זה חשוב בקשר למפגש....

זה חשוב בקשר למפגש....

אם יהיה מפגש פורום.... כאילו מפגש מעריצים ...... אז אני מקווה שזה יהיה רק שלנו ( של הפורום)..... כי אם לא אז יהיה ממש הרבה אנשים ואין לי כח לכל זה.... לדחיפות והכל!! חחחחח אז זה יהיה רק שלנו או מהה? אדם אתה החיים שלי!!

אמממ..

מקווה שזה יהיה רק שלנו.. מקסימום אז גם עם הפורום הרשמי.. הם לא בקטע של דחיפות והכל.. חחחחח אבל שאלה... כל אחת תוכל להביא איתה חברה או שתיים??? פליזזז... מתחננת

אבל לא נראה שזה רק בשבילנו!

לא נראה לי שהוא יארגן את זה רק בשבילנו.!! א. בגלל שהרבה רוצים מפגש כזה איתם והוא לא יכול לעשות לכל אחד בנפרד! ב. בטוח האנשים יגלו שיש מפגש ואז כל העולם ידע וכולם יבואו!! מי שחושבת כמוני שתגיד אני! מי שלא חושבת כמוני שתגיד למה... בקשה זה חשוב

שמעו אני יעשה רשימהה!!!נגיד יצא

20 ילדים רק 20 ילדים יכנסו קפיש אין זאת תביא את זאת וזאת את זאת!

בנות

אם אני יבריא אני באה עם חברה על בטוח כי היא מתה עליהם והיא מתה לפגוש אותם,וחוץ מזה אבא שלה ייקח אותנו אז בלעדייה אני לא יכולה לבוא..

הילה כנסי שנייה...

אם את מביאה חברה אזז גם אדווה מביאה...ואז היא מביאה ועוד בת.. אי אפשר ככה...רק הבנות של הפורום!! ככה סיכמנו וככה זה יהיה! צטערת להגיד לך...

אבל תבינו אותי שנייה...

אבל תבינו אם היא לא תבוא איתי אני לא יוכל לבוא כי אמא שלי לא תסכים לי ללכת לבד, וגם היא לא תסכים לי כי לא יהיה מי שייקח אותי... אצלי זה מיקרה חירום אז אני חייבת לבוא איתה...

אהה וחוץ מזה..

אהה וחוץ מזה היא מתה להיכנס לפורום והיא ניכנסה כמה פעמים, אבל אז המחשב שלה התקלקל ובגלל זה היא כמעט לא נכנסת.... זה לא שהיא לא רוצה להיכנס, היא פשוט לא יכולה להיכנס...

בר את צודקת!! כנסי שניהה

עם אנחנו נארגן את הפגישה אז אני יבוא עם מור חברה שלי עם גם בפורום חיחי אני לא יבוא לבד..

תקשיבו יש לי שאלה..../images/Emo70.gif

נכון שאתן אומרות שזה רק מי שתיהיה מהפורום אבל אם זה יגיע לאנשים אחרים איך נדאג שהם לא יכנסו לפגישה?
תהנו לי בבקשה

אפ'חד לא צריך לדעת על זה..!!!

ככל שלא תפרסמו ככה זה יהיה יותר טוב! אבל צריך לארגן את זה במקום הוא לא כל כך ציבורי!!

למעלה