זה יגמר פעם ...

זה יגמר פעם ...

קראתי באיזה מקום שחשוב להקשיב לחלומות...

לא חולמת ואין לי רצונות כל מה שאני מבקשת כל חיי זה לגמור את היום בשלום ושיהייה לי שקט ...וגם עכשיו כל מה שאני רוצה זה שלווה ושקט ....

והאמת זה לא כי אני צנועה ופשוטה זה פשוט כי אני פחדנית ...אפילו לחלום אני פוחדת אז איך נגשים

ליצי 16

New member
גם שקט ושלווה זו משאלה

והנה, את לא פוחדת לרצות אותם, אז את לא פחדנית.
את מקשיבה לחלומות שלך....

ליצי שקט ושלווה זה משאלה

אבל לא חלום להתקדם להיות לעשות מבינה ...

אני פשוט מחכה שהיום יעבור בלי יותר מידי אסונות שפשוט יגמר ויגיע הליל זה פחדנות לשמע גם אם בדרך אני עושה דברים כמו עבודה ושאר ירקות עדין זה לא לחלום בגדול ולהיות זה סתם לשרוד עוד יום בעולם...

בכל מקרה הכל שטויות ...

עייפה יקרה

בתקופות קשות, אפשר לאפסן את החלומות ולהשאר עם הבקשה הכי פשוטה, ולא פשוטה בימים כאלו, שקט ושלווה
(אני חולמת על שקט ושלווה)
חיבוק

היי סמוקת לחי אפרסקית יקרה

גרמת לי לחייך והקטנה אימצה את החיבוק המון תודה

הבעיה היא שאין לי חלומות זה פשוט הזוי ....

אבל כן בימים אלו שקט ושלווה זה פשוט המון .....

ליצי 16

New member
עייפה, אני חושבת שאני מבינה

את מרגישה שאת רק שורדת ושאת לא חיה.
כדי לחיות צריך להיפטר מתעוקת ההישרדות שמתבטאת באשמה, בושה והתקפה.

זה בסדר שאת צריכה שהיום יעבור בלי יותר מידיי אסונות, כלומר את צריכה את השקט והשלווה. את צריכה להרגיש אמון, ביטחון, בנוח ומוגנת. את צריכה שיהיה לך מאורגן, מסודר ונעים במקום שאת חיה בו, לא לשרוד שם. זה נקרא לחיות.

אני מאמינה שאת עושה דברים חשובים בחייך. לחיות זה למצוא משמעות לחייך, ואם את לא מוצאת אותה, תמצאי משמעות שתעזור לך להרגיש טוב. שתיתן לך תחושת נעימות והישג. להרגיש שאת משמעותית ושיש לך מקום. כשאת מרגישה משמעותית את מרגישה בעלת עוצמה. לחיות זה למצוא את מקור הכוח שלך, משהו שהוא שלך ושהוא מעניין אותך.

ואם פעם תרצי לחלום, הייתי מציעה חלום קטן/חלומות קטנים, כאלה שתוכלי להגשים אותם. ואולי אחר-כך גם יבואו חלומות גדולים יותר. אבל אני מציעה להתחיל ממש בקטן.

יקרה אכן יש המון בדברייך

חומר למחשבה ...הכוונה שלי הייתה חלומות כמו של אנשים שלא נפגעו בחייהם ...חומרי או גשמי משהו ....

מבינה תמיד הסתפקתי במדרגה הכי נמוכה של החיים וגם אמרתי עלייה תודה . אלופה להסתפקות בכלום ואז מקבלת מהיקום אכן כלום ...

מנסה לחשוב לחלום להציב לעצמי מטרה גבוהה ואין כלום פשוט מת שם בפנים .

צודקת שאני צריכה לחשוב בקטן גם זה קשה לי ....

אני כמו ילד קטן שלומד לזחול בעולם שכולם כבר רצים ....

ליצי 16

New member
עייפה יקרה

אני מאמינה שמה שהכי חשוב אצלך עכשיו זה הריפוי שלך.
את צודקת, את כמו ילד קטן שלומד לזחול. אחר-כך תלמדי ללכת ואחר-כך את תרוצי.
אל תסתכלי על מה שאחרים עושים, תסתכלי על עצמך, זה הכי חשוב. תתמקדי בעצמך, כך תהיי שווה לאחרים.
שולחת לך המון כוח.

וואוו ליצי סידרת לי את המחשבות עכשיו

צודקת חלק ממני בייחוד הפגוע נימצא כולו בריפוי ובטיפול ולחלק הבריא שלי ויש לי כזה שהפגיעה לא פגעה רוצה לרצות יותר כשהוא מבין מאיפה התקיעות באה

עכשיו הדרך יותר ברורה לי ...המטרה למצוא חלום שיהיה משותף לשניהם ..חומר למחשבה איך ליידי אמרה לחשוב זה לא מפחיד

את זוכרת את המקום הלא פגוע, ורוצה לחזור

זו בקשה הכי לגיטימית בעולם, ואם זאת כואבת, כי זה נראה רחוק...
ליצי צודקת, תבחרי חלומות קטנים...
כאלה שאפשר לממש בקלות יחסית ( תמיד טוב להגשים משאלות).

