זה התחיל מבדיחה...

FoiL

New member
זה התחיל מבדיחה...

שלום לכולם, ראיתי תמונה של בובה שהיא ספק בדיחה ספק דפיקה יפנית. בהתחלה צחקתי ועכשיו אני רוצה מאוד לקנות את הבובה לידידה. חיפשתי בeBay אבל לא ידעתי איך למצוא את זה. אשמח אם מישהו יוכל לעזור לי להבין איך אני מזמין דרך האינטרנט את הבובה, שקד. נ.ב - תמונה של הבובה מצורפת http://sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos...02867665_100001000781349_181674_2643571_n.jpg

אכן קצת קריפי אבל מצד שני נראה פיתרון טוב

מחמם ויוצר תחושה של ביחד לרווקים\רווקות... במיוחד בלילות החורף הקרים
תחשבי על חגית הכאילו בן\בת הזוג הבובתי אפילו לא יתלונן שגנבו לו את השמיכה בלילה והיה לו קר
ולך FoiL היקר - קודם כל תודה שהכרת לנו את ההמצאה היפנית המשונה, משעשעת ויכולה להיות יעילה כמו שכתבתי לצערי אין לי מושג איך ניתן לרכוש את זה וגם לי אין מושג איך רוכשי\ מוצאים בeBay... נדמה לי שחבובית או שאולי טובית הראו בעבר בקיאות ברכישה דרך eBay ואני מקווה שהן יראו את ההודעה שלך בהמשך ויוכלו לעזור לך
רעיון נוסף שאני יכול להציע לך הוא שבפורום יש לא מעט בובנאים מוכשרים שמעצבים ויוצרים בעצמם והם בוודאי יוכלו ליצר עבורך דבר דומה ואולי אפילו עם מאפיינים שיתאימו לידידה בניגוד למוצר הנ"ל. אם הרעיון נראה לך, העלה הודעה חדשה וספר שאתה מחפש מישהו שיוכל ליצור דבר בסיגנון ( צרף שוב את התמונה ) ובקש מהמתאימים לשלוח לך מסר עם פרטים. שיהיה בהצלחה וכל הכבוד על המחשבה וההשקעה למען חברה

למעלה