"זה כבר כמה ימים שבצוותא..12.3

mirand

New member
"זה כבר כמה ימים שבצוותא..12.3

"זה כבר כמה ימים שבצוותא תלויה מודעה קרועה....." שלמה ארצי חוזר לצוותא להופעה חד פעמית לרגל חגיגות יומולדת 55 לצוותא! להזמנת כרטיסים: http://www.pashbar.co.il/show.php?id=2166

MaGeFa

New member
האם יש הבדל בין ההופעות בזאפה לבין הופעה זו?

חן אדיב

New member
רק ימים יגידו... אני מתאר לעצמי ש...

...היא תהייה יותר חגיגית.

וששלמה, בתקווה, יכנס למצב רוח צוותאי וישיר שירים ישנים

MaGeFa

New member
תודה על התשובה , עוד שאלה קטנה

לגבי המקומות שנשארו בצוותא.
לא הייתי באולם של ההופעות שם , המיקום ביציע\ גלריה צד ימין סביר? לא רחוק מדי?

תודה רבה מראש!

חן אדיב

New member
לפי מה שאני זוכר...

...שום דבר לא ממש "רחוק" שם מהבמה. בהשוואה לזאפה, שהיא יותר ארוכה מאשר רחבה, והבר האחורי יחסית רחוק מהבמה, צוותא בנוי כמו אולם קלאסי, עם ראות טובה כמעט מכל מקום.

אני אומר, אם כל מה שנשאר זה כרטיסים לגלריה או מאחורה, וממש רוצים לבוא, אז לקנות עכשיו. זו בטוח תהייה הופעה מעניינת, וגם הכרטיסים האלה בטח ייעלמו עד מחר.

אגב - אפשר להכניס ב-Google "צוותא", לעבור לחיפוש תמונות (images) ולקבל מפת כיסאות יפה של האולם, וגם כמה תמונות מצולמות שנותנות רעיון די טוב של איך הכל נראה שם.

נראה לי שזה יהיה אותו סיגנון.

טיולים על כיסאות ובין שולחנות יחד עם קצת יותר ביצועים שקטים, לא פחות ולא יותר. אני מניח שכך היו ההופעות של שלמה כשעוד הופיע בצוותא והוא פשוט העביר אותן לזאפה. אז עכשיו יהיה שוב בצוותא. מי שאוהב ללכת יאהב, מי שמחפש משהו באמת חדש לא ימצא. אני כותב את זה מתוך האכזבה של מישהו שהלך להופעה הראשונה אי פעם של שלמה בזאפה וקיווה למשהו ממש חדש- והתאכזב למעט דקות בודדות.
(אגב, הייתי כל כך זריז בקנייה שכשקניתי את הכרטיס בטלפון המוכרת התפלאה שכבר ידוע לציבור שהכרטיסים יצאו למכירה, כניראה שרק כך אפשר להבטיח מקום בהופעות של שלמה).

חשוב לי לציין שאני אוהב לשמוע ולראות הופעות

של שלמה מהבית, פשוט ללכת אני לא אוהב וכשפרסמו לראשונה ששלמה מתכנן להופיע בזאפה חשבתי שאולי עכשיו אני אוהב ללכת ובסוף זה לא קרה.

למעלה