זה טיול שלכם ?

atv boy

New member
זה טיול שלכם ?

ראיתי תמונות באתר האינרנט הזה ורשום שם שאלתיאל ולפני כמה זמן ראיתי תמונות שלו בטיול שהוצאתם לעזוז אז זה אתם בתמונות האלו ? קבלו קישור לאתר עם התמונות (בינימינה יופי של מקום תבואו פעם לבקר אצלנו
) http://www.trip4x4.co.il/cpg1410/thumbnails.php?album=22

atv boy

New member
הטיול שלכם

אם ככה אז אתם דופקים טיולים שחבל על הזמן
אני רואה שם טיפוס טכני שזה עם הטרקטורון כסף עושה חבל על הזמן ובכלל כל הכלים של החבורה שלכם נראים מקצועיים ואתם נראים חברה מקצוענים עם כל החליפות הגנה !! אני הולך לשגע את אבא שלי שיביא אותי השבת לטיול איתכם לאן התוכנית השבת? יש לכם כבר תוכניות?

סמגד1

New member
טיולים תגובה ל-ATV BOY

בחור יקר! אנני יודע מה גילך וקצת פרטים עליך אבל אתה כבר מוצא חן בעניי בגלל השם שבחרת וכמובן אהבתך לטרקטורונים אז לידיעתך ATV GIRL זאת הבת המדהימה שלי ומכאן שהשינוי שלך ראוי ויפה. אנחנו נוציא שלל טיולים נכנסנו קצת לתרדמה בגלל תאונה לא נעימה של הבת שלי אנחנו ממתינים לה שתחלים עוד מספר שבועות ואז נמשיך לרוץ קדימה עם טיולים מדהימים!!! נשמח שתגייס את אבא שלך אני מבטיח לו שהוא יהנה הנופים משגעים והחברים אחד יותר טוב מהשני חברה לא טובים לא שורדים אצלנו. בעקרון כל שבת אנחנו נפגשים במנטה בכניסה למושב מגשימים שותים קפה ויוצאים לטיול של מס' שעות באזור שם גם אנחנו מתכננים את הטיולים היותר ארוכים נשמח אם אתה ואביך תגיעו נכיר אותכם ונצרף אותכם לחבורת טרקטורוני יהוד עינת חבורה שמונה למעלה מ- 30 משפחות והיא החבורה הגדולה בארץ שרצה יחד למעלה מ-10 שנים בברכת טרקטורונים לנצח כל טוב לך אייל קרמר

atv boy

New member
לסמגד 1

א- אני בן 20 בצבא אבל כל שבת בבית ב- יש לנו אווטלנדר 2006 650 דיי חדש ג- אני בטוח יבוא בשבתות הקרובים אני מנסה לשגע את אבא שלי שייתן לי את הרכב ד- התמונות שראיתי מהטיול בשבת האחרונה עוד יותר הדליקו אותי להצטרף אליכם דרך אגב מי חיים בתמונות ומי זה אתה ? זה עם הכסף זה שלתיאל והשאר מי? http://www.trip4x4.co.il/cpg1410/thumbnails.php?album=22

סמגד1

New member
תגובה ל- ATV BOY

אתה בחור צעיר אז תלמד כלל לא כל הנוצץ זהב שלתיאל חבר בקבוצה שלאף אחד ממנה לא חסר ברוך השם תודה לאל!!! אני אייל אבא של ליאור לי יש אווטלנרד 800 כפול ולליאור יש רנגייט 800 חיים בחור שחרחר ואני יותר בהיר תגיע בשבת למנטה יהיה שמח.

atv boy

New member
לסמגד

לא התכוונתי לכסף (שטרות) התכוונתי לטרקטורון בצבע כסף הכל שטויות העיקר זה הכייף ברכיבה ומקומות עם נופים מהממים כמו שעשיתם בשבת האחרונה בהרי ירושליים וחוץ מיזה ההוא עם הטרקטורון כסף הוא נראה תימני ובלי לפגוע בו ידוע שהתימנים לא פזרנים (גם ראיתי שהוא מנסה למכור משהוא באמצע הטיול בהרים ) אז לא משנה מי יש לו ומי לא העיקר שהחברה סבבה ומטיילים זה הכי חשוב לא? תעדכן באתר לאן הטיול בשבת וביזב שעה מגיעים ולאן תודה

atv boy

New member
ל ATN GIRL

לא נראה לי שכל כך התאמצתי כי ידוע שהתימנים "חסכנים" וגם כתבו עליו בפורם של טריפ טרקטורונים שהוא מנסה למכור בכל הזדמנות (לי הדבר היחיד שיוכל למכור זה את הטרקטורון שלו וזה גם רק אם הוא במצב טוב באמת יהלומים לא מעניינים אותי בכלל ) אבל הוא נראה אחד שמשתולל כי לפי התמונות הוא עושה דברים מסוכנים שעלולים להפוך אותו . אני מקווה שאת מרגישה טוב שמעתי מאבא שלך שנפצעת אז איך ההחלמה ?
חוץ מזה בת כמה את ? אני בן 20 יש גם בגיל שלי בחבורה שלכם?

ATV GIRL

New member
../images/Emo6.gif...

הוא באמת אוהב להשתולל, אבל אל תדאג הוא גם התהפך ... D: אני מרגישה כבר הרבה יותר טוב ועוד מעט אני אוכל ללכת כמו שצריך בלי קביים וכל השיט הזה. אני בת 16, ואין מישהו בן 20 בחבורה, אבל יש בסביבות ה17-18.

סמגד1

New member
תימני זה מיקצוע תגובה ל- ATV בוי

כמה שאתה צודק!!! אודיע לך בהמשך לאן יוצאים שבת ומתי?

למעלה