זה כבר כמה ימיםםםםם

a d i d a s 2 1

New member
זה כבר כמה ימיםםםםם

שב"צוותא" מופיע זמר מחופש עם שירים מאתמול, שאיש לא יבין, שאיש לא יתפוס. .... זה כבר כמה ימים שב"צוותא" מלא והרבה אנשים, מחפשים במי מדובר, ועל מי נכתב השיר. .... זה כבר כמה ימים שב"צוותא" תלויה מודעה קרועה, על חשבון המזמין, תהיה, או אולי לא תהיה הופעה. ...... בוקר טוב ויום טוב לכולן:)

בוקר בובוששש נשמה שלי

איזה כייף לראות הודעה ממך על הבוקר

כך עובר לו יום ועוד יום

וכאילו ה-
היא עוברת אותנו נמוך, כי אנחנו כמו כל אחד. אם נהיה פה מחר צלצלי אלי כבר בתשע, אואוו כי אחר כך אצא מי יודע מתי אחזור.

בוקר טוב גם לך יפה ../images/Emo42.gif

ורק את באולם תהיי שם כדי לבכות הצגת בכורה, ואולי אז אקום, ואגש, ונרקוד או שהסוף לא יהיה כל כך רע.

a d i d a s 2 1

New member
תכף אני עוזבת אתכן....

זואי שלחתי לך...אל תשאלי בסוף יצא שזה עשרה חדשים, זה בתיבת המייל שלך....

a d i d a s 2 1

New member
זהו, שעתי הגיעה....אתן מוזמנות איתי

למקלחת שלי.... כי במציאות אחרת כולם אותו דבר ומה הדת אומרת, מה יהיה פה מחר הספרים, הצבעים, הם משקרים את הדם והקודש הוא עונש ששונא את בני האדם ........... צאווווו לכולם, לילה אני אוהבתותך מלא!! והתגעגעתי אליך!

תודה בובי... ראיתי... איזה כייף....

גמאני תיכף עוזבת אתכן לטובת עבודה... תודה נשששמה ומה שנכתב ממך אף פעם לא דביקקקק נשיקות.... שיהיה יום מוצלח....

shongold

New member
תפילה לעובד לחוץ../images/Emo46.gif

תן לי את השלווה לקבל את הדברים שאיני יכול לשנות, האומץ לשנות את הדברים שאיני יכול לקבל, והחוכמה להחביא את הגופות של האנשים שנאלצתי להרוג היום מפני שהם עיצבנו אותי. וגם לעזור לי להיזהר מאילו שדרכתי עליהם היום מפני שהם יכולים להיות קשורים לתחת שאולי אאלץ לנשק מחר. עזור לי תמיד לתת 100% בעבודה... 12% ביום ראשון 23% ביום שני 40% ביום שלישי 20% ביום רביעי 5% ביום חמישי ושילכו להזדיין בסוף השבוע ותעזור לי לזכור... שכאשר יש לי יום רע ממש, ונדמה שאנשים סביבי מנסים לעצבן אותי שצריך 42שרירים להזעיף פנים ומספיק רק 4 למתוח את האצבע האמצעית ולהגיד להם שיקפצו לי!!! אמן!

eilati27

New member
חחח.. שון ענק!!!

ממש מתאים לי עכשיו.. כי בא לי להגיד לכולם!!! תקפצו ליייייייייייי

rifkin1

New member
התפילה הזו כל כך התאים לי אתמול

בעבודה... חשבתי שאני הולכת לחנוק מישהו ואז להתפוצץ בעצמי מרוב עצבים... לא בריא בכלל.

למעלה