זה יותר מדי לבקש? (סתם מחשבות שלי...)

89YOLO

New member
זה יותר מדי לבקש? (סתם מחשבות שלי...)

זה יותר מדי לבקש? אני לא מחפשת מישהו שיהיה מדהים ביופיו, מישהו עם הגוף הכי שווה, מישהו עם שיראה כמו דוגמן, רק מישהו שימצא חן בעיני. אני לא מחפשת מישהו עשיר, מישהו עם הסטטוס הכי יוקרתי, מישהו עם משפחה אמידה, רק מישהו עם שאיפות. אני לא מחפשת מישהו עם רמת איי קיו של גאון, עם ידע כללי נרחב מאוד, רק מישהו שיהיה נעים לשוחח איתו. אבל אני מחפשת עוד משהו... משהו חמקמק כל כך, נדיר כל כך... ככל שהשנים עוברות אני מבינה עד כמה הדבר הזה מיוחד, ושאם אני מוצאת את זה אני צריכה להילחם כדי לשמר את זה... חיבור. הדבר הזה שמעבר, שאי אפשר ממש להסביר... אולי זה שילוב של משיכה, של שיחה מעניינת, של הומור משותף, ושל עוד מרכיב סודי, מין חלק של פאזל שיש לנו בלב, שרק אנשים עם החלק שמתאים בדיוק יכולים להשלים. יש מישהו כזה בעולם? מישהו עם החלק של הפאזל שמתאים לחלק שלי?

קודם כל, ממליצה לך בחום להפסיק לראות קומדיות רומנטיות אמריקאיות.

שנית,
מה את עושה כדי לפגוש אחד כזה?

89YOLO

New member
כנראה לא מספיק...

למשל, בטינדר. ברור שזה לא פלטפורה סבירה להכיר אנשים... אבל רק שם, במרחב הווירטואלי יש לי אומץ להתחיל לדבר עם מישהו סתם ככה. במציאות, לפעמים מתחילים איתי ואני בדרך כלל זורמת עם זה... אבל זה די נדיר... ולי אין את האומץ להתחיל. אני נראית טוב אבל איכשהו בכל מיני סיטואציות (פאב/ מסיבה/ חד״כ ועוד) רוב הסיכויים שפשוט לא יתחילו איתי... ואני לא יודעת מה אני צריכה לעשות אחרת... ויותר מזה... אפילו אם כבר יוצא לי לדבר עם מישהו שמוצא חן בעיני בסיטואציה נייטרלית... אין לי מושג איך מגיעים משם למצב שאנחנו קובעים לצאת... ברור שצריך לפלרטט ולרמוז לבחור אבל אין לי ניסיון ואני אף פעם לא יודעת מה להגיד... היו לא קשרים ומערכות יחסים עד היום, אבל תמיד עשו בשבילי את העבודה...

את כנראה משדרת

סגירות, חוסר נגישות או חוסר ביטחון ולפי מה שאת כותבת את גם מאוד פאסיבית ומחכה שהאביר על הסוס הלבן יבוא להציל אותך מעצמך.
תהיי האביר של עצמך ואז תגלי שיש מלא בחורים נחמדים שיכולים להיות אחלה פרטנרים!

אגב, זיונים מטינדר זה כמו לקחת אקמול..

Dark 3ide

New member
הקומדיות האמריקאיות בהחלט מכה

אנשים מתוסכלים שזה לא נראה אצלם כמו בסרט הרומנטי ההוא.
מה לעשות שמלבד הבלחות קלות, המציאות לרוב נראית כמו עוד פרק ב"רמזור"..

שלום

כל אחד יכול למצוא את המתאים לו. אני מאמין ומקווה שעם הזמן כשתכירי הרבה אנשים חדשים, תגיעי אליו.

את בת 25

מההודעה מתקבל הרושם שאת בת 40 וכמה אנשים עברת בחייך.

זה לא קל ויש לזה מטרה, שתעריכי את מה שיש לך כשזה סוף סוף מגיע.
אז יש, אבל בגלל שזה פאזל, לא כל חתיכה מתאימה לחתיכה אחרת וצריך לחפש.

