זה חשוב.

• פותח הנושא fayd
  • פורסם בתאריך

fayd

New member
זה חשוב.

אני צריך מישהוא שהקליט את הפרקים אחד שתיים ושלוש של הכי גאים שיש ואני צריך מישהוא שהיה מוכן לישלוח לי את הפרקים האלה לכתובת מיוחדת שאני אתן רק לו ואני צריך שהמישהוא הזה היה מישהוא שאפשר ליסמוך עליו שלא יעשה שתויות כמו לפרסם את הכתובת הזאת לכול העולם ואישתו אתם יודעים למה אני מיתכוון אז עם מישהוא מוכן להיות נחמד אז בבקשה.

fayd

New member
אויי נכון אתה צודק

אני באמת יוריד את זה מיקזה אייך לעזזל לא חשבתי על זה בעצמי ??? (מיצתער שלא כתבתי באנגלית קיבלתי נכשל במיקצוע הזה) אבל עם אתה יכול ליכתוב לי אייך כותבים את השם של הסידרה באנגלית זה היה ממש נחמד מיצידך

**Blue-Lagoon**

New member
dont worry about it

I´m just having issues typing in hebrew with this keyboard and it´s Queer As Folk u might find episodes also under QAF and ATA is in fact AT

MARMELAD

New member
אולי כדאי שתנסה

בפורום טלויזיה..... חוץ מזה הבנתי שיש את העונה הראשונה על וידאו ודי וי די למכירה באינטרנט... ולמען השם! תנקד את ההודעות שלך! זה ממש מעייף את העיניים לקרוא ככה (אבל יפה ששמת נקודה בסוף
) ג.

fayd

New member
למרמלד

תגיד מרמלדוש חמוד שלי נשמה לב כליות וכל השאר אייך לעזזל אני אמור לנקד במחשב???

MARMELAD

New member
קודם כל - Queer as folk

זה השם של הסדרה. לגבי ניקוד, אולי לא הסברתי נכון את מה שהתכוונתי לאמר - הכוונה היא לא לקמץ ופתח אלא לנקודות ופסיקים. פשוט כשכותבים הודעה בלי הדברים האלה - זה נורא מבלבל את העיניים..

fayd

New member
למרמלד 2

קודם כל תודה על השם ודבר שני איין בעיה !!!!!!

המרחפת

New member
זה לא ניקוד, זה פיסוק

מה שלא משנה את העובדה ששכחתי את כל החומר בלשון. וזה אל שהבגרות הייתה כל כך מזמן....

למעלה