה עוד במקרה הטוב.
כבר ברור לכולם, שמסירות למדינה ורצון לשפר את חיי האזרחים ולטפל ביוקר המחיה הם ממש לא בסדר מעייניהם של פוליטיקאים במדינה הזאת.
עזוב,לא בא לי לבאס אותך עוד יותר.תנסה את הקוראסון שוקולד ושקדים שלהם.הוא ממש טוב.

shayCn

New member
הוא יקנה את ארומה אם ירצה

תאמין לי,אין כמו לשבת על קוראסון שוקולד ושקדים בארומה עם פארם הירוס סאגה.

dori78

New member
ומה שונה היום?

מקבץ כותרות מהיום:

ראש הממשלה הגיש הצעה להורדת המכסים על מוצרי יסוד כמו עוף, ביצים וחלב.
השר שאמור לחתום ולאשר את ההצעה, שר האוצר לפיד, עסוק בגיבוש הצעה משלו לאותו עניין בדיוק.
לכן צפוי כי החתימה לא תתבצע, שר האוצר יגיש הצעה משלו בעוד כשבועיים.

ומהצד השני:
כנקמה בעמיר פרץ, שפרש מתפקידו כשר לאיכות הסביבה, חוסם ביביהו את המהלך של הפסקת השימוש בשקיות ניילון.

מי אמר גנון ולא קיבל?

אני פגשתי פעם ילדה בת שנתיים שקראו לה לאבלי. Lovely. אמיתי לגמרי.

mri10

New member
בחדשות היום

לכה"פ הקטנוניות מסתתרת מאחורי שלל חוקים ויוזמות ושאר ירקות.בהקלטות של ערוץ 10 זו קטנוניות בטהרתה.

אני קצת המומה

או בעצם לא ממש,
מהמשפט הזה שלך:
"נטילת שוחד היא אסורה, אבל היא הגיונית ומובנת.היא גם לא מלמדת בהכרח על אופיו השלילי של נוטל השוחד.יתכנו מעידות ."
WTF???
מה קורה, הפכנו לברזיל ולא ידעתי?
מובנת? נטילת שוחד היא מובנת ולא מעידה על אופיו השלילי של נוטל השוחד?
ממתי אמות המוסר של החברה הישראלית התהפכו כל כך שזה הגיוני ומובן לקחת שוחד?
מה השלב הבא באמות המוסר הרופפים שלנו?
&nbsp
נטילת שוחד אסורה. היא לא מובנת. זה מעיד מאוד על אופיו השלילי של נוטל השוחד שהוא אגוצנטרי, מרוכז בעצמו, לא חושב על ההשלכות, מתעשר על חשבון אחרים, אינטרסנט, זה אומר שלנוטל השוחד יש אופי חלש וזה אומר שאסור לו לכהן במשרה ציבורית ובטח ובטח לא כראש ממשלה.
מה זה השטויות האלה?
מה מובן בזה? מה הגיוני בזה?
&nbsp
"אונס הוא הגיוני ומובן, היא הלכה עם חצאית מיני ואני הייתי חרמן"
"הלבנת כספים זוהי דרך אסורה, אבל כולם מעלימים מס ואני לא רוצה לשלם מס כל כך גבוה במדרגה שאני נמצא בה"
"לדקור מישהו זה אסור, אבל יתכנו מעידות כיוון שסף העצבים שלי רופף מרוב שחם".
&nbsp
אני ממש ממש מקווה שלפעמים אני לא מבינה את הציניות שבכתיבה שלך. הלוואי שהיית ציני.
&nbsp
אגב, טליה זה שם מקסים (משוחדת)

&nbsp

FineSilverMan

New member
מה תגידי על לופליאנסקי?

לקח שוחד עבור "יד שרה".
&nbsp
כמובן שהשוחד עצמו הוא שלילי.

הוא לקח

שוחד כדי לקדם את פרשת הולילנד ואז העביר את *רובו* לתרומות ליד שרה.
יודע מה? זה לא כך כך מכעיס אותי. זה יותר רובין הוד מאשר גועל נפש מרוכז.

mri10

New member
"מעידות"

אני לא מדבר על אדם שהפך את השחיתות לאורח חיים.אני גם לא חושב שאדם שמעד יכול להמשיך לכהן בתפקיד ציבורי.(גם אם קוראים לו אריה דרעי)

אני כן חושב ששוחד זו עבירה שנמצאת בעולם ההתמודדויות של מנהיגים ובכירים בשירות הציבור.התמודדויות מכילות בתוכן מעידות.לזה כוונתי כשכתבתי "מובן" את באמת חושבת שאדם שמועד הוא אדם אגוצנטרי?? אם מעדתי והטחתי עלבונות בבן שיחי,זה הופך אותי מהותית למשהו אחר ממי שאני??

