זה יהיה נורא אם אני אדלג על 14 הנק´

shaharo

New member
זה ממש לא.. אצלי

במחברת של הסיכומים אין סיכום אחד בו שאין א,ב,ג המורה שלנו חולה על זה בכל החומר אצלי יש לפחות איזה 150 סעיפים לזכור

א. סורייייי

ב. לא, אני זוכרת רק 3-4 לא צריך יותר מזה.. יבקשו ממך לומר 3 סעיפים זה הכל... זה מה שביקשו בשנים קודמות.

תיפלץ

New member
רק 7

מבקשים רק 7 סעיפים ללמוד אני ראיתי כבר בגרויות משנים קודמות ומתכונות משנים קודמות וכו´ ועל ווילסון הכי הרבה שביקשו זה... 3 ותלמדי וילסון זה חשוב מאוד עדי

sugarbaby

New member
תודה כולם ו...

אההההההההההההההההההההההההההההההההההההההה סורי אבל הייתי צריכה לשחרר לחצים!!!

litald159

New member
מה צריך לדעת!

אתה צריך לדעת את 6 הנקודות העיקריות. על הכל חוץ מהמיוחדות של מדינות מסויימות... כלומר החמש הראשונות והקמת חבר הלאומים!

AnGeL160

New member
אבל אני נראה לי מהמרת על וילסון

היה את זה בשנה שעברה...

למי שצריך...חמש הנקודות הראשונות הן

1. ביטול הדיפלומטיה החשאית. מערכת הבריטות בארופה הייתה אחד מהגורמים שהביאו לפרוץ מלחמת העולם הראשונה, ובעצם ביטול הדיפלומטיה החשאית וילסון "מטפל" הגורם זה. 2. שייט חושפי בימים, פרט לזמן שמתקיימת פעולה בינלאומית. 3. הקמת מערך כלכלי חדש, עם הטבות למדינות השוחרות שלום. 4. צמצום מירוץ החימוש למינימום האפשרי. מירוץ החימוש היה גם הוא אחד הגורמים למלחמה. 5. חלוקה צודקת של אזורים שיש עליהם תביעות קולוניאליות, החלוקה תתבצע תוך התחשבות הצרכים וברצון התושבים שמדינות המעונינות בכיבוש ושל האנשים הנמצאים באיזורים המעומדים לכבישה. תקנו אותי אם אני טועה....

למעלה