זה טבעי שבנים ככה?

זה טבעי שבנים ככה?

יש איזה בן אחד שרוצה ממש לחרמן אותי אבל אמרתי לו לא מספר פעמים ואני מדברת איתו והוא ממש מדבר כמו חרמן מקצועני אבל אני לעומת זאת בקושי רואה סרטים כחולים והוא אמר שאני הבת הכי לא חרמנית שהוא מכיר ואני כולה בת 15 אני אמורה להיות חרמנית או מה??

את אמורה

לבוא עליו קרוב קרוב להגיד לו בשיא החושניות שאת רוצה שהוא יתקרב עוד יותר וכשהוא קרוב מספיק אליך תתני לו מכה עם הברך לביצים שלו ושהוא מתפתל מכאבים לקחת לו תראש וללת עוד מכה עם הברך של הרגל שלך ולשאול אותו איך היה? =) תקשיבי לי מתוקה את לא חייבת להיות כלום! תהיא את עם הוא חרמן שילך לזונה! הוא ידיד שלך! רק עם היית אוהבת אותו הווא אותך אז כן אבל עם הוא סתם חרמן אז תזכירי לו שיש לו ידים!! שלך תומר!

צודק ב-10000000%!!!! ../images/Emo6.gif

אם את לא מעוניינת אז לא! את באמת צריכה להתנהג איך שאת רוצה ולרצות מה שבא לך, ואת לא חייבת לאף אחד שומדבר!!! ולדעתי אם הוא ממשיך להציק לך אז תעשי מה שתומר הציע! אחלה רעיון!!!! קצת אלים אבל אם זה מה שילמד אותו לקח אז..... ביי תפוZינה!

liran b

New member
אני תומך בדעה של תומר...

את באמת לא חייבת לו כלום........... תני לו אפילו שתי בעיטות בביצים..

הכל טבעי.......

בגיל הזה ההורמונים מתעוררים.. בחרמנות אין דבר כזה מקצועי או לא.. אני מתארת לעצמי שהוא בגילך וזה גם תלוי בנסיון שלו או שלך... לכל אחד זה בא בזמן שלו ואין צורך בתחרות הוא פשוט קצת מתלהב..
את קחי את הכל בקצב שלך... ואל תעשי משהו שאת לא רוצה שלך....ענת

למעלה