זה התחיל לפני כמה ימים
הוא בא אלי למיטה ושאל אותי "מה את אוהבת לעשות?" לא הבנתי מאיפה זה בא , אבל עניתי לאחר מכן שאלתי "למה אתה שואל ?" ואז זה היכה בי
"אני לחוץ , אני רוצה קצת זמן לעצמי , יום בשבוע שאני ייצא לי לבד לנקות הראש" . מזל שהיה חשוך , כי אם לא הוא היה רואה שירד לי הצבע מהפנים . חברה שלי אומרת שבן הזוג / בת הזוג הם בעצם בועית
שחורה שבתוכה יש את החובות של הבנק , עבודה , משכנתא , קניות ושאר ירקות ולכן זה טבעי שכל אחר ירצה להתאורר . רק שאני לא קיבלתי את זה ככה... אני מבינה את הצורך בזמן שלך אישי לבד עם עצמך אך לקחתי את זה אישית מדי , קרוב מדי הרגשתי שאם הצורך שלו להיות לבד פעם בשבוע (נראה לי קצת הרבה ,לא?!) אז חנוק לו גם איתי . וששאלתי אם חנוק לו בקשר (עוד מס' ימים חוגגים שנתיים) ואמר שממש לא . מאותו ערב לא יכולתי להסתכל עליו לא רציתי להיות בקרבתו כל מחשבה עליו גרמה לי לרצות להיות רחוקה ממנו ביום שלמחרת יצאתי בערב עם חברה ושחזרתי הוא חיכה לי ער בסלון הלכתי מייד לישון ואפילו לא אמרתי לו לילה טוב
- פשוט לא רציתי רציתי להיות רחוקה ממנו . היום הוא מגיע מאוחר - בטח כבר אהיה ישנה... לא מסוגלת לומר לו שאני אוהבת אותו לא מחכה שיתקשר ולא רוצה להתקשר רוצה להיות רחוקה רוצה להחזיר את הזמן אחורה לא יודעת מה לעשות - לא רוצה לשתף אותו במה שעובר עלי אולי זה יעבור לי ?? לדעתי חסרים לי דברים אחרים ופתאום שהוא רוצה זמן לבד אני מרגישה שאני זאתי שהייתה לבד עד עכשיו ופתאום יהיה עוד זמן של "לבד".... רוצה להרגיש נאהבת רוצה להרגיש נחשקת רוצה להרגיש אישה רוצה להרגיש שהסקס בא מתוך תשוקה ולא ממקום של סיפוק יצרים רוצה שיחזר אחרי לא יודעת מה לעשות... "אוהבת אותך
- עוזבת אותך
" (דפנה ערמוני)
הוא בא אלי למיטה ושאל אותי "מה את אוהבת לעשות?" לא הבנתי מאיפה זה בא , אבל עניתי לאחר מכן שאלתי "למה אתה שואל ?" ואז זה היכה בי