Michael1991

New member
כתבתי אתמול, אולי יתאים לך?...

למצוא את האישה המושלמת.
יש פנטזיה... אבל רוצים אותה ככה לתפארת. בנויה, מושלמת, עומדת לשירותינו.
ללא מאמץ. ויהי אור, והנה היא. בשבילנו.
למצוא את האחת המושלמת.
זה כמו שאישה תחפש את הבייצית המושלמת, לילד המושלם, ואת האבא המושלם...ואת החמה המושלמת?!...(שיש להם בנק מושלם).
כי זה למצוא את האביר על הסוס הלבן. כי זה למצוא את האישה המושלמת.
אותו דבר. אותו מרדף חסר אונים.
אגלה לכם סוד?...
לא ככה מוצאים :)

TakeNo2

New member
אהממ

אני אמנם עשיר, מדהים ביופי, ועם הגוף הכי שווה,
אבל עדיין היתי שמח להכיר.

ישנה רק בעיה קטנה: אני בן 35.
אבל היי, אומרים שה35 זה ה25 החדש.

אייבורי

New member
לא

ככה זה כשאת מסתובבת עם 6 על הגב ורוצה אחד עם 9
ועוד משקרת לעצמך שאת מוכנה להתפשר.

מה רע בזה?

לא יודעת איזה מספר דבוק לי על הגב אבל אף פעם לא הייתי מוכנה להתפשר על מה *שבעיניי* הוא 10 וזה השתלם!

אייבורי

New member
הבנתי

זאת גם אופציה
לעדכן את מערכת המיספור, ככה שיצא 10.

בתכלס, תמיד יש פשרה והעובדה שאת לא יודעת על מה התפשרת
צריכה באמת להדאיג אותך.

לא אייבורי,

אפילו הדגשתי בפנייך את המילה *בעיניי* ומן הסתם "שמערכות המספור" בין אנשם שונים תהיינה שונות.

אין שום דבר רע בזה שבן אדם שואף למצוא מישהו שנתפס בעיניו קרוב למושלם. יש פספוס מאד גדול במצב בו מישהו נמנע מליצור קשרים מהפחד שהצד השני ברמה גבוהה יותר ממנו או בשפתך: "בעל מספר גבוה יותר".

אייבורי

New member
ממך ציפיתי ליותר

(ברור הרי שמערכת המיספור היא אינדווידואלית, אבל בסופו של דבר, די דומה בין בני האדם)

אני אומר שאנשים נמנעים מליצור קשרים לא מהפחד שהצד השני במיספור גבוהה משלהם, אלא כי הם בטוחים שהם מספר גבוה
ומחפשים משהו שהוא לא ריאלי עבורם.

(בתקציר, כונאפה מטומטמת וחמדנית לא מקבלת חתיך עשיר וחכם)

ממך אני לא מצפה

עדיין לא מסכימה עם התיאוריה שלך.

אולי בגלל שלפעמים אני מרגישה שהשמש זורחת לי מהתחת ואני יכולה להשיג את כל מי שאני רוצה למרות שאני לא כ"כ יפה ולא בת 16

אייבורי

New member
באמת ממני אין מה לצפות

(התאוריה לא שלי, אני רק מספר עליה)

ובעניין השמש הזורחת, לא מזמן כתבה משמרי

שגם ליקטרינה זוגתי של סטאלין שמש העמים, היו כמה רגעים שהשמש זרחה לה מהתחת.

ממש לא מסכימה עם התפיסה שלך.

אנשים לא מסתובבים עם מספרים על הגב מסיבה פשוטה שאנשים הם מורכבים מהרבה מאוד משתנים.
לכל אדם יש יתרונות וחסרונות, אי אפשר להגיד על אדם מסויים שהוא מספר 6 או 9 פשוט בגלל שכל אחד יש תחומים שהוא יותר טוב בהם ותחומים אחרים שהוא פחות טוב בהם.

בקיצור, התפיסה שלך בעיניי מאוד מאוד שטחית.

למעלה