זה יתכן, זה אפשרי - ליאור בדש

מוצארט

New member
זה יתכן, זה אפשרי - ליאור בדש

'הכישלון הוא יתום ולהצלחה אבות רבים' זהו משפט מוכר וידוע, אך נדמה שאם באר שבע תצליח בסופו של דבר לשרוד בליגה, היא תהיה חייבת הרבה תודות לקפטן שלה סתיו אלימלך. מזלנו הגדול הוא שלמרות מה שהועבר בקיץ סתיו עדיין שחקן פעיל המסמר שבו יתלה את נעליו נשאר מיותם. מפני שסתיו, כמו אסי רחמים, הוא "אנדרייטד", שחקן שחשיבותו לקבוצה לא מוערכת כראוי, אחרי עזיבתו של אסי, מעמודי התווך של הקבוצה, נותר סתיו כאחרון שחקני הנשמה, ההקרבה, והלב הגדול,שחקנים שכמותם כבר קשה למצוא ולא רק בבאר שבע. סתיו נמצא אומנם בשירת הברבור של הקריירה שלו, אבל את התרומה שלו על המגרש ומחוצה לו לא רוכשים בכסף ובטח ובטח לא אצל לגיונרים זרים או ישראלים אשר הולכים ובאים מדי עונה. השבת, מגיע לעיר הקונצרן של יענקלה שחר, מכבי חיפה שדורסת, רומסת וכותשת את כל מי שניצב מולה. השבת, מגיע הניסיון של הפועל באר שבע לנסות ולתקוע מקל בגלגלי ההונדה של שחר. חיפה לא סופרת אף יריב ובדרך כלל מביסה את קבוצות התחתית, לכן במשחק מעין זה, כל תוצאה תתקבל בהבנה, על נקודות מהמפגשים עם חיפה אף אחד לא בונה, לכן דווקא הסיטואציה הזו דווקא ולמרות כל רמת הציפיות יש מצב שבאר שבע תעשה את הבלתי יאומן ותצליח ללקט נקודה ואפילו שלוש מול אימת הליגה. איך עושים זאת? כמו שאמרו הגששים בלי האמונה צסקא לא היתה אוכלת אותה, אם מאמינים ביכולת לעשות זאת, לא מפחדים, שהרי ממילא הפסד יתקבל כתוצאה מובנת מאליה אפשר להפוך אותה לתוצאת העונה. שנית,אסור לבאר שבע בתכלית האיסור לספוג שער בדקות הפתיחה, שער של חיפה בדקה החמישית או העשירית יביא את האות להתמוטטות הקבוצה והתפרקותה המוקדמת בדיוק כמו שאנחנו מכירים את הפועל באר כאשר היא סופגת בפתיחה, חייבים לצופף,לסגור ולעשות הגנה ועוד הגנה ולא להשאיר לחיפה מקום לנשימה על המגרש. רק אחרי שבאר שבע תיכנס למשחק, וחיפה תירגע מניסיונותיה המוקדמים לכבוש, תוכל באר שבע לנסות ולעקוץ, ויש לה את הכלים. מזרחי באמצע מטריד את ההגנה החיפאית ואברג'ל שאוהב משחקים מעין אלו יעשה את הקילומטרז' הידוע שלו על המגרש... ועוד דרך טובה לעקוץ היא ע"י מסירות ארוכות ומהירות של השוער אלבז לעבר החלוצים וזאת בתקווה למצוא את הגנת חיפה לא מסודרת ומאורגנת כראוי. זה נראה אולי קצת דמיוני, ולמרות שחיפה עולה על באר שבע בכל קטגוריה אפשרית, זה עדיין משחק כדורגל, אין יותר כיף מלהגיע למשחק שכזה ולצאת ממנו עם הכותרות והנקודות. אה, ועוד דבר... ווסרמיל חייב להיות מלא הפעם, אם לא עכשיו, אז אימתי?

RED OR DEAD BS

New member
זה בהחלט אפשרי אך בגדר חלום

אבל מי אמר שחלומות לא מתגשמים, אז בע"ה אולי נעשה את תוצאת העונה וננחיל הפסד ראשון לשחר וחבורתו.

מוצארט

New member
אני מכיר ב"ש ור"ג, את נ"ע

עדיין לא יצא לי לפגוש
למה אתה לא בא למשחק נגד חיפה?

RED OR DEAD BS

New member
לא הבנת את הכוונה !

התכוונתי שאם באתי למשחק מול נצרת עלית שכביכול קבוצה קטנה, אז איך אני לא יבוא מול מכבי חיפה, הקבוצה הטובה בארץ, כלומר אין סיכוי שאני אפסיד את זה.

זה באמת אפשרי

חיפה קבוצה מפונקת. הפסד של נקודות לא יזיז לה. כנראה שלא יבוא הרבה קהל מחיפה (יבואו אוהדים של חיפה מבאר שבע אבל הם הרבה פחות משלנו). אנחנו מאוד צריכים כל נקודה. הצלחנו לנצח את הקבוצה מהמקום השני 2-0 ועוד בחוץ. הבעיה היא שחיפה טובה יותר מבאר שבע בצורה כל כך משמעותית שמה שנשאר לנו זה לקוות שמשהו מהנימוקים שהבאתי יצליח להשפיע ולגרום לניצחון שלנו.

למעלה