את כותבת שלא בטוח שאת מופתעת מהגישה שלי.למען האמת נפגעתי ממך.(בלי גרם של ציניות) ועדיין,אני רואה את זה כמעידה שלך.(ושוב,עם אפס ציניות)

לפחות אנו מסכימים בקשר לטליה.

תשובה

יש הבדל בין למעוד בכך שאת מטיח עלבונות בבן שיחתך לבין למעוד ולקחת שוחד - לקחת שוחד זו עבירה שאתה אשכרה חושב עליה ויש כוונה.
למעוד בלהטיח עלבונות, זה לא מנומס, זה פולמוסי ורוב הפעמים זה גם בלי כוונה (כך אני מקווה).
&nbsp
וכן, אני חושבת שנושאי משרה (מבחינתי גם שוטרים) שלוקחים שוחד זה מעיד על אופים השלילי מאוד.
&nbsp
כתבתי שאני המומה ואז משפט שני שאולי בעצם לא, כי קיוויתי שאתה ציני ואם אתה ציני למה שאהיה המומה?
צר לי שנפגעת, זו לא הייתה כוונה ולא הטלתי דופי באופי שלך.
&nbsp

mri10

New member
ברור לגמרי שיש הבדל

בין נטילת שוחד להטחת עלבונות בזולת,בדיוק כמו שיש הבדל בין נטילת שוחד לחרמן הנפגש בחצאית מיני.

ביזי,אני התכוונתי בעיקר להסביר את ההבדל בין השוחד הבודד לבין מעשים או דברים שאין בהם עבירה אך הם מבטאים את מהותו הפנימית והעמוקה של העומד מאחוריהם.

איך שלא יהיה,אצל אולמרט זה היה דפוס. שוחד שיטתי ומושרש.וגם ילדותיות מתלהבת מתענוגות העולם.

כנראה שלא הבנתי אותך נכון .תודה שהבהרת את עצמך.

צלשלספק

New member
ולא בגלל שהיה איש ציבור, לא לא.

בגלל שמעל באמון הציבור, במחוקק, ייתכן ובאינטרסים של מדינת ישראל או העיר ירושלים (הולילנד), וכמובן בכספי הציבור...

בשביל זה יש בית משפט

לא תמיד רואים שם צדק או שלוקח לו הרבה זמן להופיע, אבל אפשר לקוות...

FineSilverMan

New member
לדעתי אתה טועה

מה ההבדל בין שכיר המרוויח שכר מינימום למנהל בנק שמרוויח פי 100?
הרכב, המגורים, הטיסות...
זה לא נכון למדוד אנשים רק לפי השכר... אבל זה מה שקורה בתכלס.
אנשים שואלים אחד את השני במה השני עובד כדי לדעת כמה בערך השני מרוויח, כלומר כמה הוא שווה...
&nbsp
לדעתי אנשים שווים לפי איך שהם חיים. כלומר, איזו השפעה יש להם על העולם, על הסביבה.
אחד יכול לגנוב מיליונים ומעשית הוא עשיר... אבל ההשפעה שלו על הסביבה שלילית.
אחר יכול להתנדב רוב הזמן ולהסתפק בהכנסה צנועה וההשפעה שלו על הסביבה חיובית.
&nbsp

דידי 9

New member
זוכר

שאמרתי לך על אהוד ברק, שהוא אחד המושחתים שקיימים על פי התחושה שלי
לגביו כאדם, ואמרתי שזה עוד יצוץ...
הנה זה מתחיל לצוץ. חזק מתמיד . וכנראה שזה רק הקצה מה שאמר
המושחת השני, אולמרט, על ברק.

לא ציפיתי שזה יגיע כל כך מהר....
ולא, עדיין לא שפטתי אותו לפני משפט, אבל אני מוכנה להתערב
שיהיה פה רפש גדול מאוד מבחינתו.
שלא נדבר על עניין אשכנזי......

mri10

New member
אם היית שומעת מחמינאי

דברי רפש על נתניהו,היית מאמינה???

ובכן,אולמרט שונא את ברק שנאת מוות.יחד עם זאת,הכל אפשרי.

למעלה