אגב טריק נימד להגשמת משאלות, כל פעם שאת מנקה את הבית או עושה כל מלאכה שאת לא ממש אוהבת, ׳שלמי׳ לעצמך סכום מסויים אותו תכניסי לקופת חיסכון המיועדת להגשמת חלומות.
נותן מוטיבציה גם לעשות את מה שלא ממש רוצים, וגם מאפשר הגשמת משאלות.

נעמה לצערי פיספסתי אותך

לא רוצה שלום ובטח לא לשנות את העולם ...

והשקט והשלווה שאני חולמת עליהם רחוקים ממני עוד שנות אור ולא בטוח שאי פעם יהיו שם עבורי

עובדת מאוד קשה עבורם ....

לא דיברתי על שלום עולמי

זה חלום ענק של כולם...

רק על החלום האישי שלך.
מה יגרום לך להרגשה הפנימית של שלום ושלווה?

נעמה ...

את כנראה מפספסת את העניין ...

שקט ושלווה אני ישיג כפי שכתבתי לך כבר רק בהמשך הדרך והתהליך והוא ארוך ארוך ארוך ולא יגמר בקרוב ...

ממליצה לך לקרוא את הספר של זאב ברגמן ושרה אהבה היא לא סכין ...ואז תביני כמה מורכב לי להגיע לשקט עזבי את השלווה סתם שקט בראש ללא רעש לכמה דקות ...חלום

נעמה יקרה

אני אנסה שוב ..ברור שלא תמיד אנחנו מובנים זה בסדר מודעת לקושי להבין אותי בעיקר בגלל הרעש :)

עכשיו כן זה סוג של חלום ובגדול ואני צועדת אליו בצעדים קטנים קטנים ...תיראי תשובתי לליידי ...

אבל לא זאת הכוונה שלי בלחלום רוצה לחלום כמו אדם רגיל שלא עבר פגיעה ...סתם לחלום על טיול על אוטו על לימודים לא יודעת מה פשוט לרצות משהו ..ולא להסתפק בשאריות של החיים .

פשוט זה התעורר היום כי קראתי מישהי שכתבה שעכשיו זה זמן טוב להגשים חלומות אז זה היכה בי שוב - אני גם לא זוכרת חלומות בלילה כלום

תיראי זה לא מהיום לפני שנים בני הבכור אמר לי כמה מסכנים האנשים שאין להם חלומות ...כי אז אתה יכול להציב לעצמך מטרות קטנות קטנות ולהגיע או לא להגיע ליעד העיקר שעשית משהו למענך ..אז נכון שאני עושה בטיפול המפרך הזה המון עבור עצמי אבל זה כדי להכיר את עצמי ...אני רוצה להיות במקום שמסוגל לחלום על דברים קטנים ופשוטים כמו כולם ...מקווה שעכשיו אני יותר מובנת ..והספר שכתבתי לך עליו באמת מומלץ קשה לא פשוט כתוב קצת מבולבל אבל עם נגשים אליו לא כאל ספר קריאה כי אם יותר ממקום של מחקר קטן אז זה פשוט מדהים בשיקוף שלו ...

תודה לך שאת מנסה להבין ולהיות ....

מקווה שהפעם הבנתי יותר טוב

לגבי חלומות בלילה, יש הרבה מאוד שלא זוכרים. יש שיטה לזמן חלומות, או לפחות לנסות לזכור...

ראשית שימי מחברת ןעפרון ( או עט) ליד המיטה.
לפני שאת נרדמת פשוט תבקשי בליבך לחלום על... או לזכור את החלום.
מה שאת בוחרת.
כשאת מתעוררת, תנסי כמה רגעים לחשוב על מה שחלמת ולכתוב מייד.
זה עובד הרבה פעמים. וגם עם לא בלילה הראשון, תנסי להתמיד שבוע ונראה...

לגבי חלומות קטנים, אולי תנסי ל׳ העתיק׳ מאחרים. חלומות די פשוטים כמו חופשה, להחליף רהיט בבית... זה גומה לתודות, כשהמוח מתרגל לחשוב כך, הוא יתיל ליצר בעצמו חלומות.

מקווה שהפעם קלעתי קצת יותר.
בכל מקרה בהצלחה

נ. ב אם לא קלעתי, סליחה. את לא חייבת להסביר לי

Lady Stark

New member
תראי

קודם כל? שקט ושלווה הם משאלה חשובה.
אם תשאלי אותי, להגיד שאת פחדנית בנושא חלומות זה רק לתת לעצמך עוד כאפה שלא מגיעה לך.
אבל אם את רוצה גישה לחלום, המלצתי האישית היא לנסות לחשוב מה באמת עושה לך טוב. על מה את מדברת בעיניים פעורות ומשתוקקות. למה יש לך חשק.
אצלי נוצר חלום מתוך המון כאב. בזמן אפיזודה פתאום הגעתי למסקנה שיש משהו שמעניין אותי לעסוק בו.
גם לך זה יכול לקרות. רק תעזי לחשוב. במחשבות אין סכנה. תזכירי לעצמך שהרהורים בעתיד הם שעשוע ולא תחום מסוכן.

למעלה