זה חלום צלול שהיה לי לפני הרבה מאוד

Go4IT

New member
זה חלום צלול שהיה לי לפני הרבה מאוד

זמן.. אז ככה.. אחותי באה לישון אצלנו בבית (היא גרה בדירה עם שותפה שלה) וזה היה זמן שאבא שלי היה בחו``ל אז ישנו ביחד במיטה של ההורים שלי (כי שמה נוח).. לי היו נדודי שינה וישנתי בין חלום למציאות..לא ידעתי מתי אני בחלום ומתי אני במציאות (אני יודע על חלומות צלולים). בחלום עצמו חלמתי שאחותי מתה לידי ואז ניסיתי להתעורר ממנו ונכנסתי לחלום צלול נוסף (שני) שחשבתי שהוא כבר המציאות ואיכשהו לא הבנתי שזה לא המציאות (או שפה אחותי מתה, לא יודע) ואז ניסיתי להתעורר מהחלום כי הוא היה מפחיד למדי. כשניסיתי לשלוט בגוף שלי לא יכולתי להזיז את הגוף שלי ולא כלום. ניסיתי לצעוק לאחותי את השם שלה והצלחתי לצעוק קצת..עד שבסוף התעוררתי ולא יכולתי להרדם יותר ונכנסתי למצב של לילה שלם עם חלומות צלולים. לפני משהו כמו שנה, הלכתי לפי ``עיצת השעון`` ובאמצע חלום החלטתי להרים את השעון שלי ולבצע ``בדיקת מציאות``. עשיתי כן ואז לא הייתי בטוח ב100 אחוז שאני בחלום צלול אבל איכשהו הבנתי (כמובן שבדיקת השעון הראתה תוצאות לא הגיוניות). החלטתי לקפוץ מהחלון ולעוף. ההרגשה הייתה שמימית! עפתי מעל ת``א מלאאאאא זמן, וכל מה שאני זוכר שזה היה ממש ממש כיף. הרגשה שאי אפשר לתאר אותה, פשוט ``לעוף``. אחרי כמה זמן התחלתי להתעורר מזה והצבע והבירירות נאבדו. איך אני מונע את זה? איך אני יכול להשאר בחלום צלול? אני ממש מציע לכם לנסות לעוף...זה !ה! דבר. ביי.

Go4IT

New member
רציתי להוסיף שבזמן שניסיתי לקרוא

לאחותי הייתי במצב של בתוך החלום וגם בתוך המציאות0...הייתי בחלום אבל גם במציאות בו זמנית...לא יודע איך להסביר

Go4IT

New member
ועכשיו נזכרתי...מה שראיתי אצל אחותי

לידי זה שהיא עברה ``הקרנה חוץ גופית``...הנשמה שלה כאילו התנתקה מהגוף כמו בסרטים :))

Panther

New member
שעון

השימוש בשעון (דיגיטלי) בזמן חלום הוא דרך מאוד יעילה לבדוק האם אתה כרגע בחלום או במציאות. בחלומות השעון בד``כ לא יתקדם בקצב נורמלי, או שתהיה בו שעה לא הגיונית (לדוגמא 81:00), או שלא תהיה בו תצוגה בכלל. אם השעון מתפקד בסדר (סיכוי נמוך) ובכל זאת חושדים שזהו חלום, אפשר לשחק עם הכפתורים ולראות אם הם מגיבים כמו שצריך. אם הם אינם מגיבים כמו שצריך, או שהתצוגה לא נורמלית, סביר להניח שזהו חלום, אבל בכל מקרה כדאי להיות בטוחים ב100% שזהו חלום לפני שמבצעים משהו הרסני, יכול להיות שסתם נגמרה הבטרייה :)

dopey_wizard

New member
אבל

איך אני אזכור להסתכל בשעון ??? אני אף פעם לא חושב על זה !! דוד

Panther

New member
אז בשביל זה

צריך לעשות הרבה בדיקות מציאות עם השעון במשך היום (כל 10 דקות זה מצוין) וככה תתרגל לזה ותעשה את זה גם בזמן חלום.

Variety

New member
זה בדיוק מה שקרה לי היום

אני מסתכל על השעון, בהתחלה הוא לא מגיב טוב, וכשאני לוחץ עליו הוא עושה רעשים מצחיקים שהוא לא יכול לעשות, ואז שאני עוד פעם מסתכל עליו הוא לא מראה כלום ולפני, האור שלו הבהב מוזר. אבל לא חלמתי, השעון שלי באמת השתגע, נגמרה לו הבטריה. Variety-

למעלה