זה ישמע טיפשי אבל...

זה ישמע טיפשי אבל...

אין לי חברים. זתומרת זה לא בידיוק ככה. יש לי את החברה הטובה אבל היא פשוט עלתה לי על העצבים במחנה. קרצייתית משהו.ויש אחת חמודה שבכיתה שלי אבל הקשר הוא יותר דרך החברה הטובה. ויש את טליה. ויש עוד המון אנשים שאני מדברת איתם. אבל בשיטחיות יחסית. לא שיחות נפש. לא ידידי אמת. כאלה שבאמת איכפת להם ממך. שיאהבו אותך. אף אחד לא התקשר אלי בחופש. חוץ מנועה החברה הטובה אולי. ואולי זה נשמע מטומטם ומפגר אב ככה אני מרגישה. ואני לא רצה להישאר עם חברה אחת כל השנה הבאה. אני רוצה לשנות את המצב. שיהיו לי יחסית יותר חברים . אבל לא סתם. אלא באמת. ואני פשוט לא יודעת איך לגרום לזה לקרות. או לפחות לנסות. זה לא שאנשים לא מדברים איתי. בידיוק להפך. אני יודעת להקשיב. אני עוזרת לאנשים אני איכפתית. אבל איכשהו אני נשארת לבד. ואני לא אוהבת את ההרגשה. נכון, יש לי באייסיקיו מספר מוצוצם של אנשים שהייתי יכולה לקרוא להם ידידי נפש. ומי שאני מתכוונת אליו בטח יודע. אבל זה לא מספיק לי. כי אני צריכה אנשים ממשיים. לא וירטואלים. גלית (בוכה עוד פעם. אולי בגלל שהיא מצוננת. אולי בגלל שהיא עייפה. אולי לא)

נראה לי שאת מגזימה!

מזה אין לך חברים? כמה ידידי נפש יכולים להיות לבן אדם? ידידות שכזו לוקחת הרבה זמן.. לבן אדם לוקח זמן ללמוד להכיר אחר בנפש.. לאהוב אותו באמת באמת. לדאוג לו כשהוא לא לידו. אם לכל אחד היה 20 כאלה..או אף יותר.. הרי וזה כבר לא היה כ"כ ייחודי לאחד! ´שמעי.. בחופש מתנתקים קשרים. מתרחקים.. כי בימים שיש חופשות ארוכות מבתי-ספר.. מתרחקים טיפה. מכיוון שלא רואים אחד ת´שני בכל יום מחדש. אל תהיי ממורמרת בגלל כאלה דברים. את תראי.. שכשיהיה שוב בי"ס.. הכל ישתנה,מותק! חוץ מזה.. שהחברה הטובה שלך שהייתה איתך נון-סטופ במחנה עלתה לך על העצבים. ועם האחרות לא טרחת לשמור על קשר! לא מתקשרים אלייך? תתקשרי את להם! לא יוצא לך להיפגש איתם? תיזמי את! תחשבני מה שלך ייצא טוב!

יש לי אולי ידיד אחד . וזהו.

ואנילא אומרת שלא לוקח זמן להכיר אנשים. את צודקת. תיראי, זה לא בגלל שזה חופש. כי זה משהו שאני סוחבת כבר הרבה זמן (רואה תמקלדת מטושטש מהדמעות...)זה כבר מאז הביצפר. אני מסתכלת נגידעל אנשים אחרים. שומעת מה שהם מדברים. ואני יודעת שהם מדברים בטלפון. נפגשים. כל מיני. ואני דווקא יוזת. או יותר נכון יזמתי. מה לעשות. נמאס לי. הערה קטנה: שאולי תוסיף למה שאמרתי מקודם. אני כן מקובלת. אפילו מאוד. אבל אני מרגישה שהקשרים שבניתי עם אנשים הם רופפים ושיטחיים. ולא מספיק חזקים. גלית.

אהמ..

נורא יחסי בת כמה את. מותר לשאול בת כמה את? כי לכל גיל נקודת ההשקפה טיפה שונה.. את פופולרית..ויש סיבה לכך! כן אוהבים אותך.. תפסיקי לחשוב שלא. מה לעשות..אין אפשרות לפתח קשר עמוק עם כל אחד.. זה לא סדרת נעורים.. זה לא דוסון וג´ואי.. אני אומרת לך.. אני בגיל 21..ויש לי 3 ידידות נפש אמיתיות. יש לי הרבה ידידים..שאני יכולה לסמוך עליהם ואני מתה עליהם.. אבל הם אפילו לא מתקרבים לרמה של הקשר שיש לי בין שלושת אלו. אם תכירי בן אדם שיש לו 30 ידידי-נפש עם חברות כמו מ"דוסון" תודיעי לי. אני אשמח לקבל חתימה.

דנה

אני בת 14 וחצי. עולה לט´. תיראי אני לא אומרת שלא אוהבים אותי. אני בסה"כ אומרת שחסר לי קשר יותר עמוק מפיטפוטים בהפסקה. ולא אני לא חושבת שלמישהו מסוגלים להיות 30 ידידי נפש. נראה לי יותר הגיוני בסביבות ה3 אנשים. גלית

הלו הלו..

אל תהיי מדוכאת! מצטערת שלא הצלחתי לעודד אותך או לעזור לך.. אבל ניסיתי!

I love

New member
שאלה קטנה

מה חסר לך חבר או חברה או אולי שניהם

MetalBoy

New member
גליתוש!!

חמודה אל תהיי עצובה יש לך חברים! הם פשוט עצלנים בגלל החופש.. ושתהיי לי בריאה!! מאד התגעגעתי ! מטאל

טועה.

תראה זה לא רק מהחופש. זה כבר ממזמן. גם אני התגעגעתי. אז איך יפתח תקשרים איתם? ולא רק בצורה שיטחית???? גלית

wildflower**

New member
גלית ../images/Emo23.gif

מתוקה!!!:) אני לא יודעת אם זה הולך לעודד אותך..אבל גם לא זה קורה... זה החופש הגדול. הוא מרחיק אותך מאנשים שיקרים לך! אנשים מתעצלים ולא שומרים על קשר... וגם לי יש חברה אחת חברת נפש אחת מתוקה ואני מטורפת עליה.. אבל תמיד יש את הצורך הזה ביותר אנשים.....:) אולי..תתקשרי לכמה אנשיפ תקבעי איתם להפגש....זה הרי חייב לבוא גם מהצד שלך... תצאו כמה אנשים ותתחברי לכולם... ואם את רוצה מתי שאני אחזור מאיטליה.{אני טסה דההההההההההה}נעשה משהו ביחד...:) גם לי לא יזיק חברים חדשים:) אוהבת בר נ"ב-ורק שתדעי:עדיף שיהיו לך קצת חברים טובים מאשר הרבה חברים לא כל כך טובים:)

חמודה!!!!!!!../images/Emo13.gif

בטח בטח!! מה שבאלך!!!!!!!! ובקשר לנ"ב- דהההההההההההההההההההההההההההההההה שמתי
גלית

למעלה