זה טוב, אבל לא מצוין

זה טוב, אבל לא מצוין

לפני מספר שבועות הייתי בהופעה של זמרת
שאני מאוד אוהבת- זמרת עם נוכחות, בעלת קול מרשים ואפילו משעשעת.
ישבתי בכיסאי בשמחה
ובציפייה לתחילת ההופעה, האורות כבו ודמויות של נגנים עלו לבמה.
הראשון ניגש לאורגן ומיד עברה בי התחושה שזהו עידן שמתיישב לו שם בנחת, האחר עמד עם הגיטרה
בצד הימני של הבמה וכמובן שהיה לי ברור שזהו מרק קקון, מאחורי התופים התיישב בהתאם גלעד שמואלי ופתאום נדלקו האורות באחת ונזכרתי... שאני לא בהופעה
של הפרויקט של עידן רייכל.

נהניתי בהופעה
, שרתי, מחאתי כפיים אבל לא עזבה אותי התחושה שזו הופעה יפה אבל... לא כמו של הפרויקט, העיבוד נחמד אבל... אצל הפרויקט זה מושלם, תנועות הריקוד של הזמרת היו חינניות אבל... לא כמו של מאיה בקיצור יצאתי מההופעה בהרגשה שהיה נחמד אבל... זה לא זה.

אני מודה, המוזיקה שאני שומעת היא רב רובה של הפרויקט. יש מספר שירים
של זמרים נוספים אבל אני הרבה יותר מחוברת ונהנית מהמוזיקה של עידן.
יש לציין שבני משפחתי די מיואשים למשמע הפלייליסט הקבוע שלי ובן משפחתי אף ביקש מפורשות
מעידן שיזרז את הוצאת האלבום החדש כדי שיהיה קצת גיוון
בבית...

האם התחושות האלה מוכרות לכם

האם קורה לכם הרבה שאתם משווים מוזיקה אהובה למוזיקה של הפרויקט

האם אתם מוצאים את עצמכם שומעים את הפרויקט שוב ושוב או שאתם פתוחים גם ללהקות או זמרים אחרים

כל אומן זה משהו אחר

אני ממש לא אוהבת להשוות..

דבר ראשון הפרויקט זה הרכב.. עידן לא נחשב סוליסט.. כי את רוב השירים הוא לא מבצע..
אין ספק שהפרויקט זה איכות..

אבל זה ממש מיותר להשוות זמרים/זמרות/ להקות לפרויקט..

אני ממש מציעה לך להפתח לא רק לשירים של עידן.. זה שהשירים שלו מצויינים זה דבר אחר.. אבל הארץ שלנו מלאה בכשרונות.. ויש גם מוזיקה מחו''ל (למרות שמוזיקה מחו''ל אני פחות שומעת כמו שאני אוהבת מוזיקה מהמדינה שלנו ) ..

באיזה הופעה היית ??

mbauman

New member
זה קורה לי דיי הרבה

כי אחרי שרואים הופעות של הפרויקט אתה נשאר עם אותה צפייה גם להופעות של זמרים אחרים.
אני לא אגיד שאני לא נהנית בהופעות אחרות פשוט זה לא מגיע לרמה של הפרויקט ... אין מה לעשות.
אז פשוט נהנים מההופעה בלי לחשוב של הפרויקט באותו רגע ולהתייחס לאמן שנמצא כרגע על הבמה וליהנות ממנו כמה שרק אפשר :)

נערה162

New member
גם וגם

האמת שאני מאוד אוהבת סוגים שונים של מוזיקה ובמיוחד לקנות דיסקים אז אני משתדלת שכשאני עם המשפחה לגוון, ואחרי זה בחדר אני שומעת את הפרוייקט בלופים

אלה א9

New member
מוסיקה ישראלית

אני חושבת שההשוואה בין עידן והפרויקט לבין אמנים אחרים היא בלתי נמנעת.
המוסיקה של הפרויקט ושל עידן בכלל היא תמיד בראש הרשימה מבחינתי

ובכל זאת, אני מאוד אוהבת גם אמנים אחרים במוסיקה הישראלית. אני בכלל מאוד מתחברת למוסיקה ישראלית-מכל מיני תקופות- ישן וחדש- זה מה שאני שומעת כל זמן וזה מה שאני שרה כל הזמן
..
הרבה פעמים אני מרגישה שאנשים מסביבי, למשל בבית ספר, מתחברים יותר למוסיקה לועזית/ מוסיקה באנגלית ולא ממש פתוחים למוסיקה ישראלית/ עברית

במגמת המוסיקה שאני לומדת בה, אני היחידה, פחות או יותר ששרה בעברית....
אני תוהה למה זה ככה אני חושבת שיש הרבה מוסיקה ישראלית איכותית ששווה להאזין לה ולהיות פתוחים אליה
אבל כמובן ש.. אין כמו המוסיקה של הפרויקט

מכירה את ההרגשה מקרוב מאוד!!

שהמשפחה שלי מציעים לי לגוון וללכת איתם להופעות של זמרים אחרים אני אומרת לא כי כמו שאמרת פה אני בהופעה אבל מדמיינת לעצמי הופעה של הפרוייקט ובמשך כל ההופעה מספרת עד כמה הפרוייקט עושה הופעות מוצלחות כמה הכול אחרת בקיצור חופרת לכולם על הופעות של רייכל במקום לנסות ולהינות ממה שיש ...
לא אגיד שלא ניסיתי ,פשוט לא הולך באמת לא אותו הדבר ..

למעלה