זה חוזר או שזה כל הזמן נישאר בסתר?

זה חוזר או שזה כל הזמן נישאר בסתר?

בלעע בשבוע שעבר ובכל החודש ומשו האחרונים שאני הייתי ליד מישו[מסויים אגב!] כולי רועדת מסתובב לי המקום ואני לא יכולה להישאר באותו מקום אני מרגישה שאני חיבת לברוח החוצה...או יותר נכון לברוח מאותו למקום למקום אחר שבו אני לא יראה תבן אדם... אני לאדעת אם זה בגלל חרדה או בגלל שאני סתם נלחצת מהבן אדם:(

האם החרדה נעלמת

במבה, ראשית לפעמים יש סיטואציות שמעוררות בנו תחושות של דפיקות לב חזקות ומודעות גדולה יותר לעצמנו שלא חייבים לקשור רק לדברים שליליים כמו חרדה אלא אולי להתאהבות??? האם המישהו הזה מוצא חן בעינייך? שנית, יתכן גם כי זו חרדה. באופן כללי, אנשים עם נטיה לחרדה בדרך כלל נוטים לפרש מצבים עמומים או לא ברורים באופן קצת שלילי, ונוטים לדאגנות יותר מאנשים אחרים. אבל חלק מהענין, נדמה לי שאת בדרך הזו כבר זמן רב, זה ללמוד להתגבר על זה, לדעת זו רק חרדה והיא עוברת, ושאת מסוגלת עדיין להיות ליד המישהו המסויים הזה. אל תוותרי לעצמך, אל תימנעי מלראות אותו רק כדי להמנע מתחושת החרדה, ונסי אולי לבדוק האם ניתן לפרש/להסתכל על התחושות שעולות במפגשים עם ה'מישהו' הזה באופן אחר ולא כעל מצב של סכנה. מה דעתך? ספרי לנו איך הלך בפעם הבאה...

היי תודה על התשובה

קצת שכחתי שרשמתי אז שכחתי להיכנס לראות אם הגיבו עכשיו אני רואה בכל אופן מאז ניפגשתי אם הבן אדם כבר כמה וכמה פעמים כניראה שאני איתו לבד אני מרגישה בנוח יותר אבל ליד אנשים לא ממש אולי זה בגלל שהוא היה מוצא חן בעיני בעבר. תודה לך:)

למעלה