זה כבר זמן מה

blackberry2015

New member
זה כבר זמן מה

אולי זה אני ואולי זה לא אבל כבר לא מעט זמן אני מרגיש שמשהו השתנה.
נכון מצד אחד יש הרבה יותר פתיחות לנושא השליטה ואף אעיז לומר שהתקרבנו למיינססטרים מצד שני אותה תנועה הביאה לכאן (לתחום) הרבה מפנטזות/ים שמלבד קשר קלוש לתחום כי הם ראו או שמעו (מי אמר חמישים גוונים) אין להם רצון או יכולת (כבר שמעתי בעבר את הביטוי הלא יפה מאוננים מקלדות).
ואני מוצא את עצמי לא פעם ולא פעמיים נשאב לשיחה שבה אני מסביר אם לא כמעט מצטדק על מי שאני מה שאני ושזה לא משחק אלא החיים (עצמם) זה קורה גם לכם/לכן?
מה אתם חושבים על זה?

A לוןA

New member
אתה צודק וטועה

תראה, אני למסיבה הראשונה שלי עם ה"קהילה" הגעתי רכוב על ברונטוזאורוס .
מאז הקהילה (והעולם) עברו כמה וכמה שינויים.
השינוי הראשון, שלא קשור לקהילה אבל לגמרי משפיע עליה, הוא המיידיות והזמינות של הכל.
לא יודע אם ראית את הסדרה "דור הWiFi" אבל מתואר שם מאוד בבהירות איך ילד יכול לתאר לך בדיוק רב מאוד איך לגרום לאישה לגמור, מה עושים, איך ולמה וכמה- ואת כל זה הוא יודע לפני שהוא אפילו התנשק.
הבדסמ לא שונה. כולם יודעים הכל על הכל- בתיאוריה.
הבעיה היא שבדסמ (לטעמי) הופך להיות מעניין כשנוצרת האינטימיות, כשצוללים למעמקים הסוערים- וזה דורש זמן, וסבלנות, ותקשורת ואמון- כל הדברים שלהגיע אליהם היום, הרבה יותר קשה (כי לחטוף כמה ספנקים מול כולם בדאנג'ן ולהעלות למחרת צילומים של וואי איזה כחולים יש לי בתחת מביא הרבה יותר לייקים
)
&nbsp
השינוי השני הוא כמובן כל נושא 50 גוונים.
נתחיל בזה שהספר, על דעת רוב אנשי הבדסמ הוא פח, ולא מתאר מערכת בדסמית אלא מערכת מתעללת.
זה לא סותר את העובדה שהוא פתח את הדלת בפני המון אנשים.
וזה יצר בעיה מחד- והזדמנות מאידך.
בעיה- כי יש המון כאלו שמנצלים את השטף החדש כדי לעשות מה שהוא לא ממש בדסמ (בעיני), כי החדשים לא ממש יודעים על SSC, כללי התנהגות וכיוב.
חוצמזה- יש המון כאלו שרוצים רק כמה ספנקים בתחת או בעיטה לביצים אבל כל הבדסמ המנטלי (והמעניין, לטעמי) ממש לא מעניין אותם.
כשהבדסמ היה טאבו מוחלט היו (באופן יחסי) הרבה יותר אנשים שהיצר הבדסמי היה הרבה יותר עמוק, כי היית צריך הרבה כוחות נפש כדי להיות בדסמי אז מי שכבר עשה את הדרך - היה מונע ממשהו חזק מאוד.
היום, כשהדרך לבדסמ הרבה יותר קלה יש הרבה מאוד אנשים שלוקחים את זה הרבה יותר בקלות, והמס' היחסי של הבדסמיים ה"עמוקים" קטן יותר
&nbsp
אבל יש כאן גם הזדמנות- כי הספר פתח את הדלת להמון אנשים שלא היינו רואים במחוזותינו אלמלא היה קיים.
&nbsp
אז יש בזה טוב- ויש בזה רע, וצריך לדעת אך לתמרן בינהם :)
&nbsp
&nbsp
&nbsp
ולסיכום, משהו שכתבתי פעם , על איך מתמודדים עם כל השאלות הוניליות האלו...
&nbsp
http://www.tapuz.co.il/forums/viewmsg/507/176731243/מבוגרים_בלבד/יחסי_שליטה_BDSM

blackberry2015

New member
אז לשיטתך

אני מסכים ולא מסכים איתך
אני מסכים שפעם לפני שגילו לאנשים שהעולם עגול והקהילה היתה יותר מצומצמת היה יותר עומק.
אני פחות מסכים עם זה שאחרי שקולומבוס גילה להם את אמריקה (או שזה היה וספוצי אני כבר לא זוכר עברו הרבה מים הדנובה מאז) אז זה פתח את הדלת להרבה אנשים, כאילו זה כן, פתח, אבל זה לא בהכרח דבר טוב כי גם אני כמוך כנראה מאמין בעומק ומי שבאה בשביל הספנקים והלייקים מחר תעלם עם הדרישה הראשונה שלא לרוחה (מניסיון) ואם פעם פעם מזמן היינו מנהלים דיון על שליטה מלמטה אז היום זה לא דיון זה אחוז מהותי לדוגמאות לא חסר.
אז אחרי שהבנו שאנחנו מסכימים על הדרך אבל לא בהכרח על התוצאה איך לדעתכם/ך מחזירים עטרה ליושנה אם בכלל אפשר אם בכלל כדאי???

A לוןA

New member
אי אפשר לסובב את הגלגל לאחור

מה שנעשה נעשה ומה שהשתנה השתנה, לטוב ולרע.
מה אפשר לעשות?
א. אפשר להראות שבדסמ הוא לא רק הצלפות בתחת או 50 גוונים (איכס) ויש בבדסמ המון טוב ועומק, למי שמחפש כזה
ב. אפשר לחפש את זו שחושבת כמוך ולבנות איתה את המקום המשמעותי שלכם
ג. אפשר להתעסק בהסברה של בדסמ החוצה, ובכך לפתוח אותו בפני עוד אנשים, לרכך את הסטיגמה וכו'.
&nbsp
זה, בערך, מה שאני מנסה לעשות. כאן ובפלטפורמות אחרות.

למעלה